Duguláselhárítás telefon

Tartsd tisztán a szifont

Tartsd tisztán a szifont

A dugulás első jele, hogy a szennyvíz lassan folyik le, esetleg a szappanos, habos víz visszaköszön. Gyakori esemény lehet az is, hogy a lefolyórendszerre kötött mosogatógép visszanyomja a mosogatótálcába a vizet vagy el sem indul. Ilyenkor az első gondolat helyesen, hogy ki kell tisztítani a lefolyó szifonját. Legyen az szétszedhető vagy egy darabból álló flexibilis (jollyflex) szifon.

A szétszedés

Maga a szifon szétszedése nem nehéz feladat. Egyetlen dologra kell nagyon figyelni, mégpedig arra, hogy a szifon tömítéséül szolgáló gumigyűrűk a visszaszereléskor is a helyére kerüljenek. Ellenkező esetben a lefolyó víz a tömítés helyén kiszivárog, ezzel további kellemetlenségeket okozva magunknak. Általában két fajta tömítéssel fogunk találkozni: lapossal és kónuszossal.

A probléma orvoslása

A szifonban lerakódott szennyeződés kitakarítása után nagy valószínűséggel sikerült is megoldani a nehezen elszivárgó víz problémáját, ám, ha a víz továbbra is nehezen távozik a mosogatóból, mosdóból, akkor a dugulás mélyebben alakult ki. Ilyenkor jöhet a következő dugulás elhárítási módszer, slaggal, csőgörénnyel, lefolyótisztító vegyszerekkel. A cél az, hogy a dugulást teljes mértékben felszámoljuk, de ha nem bírjuk megszüntetni a problémát, érdemes duguláselhárító szakembert megkeresni.

 

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.