Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a VIII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával az VIII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A VIII. kerület minden részén (Józsefváros, Belváros, Kerepesdűlő) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 8. kerület
Duguláselhárítás 8. kerület

Duguláselhárítás a VIII. kerületben

A 18. század elején újonnan benépesült Józsefváros eredeti látképére ma már semmi sem emlékeztet. Egykori földszintes házait elmosta az 1838-as nagy árvíz, helyükre a század végén gangos bérházakat húztak fel. A főváros VIII. kerülete ekkor nyerte el városias jellegét, ami a népesség folyamatos gyarapodásában is megmutatkozott.

A VIII. kerületi Józsefváros lakóinak többségét kisiparosok és a szegényebb rétegekhez tartozó zsidók, valamint a cigányság közt előkelőnek számító muzsikus családok alkották. A művészek is előszeretettel látogatták a kerületet, az itteni kávéházak, kiskocsmák találkozópontjai voltak a különböző szellemi irányzatoknak. Józsefváros 1910 után hanyatlásnak indult és még mélyebbre jutott az I. világháborút követően. Házai omladoztak, a gazdasági fejlődés megállt, helyette tarthatatlan lakásviszonyok, prostituált negyed, a lakók elszegényedése jellemezte ezt a korszakot. Mikor a VIII. kerület az 1930-as években éppen magához tért volna, a II. világháború nem hagyott kellő időt a fejlődés kibontakozásához. A bombázások szinte porig rombolták Józsefvárost, melynek újjáépülése sajátos módon történt, ugyanis nem új házakat emeltek a romba dőltek helyett, hanem azokat foltozgatták és tették megint lakhatóvá – gyakran a minimális komfortfokozatnak sem eleget téve. Ezzel a VIII. kerület Budapest legelhanyagoltabb része lett.

Bővebben Budapest VIII. kerületről: http://jozsefvaros.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 8. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 8. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 8. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A helyzet napjainkra sem sokat javult, Józsefváros 11 negyedében az épületek közül sok dohos, nyirkos, elavult, már-már használhatatlan vezetékrendszerrel rendelkezik. Ilyen körülmények közt a lakóknak már nem okoz meglepetést, ha a mosogató eldugul, sokan már rutinszerűen oldják meg saját kezűleg az ilyen jellegű problémákat.

Mosogató duguláselhárítás a VIII. kerületben
De hogyan kell ezt megfelelően csinálni? A mosogató duguláselhárítás szerencsés esetben néhány perc alatt elvégezhető. Ha a dugulás a szifonban alakult ki nagyobb ételmaradékok, zsíros lerakódások miatt, annak egyszerű szétszerelésével és alapos kimosásával a gond meg is van oldva. Ilyenkor a tömítések helyes sorrendjére figyeljünk, ha kell fotózzuk le, mert a helytelen visszaszerelés után a legkisebb rés is szivárgást eredményez a mosogató alatt. Amennyiben a cső falán feljebb vagy lejjebb keletkezett dugulás, forró vízzel a zsiradék és a mosogatószer maradványainak nagy részét leoldhatjuk a csövek faláról. Erre rásegíthetünk ecettel és szódabikarbónával, végső esetben pedig lefolyótisztító szerekkel, illetve csőspirállal. A VIII. kerület régi házaiban élőknek tehát még inkább érdemes elővigyázatossággal használni a lefolyókat a vezetékrendszerek leromlott állapota miatt. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az ételmaradékok – köztük a kávézacc, a főzés során a lefolyóba kerülő zöldség darabok – milyen könnyedén elzárhatják a víz útját és okozhatnak nem kevés plusz kiadást a lakásban élőknek. Probléma esetén Józsefváros területén lehetőség van kiszállási díj nélkül és garanciával dolgozó duguláselhárítókat hívni, akik szakszerűen teszik újra használhatóvá a mosogatót.

Bővebben Budapest VIII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_VIII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a WC. duguláselhárításról:

WC. dugulásának megszüntetése pumpa nélkül
A WC. dugulását legtöbbször kisebb-nagyobb tárgyak okozzák, melyek az U-alakú lefolyóban elakadnak. Két módszer is létezik arra, hogy pumpa nélkül is megoldhassuk ezt a kellemetlen problémát.

1. Öntsünk bőségesen mosogatószert a WC.-csészébe, de használhatunk apróra feldarabolt szappant is. Öntsünk óvatosan egy vödör forró vizet utána, ami feloldja a mosogatószert vagy a szappant. Ezek segítenek majd a dugulást okozó tárgynak tovább csúszni a csövekben. Ha szükséges, ismételjük meg a műveletet. Ha a víz elkezd lefolyni a wc-ben, még öblítsük le néhányszor, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsuk.

2. Húzzunk fel gumikesztyűt és merjünk ki annyi vizet a WC. csészéből, amennyit csak lehet. Töltsünk meg egy ásványvizes üveget forró vízzel, fogjuk be a száját az ujjunkkal, majd fordítsuk lefelé és illesszük bele pontosan a WC. lefolyójába. Vegyük el az ujjunkat és nyomjuk ki belőle erősen a vizet. A nyomás hatására a dugulás könnyebben elhárítható. Utána öntsünk bele forró vizet, ezt 3-4-szer érdemes megismételni. Végül kb. 3 l forró vizet öntsünk a wc-be és hagyjuk 15-20 percig állni, majd végezzünk öblítést.

Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület

Duguláselhárítás 8. kerület

VIII. kerület – Józsefváros mosogató duguláselhárítás
VIII. kerület – Kerepesdűlő WC. lefolyó dugulás megszüntetés
VIII. kerület – Mosdó és zuhanyzó lefolyó tisztítás
VIII. kerület – WC. dugulás elhárítás
VIII. kerület – Padlóösszefolyó tisztítás