Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XXI. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XXI. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XXI. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XXI. kerület minden részén (Csepel, Csepel Ófalu, Csepel kertváros, Háros) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 21. kerület
Duguláselhárítás 21. kerület

Duguláselhárítás a XXI. kerületben

A XXI. kerület Csepel-sziget egyetlen kerülete. Már a honfoglalás előtti időkből is kerültek elő régészeti leletek, melyek az ember jelenlétét mutatják itt. Csepel néven település már ekkoriban létezett, egyes források szerint később ez volt Árpád vezér székhelye. Eleinte a szőlőművelés volt jelentős a területen, később főleg vadászni jártak ide. A sziget kisebb falvai a török idők alatt pusztulásnak indultak, Csepel az 1606-ig tartó tizenöt éves háború alatt elnéptelenedett. Csak egy évszázaddal később indult meg újra a betelepülés, az ekkor itt otthonra találó németek és illírek hozták létre a mai Csepel ősét.

Az 1838-as nagy árvíz szinte minden házat magával sodort. Elővigyázatosságból az új házakat már feljebb építették fel. A mai XXI. kerület fejlődése a főváros többi részéhez hasonlóan a 19. század második felében vett lendületet az iparosodás megindulásával. Az első fontosabb üzem, ami itt létesült, a töltényszerelő műhely volt, a későbbi Csepel Művek őse. Lassacskán Csepel Budapest nehéziparának fellegvára lett, ma az egyik hagyományos ipari kerülete. 1950-ben csatolták hivatalosan a fővároshoz, ami népességében robbanásszerű növekedést, fejlődésében pedig még nagyobb lendületet eredményezett. Tovább folytatódtak az ipartelepítések, ami vidékről is vonzotta a munkavállalókat. A lakásínséget lakótelepekkel enyhítették, ezek ma elválaszthatatlan részei Csepel látképének.

Bővebben a XXI. kerületről: http://www.csepel.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 21. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 21. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 21. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XXI. kerületben ugyanakkor a lakótelepeken kívül régi családi házas övezetek is vannak. A 30-40 éves épületeket ugyan folyamatos felújításokon esik át, mégis sok helyen a vízvezetékek rossz állapotban vannak. Egy évtizedeken át karbantartás nélkül használt vezeték belseje elrettentő képet mutat. A dugulások ilyenkor bármelyik pillanatban kialakulhatnak, még rendeltetésszerű használat és minden elővigyázatosság ellenére is. A csepelieknek is számos házi duguláselhárító praktika van a tarsolyukban, de sokan tapasztalhatták már ezeknek a hátulütőit. Tagadhatatlan, hogy vannak esetek, amikor a pumpával, a forró vízzel vagy ecettel sikert érünk el a lefolyó elzáródása ellen. Azonban sokszor előfordul az is, hogy a házi próbálkozásokkal csak rontunk a helyzeten.

Duguláselhárítás házilag a XXI. kerületben – Megéri?
Tipikus eset, amikor a vegyszereket össze-vissza töltögetjük a lefolyóba, nem tudva, milyen kémiai reakcióit idézünk ezzel elő vagy mennyit ártunk a csöveknek. A csőtisztító spirál sem működik jól avatatlan kezekben, a XXI. kerületi duguláselhárítókat gyakran hívják a vezetékben elakadt, beletört spirál kiszabadításához. A lefolyókat a beépített kádakban, zuhanytálcákban szétcsavarozni egyenes út a bontáshoz, sokan ezzel sincsenek tisztában. Mielőtt tehát bármilyen eszközzel vagy vegyi anyaggal próbálnánk megszüntetni a lakásban a dugulást, mérlegeljünk, vajon megéri-e megspórolni a duguláselhárítás költségeit, miközben lehet, hogy sokkal nagyobb adósságba verjük magunkat, mert ügyetlenkedésünk folytán szét kell majd verni a fürdőszobát vagy a konyhát. A XXI. kerületben Csepel-Belváros vagy Csepel-Háros lakói a nap 24 órájában hívhatnak szakértő segítséget!
Bővebben Budapest XXI. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XXI._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a duguláselhárító vegyszerekről:

Duguláselhárítás vegyszerekkel – Mit kell tudnunk róluk?
A lefolyótisztítók kaphatók folyadék, gél vagy por változatban, azonban mindegyikükben közös, hogy nagyon erős, maró hatású vegyszereket tartalmaznak. Fő összetevőik a lúg és a kénsav, melyek a bőrrel érintkezve égési sérülést, a szembe kerülve akár vakságot is okozhatnak.

A lefolyótisztítóknak számtalan típusa létezik, ezeken belül is külön találunk a kádakhoz, mosogatókhoz és a wc-hez alkalmas változatokat. Mivel a legtöbbjük hőt termel, a használatuk közben keletkező gőzzel is vigyázni kell. Mielőtt beleöntenénk őket a lefolyóba, gondoskodjunk arról, hogy a helyiség jól szellőzzön és ne hajoljunk sokáig a lefolyó fölé.

Ezek a termékek a régi fémcsövekben gyakran nagy kárt okoznak, ezért a vízszerelők nem is szokták őket ajánlani. Ha a kelleténél többet vagy gyakrabban használjuk őket, a műanyag csövek is megsínylik a maró hatást.

Mivel kémiai anyagokról van szó, soha ne keverjünk különböző típusú lefolyótisztítókat, hiszen nem tudhatjuk, hogy reakcióba lépnek-e egymással. Környezetvédelmi okokból sem célszerű a duguláselhárítást rögtön ezekkel az ártalmas kemikáliákkal kezdeni.

Duguláselhárítás Budapest XXI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XXI. kerület

Duguláselhárítás 21. kerület – Csepel

XXI. kerület – Csepel duguláselhárítás, Csepel lefolyótisztítás
XXI. kerület – Csepel Kertváros csatornatisztítás
XXI. kerület – Csepel Ófalu lefolyótisztítás
XXI. kerület – Erdősor szennyvízakna tisztítás
XXI. kerület – Gyártelep kamerás csatorna vizsgálat
XXI. kerület – Háros Woma csatornamosatás
XXI. kerület – Királyerdő dugulás megszüntetés