Duguláselhárítás telefon

A duguláselhárítás várható költségeiről

A duguláselhárítás várható költségeiről

Felmerülő kérdések

A megrendelők első kérdése a telefonban így hangzik : és mennyibe fog kerül a duguláselhárítás ? A kérdésre gyakran kérdéssel válaszolunk…. hol van helyszín, mi van eldugulva, mióta van eldugulva, és mekkora a csőátmérő ?  de még a válaszok után is csak nehezen tudunk, precíz, fix árat mondani. Fontos azt az egyszerű tényt megállapítani, hogy egy rendkívül fertőzés veszélyes és nagy szakértelmet igénylő szolgáltatás, ezért viszonylagosan a drágább szolgáltatások körébe tartozik.

A duguláselhárítás ára nagyba függ a munka helyétől (Pl.: lakásban lévő mosogató, tetőn lévő esővezeték gyűjtő csatorna, nagyüzemi konyhai alapvezeték) és az eldugult vezeték méretétől és hosszától. Egy másik fontos szempont, hogy hol van az ingatlan ahol fellépett a dugulás. A mai benzin és parkol árakat figyelembe véve 2500 és 5000 Ft közötti kiszállási díj van beépítve minden vállalkozás ártarifájába.

A technológiák

Gyakran elég csak egy szívó-nyomó vákuum pumpa és már zúdul is le az eldugult WC, de van olyan is, hogy hosszú órákig kínlódnak a duguláselhárító szakemberek milliós berendezésekkel, egy (építőanyaggal vagy higiéniás törlőkendőkkel teledobált) alapvezeték kitisztításával.

Várható költségek

Alapvetően elmondhatóak a következők:
Egy lakásban lévő konyhai vagy fürdőszobai vezeték (32-63 mm cső ) kitisztításának reális ára : 20-25 ezer forintba fog kerülni. Egy komolyabb (110-300 mm cső) dugulás elhárítása azonban nagyobb gépeket és több munkát igényel, ezért 30-40 ezer forintba fog kerülni.

A költségeket az alkalmazott technológia is nagyban befolyásolhatja. Például, ha már tartálykocsit kell bevetni az udvari csatornaszakasz kimosatásához, biztosan nem fogjuk megúszni a duguláselhárítást 30 ezer Ft. alatt.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatások

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület duguláselhárítás – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.