Duguláselhárítás telefon

Eldugult a fürdőkád, mit lehet csinálni?

Eldugult a fürdőkád, mit lehet csinálni?

Az első reakciók

Az első dühkitörés után sokan nem válogatnak az eszközökben és amit találnak, azzal esnek neki a dugulásnak már egyébként is áldozatul esett kádnak. Jöjjön, aminek jönnie kell címszóval előkerül a csavarhúzó, a drótból hajtogatott fogas, a sósav és az egyszer valamikor valahol megvásárolt, ám azóta sem használt és a témában nem járatosak számára meglehetősen rejtélyes szerkezetnek tűnő csőgörény. Természetesen a saját fürdőkádjával és lefolyójával mindenki azt tesz, amit csak jónak lát.

De talán nem árt némi felvilágosítás arról, hogy mi az, amivel csak magunkat sodorjuk még nagyobb bajba és a saját kiadásainkat növeljük teljesen értelmetlenül. Igencsak efelé haladunk, ha mindenféle tárgyakat dugdosunk a lefolyóba.

Jótanácsok otthonra

Talán a legfontosabb tanács: a kád lefolyóját soha ne szedjük szét, mert a dugulást úgy sem tudjuk elhárítani, viszont beázást okozhatunk. A drótok, a csavarhúzó nem segítenek a problémán, könnyen beleejthetjük őket a lefolyóba és kihalászni már csak a szerelő fogja, ő is csak rombolás árán.

A vegyszereket se töltögessük egymás után a lefolyóba, legfeljebb egy típusú lefolyótisztítót használjunk és az se a sósav legyen. Elképesztő maró hatást fejt ki, ami egy régebbi, már korrodált csövet halálra ítél és rendkívül mérgező is. A forró vízzel, ecettel, szénsavas üdítőkkel és pezsgőtablettákkal nem ártunk ugyan, de nem is használunk, csak a saját időnket húzzuk vele.

 

 

Egy lehetséges megoldás

A zuhanycsőből nyerhető vízsugár is segíthet, na meg az óvatos pumpálás az eldugult kád lefolyón. Ha ez nem jött össze…. milyen szerencse, hogy telefonunkban ott lapul egy segítőkész szakember száma, aki percek alatt kihúz a bajból!

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.