Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XVIII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XVIII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XVIII. kerület minden részén (Pestszentimre, Pestszentlőrinc, Szemere-telep, Havanna-telep) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 18. kerület
Duguláselhárítás 18. kerület

Duguláselhárítás a XVIII. kerületben

A Pestszentlőrinc és Pestszentimre alkotta XVIII. kerület lakóinak száma megközelíti a 100.000 főt. Ez a terület a fővároson belül elsősorban lakóövezet, lazán beépítve családi házakkal, sűrűbben lakótelepekkel, csupán néhány ipari létesítményt található itt. A kerület ad otthont a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérnek, de itt található az Országos Meteorológiai Szolgálat Központi Előrejelzője is. A török hódoltság után a terület elnéptelenedett, egészen a 19. század végéig kellett várni ahhoz, hogy újra település jöjjön létre itt. A XVIII. kerület története az 1950-es egyesítéstől indult, de Pestszentlőrinc már a vaskorban is lakott volt.

A 19. században kavicsbánya és téglagyár működött itt, a parcellázások pedig tovább folytatódtak. Az olcsó telkek vonzották ide az iparosokat, az újonnan alapított gyárak pedig a munkásokat. Az I. világháború idején ezek a gyárak haditermelésre álltak át, a háborút követően a fejlődés újraindult, a népesség 35.000-re nőtt. A II. háború ezt a lendületet néhány évre megakasztotta, a település Pestszentimrével való egyesülése után folytatódott a haladás. Nemcsak a létesítmények száma nőtt, de lakótelepekből is egyre több lett. 1977-ben épült fel a XVIII. került főváros határain túl is jól ismert, 140 önálló házszámmal rendelkező panelházból álló lakótelepe, a Havanna lakótelep, melynek neve hamarosan egybeforrt a rossz közbiztonsággal és az alacsony lakásárakkal.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 18. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 18. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 18. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Ezekben a lakásokban a vezetékrendszerek általános állapota közel sem nevezhető jónak. Ám még a XVIII. kerület új építésű lakásaiban is előfordulhatnak dugulások, hiszen nem minden esetben az elöregedett, zsíros lerakódásokkal teli csövek felelősek a lefolyók elzáródásáért. Talán még gyakrabban az emberi figyelmetlenség, a karbantartás hiánya okozza a problémát. Kevesen gondolnak arra, hogy a vízvezetékek tisztaságáért bármikor tehetnének, nem kell megvárni, míg a dugulás ténylegesen bekövetkezik. A megelőzésnek számos olyan módja van, amit különösebb előkészület és kézügyesség nélkül is bárki elvégezhet otthon.

Duguláselhárítás, megelőzés céljából a XVIII. kerületben
A 18. kerület területén dolgozó duguláselhárító szakemberek azt javasolják, hogy évente legalább 1-2 alkalommal akkor is nézessék meg a lakók a vízvezetékeket és a lefolyókat, ha látszólag semmi probléma nincs velük, mivel rejtett meghibásodásokra bukkanhatnak. Számos európai országban ez bevett szokás, a leghatékonyabb módja annak, hogy a fürdőszobát, a konyhát, a wc-t maximális komforttal, fennakadás nélkül használhassuk nap mint nap. Ha erre nem is szeretnének pénzt áldozni, saját kezűleg is gondoskodhatnak a lefolyók tisztán tartásáról. A gyakori forró vizes átöblítés, az ecet, a szódabikarbóna használata hetente vagy kéthetente szintén kiváló megoldások a zsíros, szappanos lerakódások, a vízkő és az egyéb szennyeződések feloldására. A duguláselhárítás tehát egészen új értelmet nyerhet, ha a megelőzést is szem előtt tartjuk – ez pedig a XVIII. kerület régi és új építésű lakásaiban egyformán hasznos.

Bővebben Budapest XIX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XVIII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a csatornakamerázásról

Kamerás  csatornavizsgálat – mikor van rá szükség?
A technológia fejlődése és a miniatürizálás révén ma már olyan duguláselhárítási megoldások is elérhetők bárki számára, melyekről néhány évvel ezelőtt még álmodni sem mertünk volna. Ilyen a kamerás csatornavizsgálat, ami lehetővé teszi a rejtett dugulások helyének pontos megállapítását, legnagyobb előnye pedig az, hogy szükségtelenné teszi a bontást.

Ez a módszer lehetséges megoldásként akkor merül fel, amikor a dugulás a megszokott eljárásokkal nem szüntethető meg. Ilyenkor a száloptikás csatornavizsgáló kamerát – melynek hossza 100 m vagy még több is lehet – végigvezetik a teljes rendszeren és azonnal láthatóvá válnak a meghibásodások, az esetleges fagyökérzet benövések, csőtörések, egyúttal felmérhető a csatorna műszaki állapota és várható élettartama is.

Elsőre ugyan drágábbnak tűnhet, egészében nézve azonban a kamerás csatornavizsgálat jóval költséghatékonyabb és időtakarékosabb módja a dugulás feltárásának, mintha falat bontanánk és felásnánk az egész kertet. Számos olyan problémát is felfedezhetünk és időben elháríthatunk ezzel a módszerrel, ami a későbbiekben komoly gondot okozna.

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület

Duguláselhárítás 18. kerület

XVIII. kerület – Pestszentimre csatornatisztítás
XVIII. kerület – Béla-telep lefolyótisztítás
XVIII. kerület – Pestszentlőrinc duguláselhárítás
XVIII. kerület – Ferihegy csatorna tisztítás
XVIII. kerület – Ganz-telep WC. lefolyó dugulás megszüntetés
XVIII. kerület – Halmi-erdő mosogató lefolyó tisztítás
XVIII. kerület – Havanna-telep dugulások megszüntetése
XVIII. kerület – Szemere-telep csatornamosatás
XVIII. kerület – Szent Imre-kertváros eldugult vezetékek kitisztítása
XVIII. kerület – Szent Lőrinc-telep csőkamerás vizsgálat