Duguláselhárítás telefon

Mit lehet csinálni, ha eldugult a fürdőkád?

Az első jelek

Akárcsak a többi lefolyó esetében, a fürdőkádnál is könnyű felismerni a dugulás jeleit. Először azt vesszük észre, hogy a víz a szokottnál lassabban folyik le, majd – ha a dugulás már teljessé vált -, bokáig állunk a vízben, mert a lefolyó már nem tudja ellátni feladatát. Egy eldugult fürdőkád és a benne álló víz sok kellemetlenséget tudnak okozni. Vannak azonban olyan módszerek, melyekkel saját kezűleg is megpróbálhatjuk elhárítani a dugulást.

Először a fürdőkád lefolyó szelep kitisztításával próbálkozzunk. Ha látható szennyeződések vannak a lefolyóban – hajszál, szappanlerakódást -, azt távolítsuk el. Majd szedjük szét a leeresztő szelepet és mélyebben is tisztítsuk ki a lefolyót. Használjunk csipeszt, drótot, de semmi képen ne szedjük szét a lefolyót!

Eldugult fürdőkád
Eldugult fürdőkád

Házi módszerek, pumpáljunk

Megpróbálkozhatunk a pumpával is, még mielőtt bármilyen vegyszer öntenénk a lefolyóba. Az erős mechanikus hatás, amit a pumpa fel-lenyomásával el tudunk érni, többet segíthet, mint gondolnánk! Próbálkozzunk többször, hátha jobban megindul a víz a lefolyóban.

Remek pumpa a kád dugulások elhárítására
Remek pumpa a kád dugulások elhárítására

Egyéb lehetőségek

Ha ez mégsem segítene, először a környezetbarát és egészségünkre nézve is ártalmatlan szódabikarbóna-ecet párosát vessük be. Forraljunk egy kannában vizet, majd öntsük a lefolyóba. Ha szerencsések vagyunk, már ez megoldja a probléma nagy részét. Ha mégsem, akkor fél bögre szódabikarbónát, majd egy bögre ecetet öntsünk a lefolyóba a forró víz után. Hagyjuk hatni 15-20 percig, majd forró vízzel öblítsük át.

Fürdőkád szifon
Fürdőkád szifon

Ha érzünk egy kis műszaki affinitást magunkban és a fürdőkád oldalán van szerelőablak, akkor a szifon rendszert is szétszedhetjük és kitisztíthatjuk. amennyiben ez sikerült és még továbbra is fenn álla dugulás akkor kézi csőgörénnyel is próbálkozhatunk. Ilyenkor a kád alatti 40 vagy 50 mm-es lefolyóhálózatban kezdjük el forgatni mozgatni a csőgörényt. Amennyiben nem jártunk sikerrel, itt még sok okos ötlettel ismerkedhetünk meg a fürdőkád dugulás elhárításával kapcsolatban: Fürdőkád duguláselhárítás

Fő tevékenységeink

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.