Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XIII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XIII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XIII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XIII. kerület minden részén (Angyalföld, Újlipótváros, Margit-sziget, Vizafogó, Marinapart) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 13. kerület
Duguláselhárítás 13. kerület

Duguláselhárítás a XIII. kerületben

Budapest XIII. kerülete a rendszerváltásig Magyarország gépipari központja volt. Az Angyalföld, Újlipótváros, Vizafogó és a Margit-sziget területét is magába foglaló kerület 1938-ban jött létre, de a környék múltja ennél jóval régebbre nyúlik vissza. Ahogyan a régészeti leletek azt tanúsítják, már az ősidőkben is lakott hely volt. Az Árpád-ház idején királyi birtok, később halászok, hajósok lakták, a török hódoltság idején a vidék elnéptelenedett. A 18. század elején kezdett újra benépesülni, ám eleinte csak olyan létesítményeket telepítettek ide, melyeket nem akartak a városban elhelyezni. A 18. század végére azonban a terjeszkedés már túllépte ezeket a kereteket és megindult a terület valódi városiasodása. 1880-ban alig 3,5 ezer fős népessége a századfordulóra megtízszereződött.

A kiegyezést követően az ipar vált meghatározóvá a XIII. kerületben, mégpedig a szesz- és söripar, a malomipar, majd a fém- és a vasipar. Angyalföldből hamarosan az ország gépiparának vezetője lett. Több mint száz gyára a budapesti gyári munkások negyedét foglalkoztatta. Külső-Lipótváros nyomortanyát a századfordulóra teljesen felszámolták, helyükön Újlipótváros épült fel, ami a hivatali rétegek lakóhelye lett. Ettől függetlenül a XIII. kerület állapota mind a lakásviszonyokat, mind az infrastruktúrát és a közbiztonságot tekintve még 1911-ben is inkább hasonlított egy elmaradott kis falura, mint a főváros egy részére. A hirtelen felduzzadt népesség elhelyezése és életkörülményei nem voltak megoldottak. Ez az 1950-es évektől kezdve változott meg, amikor a munkástelepek helyett több ezer ember számára otthont adó, modern lakótelepeket hoztak létre.

Bővebben a XIII. kerületről: http://www.budapest13.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 13. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 13. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 13. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XIII. kerület akkoriban korszerűnek számító lakásai azonban mára már sok szempontból elavultak. Ezekben az épületekben a több évtizedes vízvezetékrendszerek tudnak sok fejfájást okozni az ott élőknek. A dugulások nem ritkák errefelé, elhárításukhoz pedig nem minden esetben kérik szakember segítségét. Az otthoni módszerek között szép számmal akad olyan, ami hatékony megoldást jelent akár a konyhai mosogató, akár a fürdőkád, a mosdó vagy a wc dugulásának megszüntetésére. Akinél ilyen jellegű problémák lépnek fel, fogadja meg a tanácsot és próbálja mellőzni a vegyszereket. Ma már az élet minden területéről próbáljuk kiszorítani az erős vegyi anyagokat és előnyben részesíteni a természetes módszereket.

Duguláselhárítás vegyszerek nélkül a XIII. kerületben
Nincs ez másként a XIII. kerületi duguláselhárításban sem, hiszen ezt kívánja meg mind környezetünk, mind saját magunk védelme. Kevesen gondolnak bele, hogy a maró hatású vegyszerek rendszeres használata bizony a csöveknek sem tesz jót. A duguláselhárítás természetes módszerei közül a legkézenfekvőbb a forró víz alkalmazása, ami sok meglepetést tud okozni. Mielőtt a lefolyótisztító flakonja után nyúlnánk, forraljunk vizet és töltsük bőségesen az eldugult lefolyóba. Természetesen egy makacs dugulás megszüntetéséhez nem elég, de enyhébb mértékűt elháríthatunk vele. Akárcsak a szódabikarbónával, az ecettel, a sóval vagy adott esetben a kólával, ami nagyon jó a cső falára rakódott szennyeződések leoldásában.

Bővebben Budapest XIII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XIII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Dugulás  megszüntetése az összefolyóban
A padlóösszefolyótól jogosan tartanak a lakástulajdonosok, hiszen dugulások szempontjából ez a fürdőszoba legkritikusabb pontja. Ahogyan a neve is mutatja, a mosdó és a kád vagy a zuhanyzó, valamint a mosógép lefolyócsöveinek találkozásánál található, ennek következtében a dugulás veszélye itt fokozottan fennáll.

Ha közvetlenül a lefolyónál nem tudjuk megszüntetni a dugulást, a padlóösszefolyót kell szemügyre vennünk. Mielőtt lefolyótisztítóval próbálkoznánk, távolítsuk el a fedelét és szedjünk ki belőle minél több szennyeződést, ehhez használjunk gumikesztyűt.

Ha viszonylag sok hajcsomót és egyéb lerakódást sikerült eltávolítanunk, engedjük meg a csapokat és nézzük meg, hogy lefolyik-e a víz. Amennyiben még mindig fennáll a dugulás, a nagynyomású vízsugár hatékony megoldást jelenthet. Ha a zuhanyrózsa elér a padlóösszefolyóig, a legjobb, ha ezt használjuk, miközben teljesen kinyitjuk a meleg vizes csapot. Nagy hasznát vehetjük a WC. -pumpa vákuumképző hatásának is. Csak ezt követően vegyük elő a lefolyótisztítókat, ám ha azokkal sem érünk el eredményt, tárcsázzuk a szakember számát.

Duguláselhárítás Budapest XIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XIII. kerület

Duguláselhárítás 13. kerület

XIII. kerület – Újlipótváros duguláselhárítás
XIII. kerület – Angyalföld lefolyótisztítás
XIII. kerület – Vizafogó eldugult zuhanytálca, WC,  mosogató lefolyótisztítás