Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a II. kerületben

Duguláselhárítás Budapest II. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a II. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A II. kerület minden részén (Adyliget, Hűvösvölgy, Rózsadomb, Törökvész, Pesthidegkút, Máriaremete) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 2. kerület
Duguláselhárítás 2. kerület

Duguláselhárítás a II. kerületben

A budai oldalon található II. kerületnek közel 90.000 lakója van. Ez a főváros egyik legidősebb kerülete, legalábbis az ott élők korát tekintve, hiszen a népesség negyedét 65 év felettiek alkotják. A II. kerület még valamiről híres, mégpedig ingatlan árairól. Országos viszonylatban is itt a legmagasabbak a négyzetméterárak, előkelő házainak egy részében konzulátusok, nagykövetségek kaptak helyet. A kerületben kiemelkedő az itt élő külföldiek aránya is.

Budapest II. kerülete már az Árpád-kor előtt is lakott volt. A Remete-szurdokból a neander-völgyi ember maradványai kerültek elő, a későbbi időszakból a rómaiak nyoma is fellelhető. Több település létezett itt, majd vadaskerteket alakítottak ki. A törökök előtt parasztok és nemesek vegyesen lakták, viszonylag népes terület volt. Napjainkban összesen 33 kisebb egységből tevődik össze – többek közt Hűvösvölgy, Budakeszi, Lipótmező alkotja -, képe pedig rendkívül változatos. Találhatók itt hegyek, erdők, folyó, vannak vidékiesebb részei, míg másutt igazi világváros képét mutatja. Budapest II. kerülete mai arculatát a 19. század második felében nyerte el, először a főváros közigazgatási központja lett, később, a II. világháború után pedig kedvelt kertvárosi része Budapestnek. Napjainkban az itt található Rózsadomb az ország egyik legnagyobb presztízsű lakóterülete, igazi luxusövezet, ahol a turistáknak is érdemes nézelődniük.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 2. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 2. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 2. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Bővebben Budapest II. kerületről: http://www.masodikkerulet.hu

A II. kerület épületeiben is sok fejfájást tud okozni a lakóknak a dugulás. Ám némi odafigyeléssel, megelőzhetjük, hogy nagyobb baj legyen. A lefolyók karbantartása éppen úgy része kellene, hogy legyen hétköznapjainknak, mint a takarítás. Hetente egyszer érdemes elvégezni ezt az egyszerű műveletet, amit a ház valamennyi lefolyójánál alkalmazhatunk. Ezzel gyakorlatilag nullára csökkenthetjük a dugulás esélyét. Amennyiben van rá lehetőség, a legjobb természetes módszert választani.

A dugulások megelőzése Budapest II. kerületében
A dugulás megelőzéshez több természetes szert is használhatunk, egyik az ecet, amiből 20%-osat vegyünk és egy üveggel öntsünk a lefolyóba. Hatékonysága a vízkő feloldásában rejlik, ami igen gyakran felelős a kisebb-nagyobb dugulások kialakulásáért. Ha azt tapasztaljuk, hogy a víz már nehezebben folyik le, adjunk az ecethez szódabikarbónát, hogy megkétszerezzük erejét. A II. kerületi Szemlőhegy, Pasarét, Adyliget épületeiben a lefolyók rendszeres átmosásával is megakadályozhatjuk, hogy olyan dugulások alakuljanak ki, melyek már komolyabb beavatkozást igényelnek.

Heti rendszerességgel öntsünk bőséges mennyiségben forró vizet a lefolyóba. Ez leoldja a zsírt és a szappanos szennyeződéseket a csövek faláról, megelőzi, hogy a lerakódások nagyobb mértéket öltsenek a lefolyókban. Természetesen a lefolyók karbantartásának az is elengedhetetlen része, hogy odafigyelünk arra, mit öblítünk le. Ha bajba kerültünk, Budapest II. kerületben Szépilona, Zöldmál, Törökvész területén a duguláselhárításhoz profi segítséget kérhetünk.

Bővebben Budapest II. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_II._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Duguláselhárítás  sósavval – Csak óvatosan!
Az egyik legősibb módszer a dugulások megszüntetéséhez. Sok háztartásban még ma is kizárólag a lefolyók tisztításához tartanak otthon sósavat, ami egy rendkívül veszélyes vegyi anyag. A vízvezeté kszerelők álláspontja az, hogy a sósavat csak akkor vessük be, amikor már semmilyen más megoldást nem látunk. Hogy miért?

Ha a kelleténél tovább hagyjuk állni, súlyos problémákat okozhat a lefolyóvezeték rendszerben. Korrodálhatja a fémből készült csöveket és illesztéseket, ezzel jelentősen lerövidíti otthonunk csatorna hálózatának élettartamát és további problémákat okozhat.

Gumikesztyűben és csakis alaposan átszellőztetett helyiségben fogjunk hozzá a duguláselhárításhoz. Használat közben figyeljünk arra, hogy a sósav ne fröccsenjen ki, mivel a zománcozott felületeket is tönkreteheti ez a maró anyag. 10 percig hagyjuk hatni, majd 2-3 percre fél fordulaton nyissuk ki a hideg vizes csapot. Ha a víz elkezd lassan leszivárogni, nyissuk ki a csapot teljesen és jó 5 percen át folyassuk a vizet, hogy a sósav minden maradékát eltávolítsuk a csövekből. Amennyiben a dugulás továbbra is fennáll, érdemes szerelő segítségét kérni.

Duguláselhárítás Budapest II. kerület
Duguláselhárítás Budapest II. kerület

Duguláselhárítás 2. kerület

II. kerület – Adyliget duguláselhárítás
II. kerület – Hűvösvölgy dugulás elhárítás
II. kerület – Mária remete csatornamosatás
II. kerület – Pasarét lefolyótisztítás
II. kerület – Pesthidegkút dugulás megszüntetés
II. kerület – Rózsadomb mosogató lefolyó tisztítás
II. kerület – Törökvész WC. dugulás elhárítás
II. kerület – Vérhalom kamerás csatornavizsgálat