Duguláselhárítás telefon

Ezek az anyagok a felelősek a dugulok kialakulásáért

Ezek az anyagok a felelősek a dugulok kialakulásáért

Nem is gondolnád mennyiféle anyagot öntesz a lefolyóba, melyek később felelőssé válnak a dugulás kialakulásáért. Melyek ezek az anyagok? A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány példát!

Mosogató

A mosogatóba kerülnek olyan edények, melyek zsírral, olajjal szennyezettek. A legtöbben forró vízzel öblítik ki az edényeket, melyek tartalma a lefolyón keresztül távozik a mosogatóból. Ez eddig rendben is lenne, ha a zsír és olaj nem tapadna meg a lefolyócső falán, megágyazva a további konyhai hulladéknak, mint például a lesült tojásnak, az apróbb húscafatoknak, zöldséghéjaknak.

Fürdőkád

A fürdőkád, mosdó sem mentes az olyan lefolyóba küldött anyagoktól, melyeken későbbiek során megtapad a szappanhab, a haj, borosta, a szőrtelenítéskor leborotvált hónalj- és lábszőrzet. Ilyen anyag például a különböző arcápolási termék, a sampon, a hajbalzsam. Nyilván nem az a cél, hogy ezeket a szépségápolási cikkeket ne használd, de tudnod kell, hogy a dugulásért ezek az anyagok a felelősek. És sokan nem is gondolnák, de a balzsamos kézmosók, habfürdők, tusfürdők is hozzájárulnak a fürdőszobai dugulások kialakulásához.

A WC.

Sajnos a vécébe is kerülnek olyan anyagok, melyek nem odavalók: ételmaradékok, csontok, szemét, egészségügyi betét, pelenka, törlőkendő, mobiltelefon, nejlonzacskó. Ezek eltömítik a lefolyót, melyet utána már nagyon nehéz kitakarítani, mentesíteni a dugulástól. Ráadásul itt javarészt, csak a WC. csésze felszedése után tuják a duguláselhárító mesterek kitakarítani a lefolyót.

Szolgáltatások

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.