Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás az V. kerületben

Duguláselhárítás Budapest V. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával az V. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. Az V. kerület minden részén (Belváros, Lipótváros) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 5. kerület
Duguláselhárítás 5. kerület

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 5. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 5. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 5. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Duguláselhárítás az V. kerületben

Budapest V. kerülete nemcsak a főváros, de sok szempontból az ország szíve is. Belváros-Lipótváros területén számtalan hivatal és a politikai, művészeti, tudományos, kereskedelmi élet tekintetében meghatározó intézmény található, de a fővárosnak ezen a részén a turisták sem maradnak kínálat nélkül, hiszen az Országháztól kezdve a Váci utcán át a Szent István bazilikáig Budapest legnevezetesebb látnivalói közül jó párat itt találunk.

A ma Belváros-Lipótvárosként emlegetett V. kerület Pest bölcsője, 11. századi kereskedő település. Bár városfala már nem áll, kevesen tudják, hogy a Kiskörút éppen ennek az egykori vonalán fut. Mátyás alatt érte el fejlődésének első csúcspontját, majd a török kori megtorpanást követően a reformkor hozta el számára az igazi virágkort. Az V. került ekkor népesült be fényűző palotákkal, a Belváros pedig a szellemi életnek is központja lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy itt kapott méltó helyet a Magyar Tudományos Akadémia épülete 1865-ben. Nem csoda, hogy Budapest V. kerületét a legnagyobbnak tartják, még ha méretét tekintve majdhogynem a legkisebb is.

Bővebben Budapest V. kerületről: http://www.belvaros-lipotvaros.hu

21.000 lakásában nagyjából 40.000 fővárosi él. Belváros-Lipótváros területét is érintették az elmúlt évek fejlesztései, melyek eredményeként több új építésű ház, lakás és lakópark született. A modern épületek mellett azonban szép számmal akadnak Budapestnek ezen a történelmi részén olyan otthonok is, ahol az elöregedett vízhálózat, a régi vezetékek komoly problémákat tudnak okozni a lakóknak a gyakori dugulásokkal. Ahol lefolyó található a lakásban, ott bizony fennáll a veszélye az elzáródásnak. Ez ellen még a legújabban kiépített csőrendszer sem véd, hiszen sok múlik azon is, mi magunk hogyan bánunk a lefolyóinkkal, karbantartjuk-e őket, tudjuk-e, mit szabad leöblíteni és ha igen, tartjuk-e magunkat ezekhez az íratlan, ámde igen hasznos szabályokhoz.

Duguláselhárítás szolgáltatások az V. kerületben
Az V. kerület lakóinak is meggyűlhet a baja olykor a zuhanytálca, a fürdőkád, a mosogató vagy a wc lefolyójával. Ha fellép a dugulás, célszerű szakembert hívni, aki lehet, hogy néhány perc alatt orvosolja a problémát. Mivel a dugulás elhárítása sok esetben vízvezeték szerelést is megkíván, mindenképpen érdemes hozzáértőhöz fordulni. Az V. kerület területén tevékenykedő duguláselhárítók a lefolyó tisztításon túl műszeres csővizsgálatot is végeznek, amennyiben a dugulás pontos helyét nem sikerül másként felderíteni. Ez jelenleg a legkorszerűbb módja a csőtörés bemérésének és a vezetékrendszer állapotfelmérésének is. Az V. kerület Belváros-Lipótváros házaiban és intézményeiben a szakemberek azonban nem végeznek félmunkát! Fontos, hogy a helyiségek azonnal használhatók legyenek, ennek érdekében a dugulás elhárítását követően gondot fordítanak a fertőtlenítésre is. Ennek különösen nagy jelentősége van vendéglátóhelyeken, illetve olyan intézményekben, ahol sokan megfordulnak. A magas színvonalú dugulás elhárítás szolgáltatások Belváros-Lipótváros területén is elérhetők.

Bővebben Budapest V. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_V._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

A mosdó dugulásának elhárítása környezetbarát anyagokkal
Egyre többen helyezik előtérbe a környezetvédelem szempontjait az élet minden területén. Aki kerülni szeretné az erős vegyszereket, házilag is elkészítheti saját tisztítószereit és lefolyótisztítóját is. A művelet pofonegyszerű, a költségek minimálisak, a hatás erőteljes. A titok pedig két, a legtöbb háztartásban mindig megtalálható hozzávalóban rejlik: az ecetben és a szódabikarbónában.

Ezek nem mérgező, természetes anyagok, melyek semmilyen kárt nem okoznak sem a mosdóban, sem a csövekben és használatuk az egészségre nézve is teljesen biztonságos. Amikor vegyítjük őket, reakcióba lépnek, ezt jelzik a habzó buborékok. A szennyeződésekkel szemben szinte megállíthatatlanok, fertőtlenítő hatással rendelkeznek, sokan tisztítószerként is használják őket.

A dugulás elhárításához vagy a lefolyó tisztításához öntsünk 1 bögre szódabikarbónát a lefolyóba, öblítsük le 2 bögre forró vízzel. Néhány perc múlva öntsünk hozzá még 1 bögre szódabikarbónát és 1 bögre ecetet, a lefolyót pedig rögtön dugjuk be. Várjunk 10 percet és még 2 bögre forró vizet öntsünk utána. A műveletet meg is ismételhetjük.

Duguláselhárítás 5. kerület

V. kerület – Belváros mosogató duguláselhárítás
V. kerület – Lipótváros WC. dugulás elhárítás
V. kerület – Padlóösszefolyó tisztítás
V. kerület – Zuhanytálca és mosdókagyló tisztítás

Duguláselhárítás Budapest V. kerület
Duguláselhárítás Budapest V. kerület