Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XVII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XVII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XVII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XVII. kerület minden részén (Rákosliget, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 17. kerület
Duguláselhárítás 17. kerület

Duguláselhárítás a XVII. kerületben

A XVII. kerület hivatalos elnevezése Rákosmente, azonban a fővárosiak sok egyéb gúnynévvel is illetik. Ezek közül a legismertebbek a Rákosborzasztó és Rákosrettenetes, utalva arra, hogy kerület számos Rákos- előtagú negyedből áll. A leghosszabb múltat Rákoscsaba és Rákoskeresztúr mondhatja magáénak, ezek területén már a népvándorlás korában is éltek. A kerület egyik híres helyszíne volt Rákos-mező, ahol a középkori országgyűléseket tartották. A török meghódította a területet, kiűzése után az elnéptelenedett részekre felvidéki szlovákokat és német svábokat telepítettek. A jelentősebb építkezések a 18. század végén kezdődtek, ennek egyik emléke az 1740-ben épült rákoscsabai templom, valamint az 1760-as években épült Podmaniczky kastély. A század végén a vasút kiépülése fűzte szorosabbra az összeköttetést a mind dinamikusabban fejlődő Budapesttel.

A XVII. kerület 1950-ben született meg a különböző városrészek egyesítésével. A következő két évtizedben fejlődésük nem sokat haladt előre, de ez az 1970-es évek urbanizációjával gyökeres fordulatot vett. Régi házait lebontották, helyükre pedig hatalmas, több ezer ember lakhelyéül szolgáló lakótelepeket húztak fel. Az egykor családi házas övezetek eltüntetésével felszínre kerültek az infrastrukturális hiányosságok, melyeket az ezredfordulóra tudtak leküzdeni.

Bővebben a XVII. kerületről: http://www.rakosmente.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 17. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 17. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 17. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XVII. kerület az azóta eltelt másfél évtizedben mintha virágkorát élné. Igényes és korszerű lakóparkjai gombamód szaporodnak, ahogy a lakossága is. A került főként a fiatal párok és családok körében vált igen vonzóvá, de az újonnan épült otthonaikban még nekik is szembe kell nézniük a dugulás problémájával. Egy régi építésű háznál jóval nagyobb az esély arra, hogy a dugulást csak falbontással lehet elhárítani, hiszen a csövek meghibásodása gyakran fordul elő az idősebb épületeknél. Természetesen egyetlen lakástulajdonos sem szeretne odáig eljutni, hogy a dugulás miatt az egész fürdőszobát vagy konyhát szét kelljen verni. Napjainkban már a XVII. kerület lakói számára is elérhetők azok a korszerű eljárások, melyek segítségével csak a legritkább esetben kerül sor falbontásra.

Duguláselhárítás falbontás nélkül a XVII. kerületben
A spirális technológia alkalmas a mosogató, a mosdó, a wc, a kád lefolyóinak kitisztítására, a papírdarabok, idegen anyagok eltávolítására, a nagynyomású gépek még a 600 mm átmérőjű csövekből is el tudják távolítani a zsíros lerakódásokat, a womát pedig elsősorban nagyüzemi, ipar, társasházi dugulásoknál alkalmazzák. A szakemberek már olyan eszközökkel és fejlett technológiákkal dolgoznak, melyek köszönőviszonyban sincsenek a néhány évtizeddel ezelőtt alkalmazott, ma már drasztikusnak tűnő megoldásokkal. Ha tehát azt érzékeljük, hogy dugulás alakult ki, ne habozzunk megkeresni a szakembert, aki kísérletezgetés helyett pontosan tudja, hogy milyen eszközt válasszon ahhoz, hogy a problémát a leggyorsabban és leghatékonyabban elháríthassa, megkímélve ezzel a XVII. kerület lakóit a falbontástól.

Bővebben Budapest XVII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XVII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

A legolcsóbb módszerek a mosdó dugulásának elhárítására
Nemcsak a legolcsóbb, de a legegyszerűbb, ráadásul környezetkímélő módszerek ezek a dugulások megszüntetésére. Kidobhatjuk a csőgörényt, a vegyszeres lefolyótisztítókat és a wc-pumpát is – lehet, hogy ez utóbbit azért mégiscsak érdemes megtartani…

Ha észrevesszük, hogy a víz a kelleténél lassabban folyik le, engedjünk pár liternyit a mosdóba, majd hagyjuk egyszerre lefolyni. Sok esetben már a víz súlya is elég ahhoz, hogy a kisebb dugulásokat elhárítsa. Fokozhatjuk a hatást, ha a kezünket használjuk pumpa helyett. A lefolyó fölött vákuumot képezve mozgatjuk fel-le mindkét kezünket és ezzel a vizet, ami a mosdóban van.

Komolyabb dugulásoknál nagy hasznát vehetjük egy rövid slagnak, melyet a közelben lévő mosdó csapjára köthetünk. Másik végét az eldugult lefolyóba vezetjük, amilyen mélyen csak tudjuk, majd teljesen kinyitjuk a meleg vizes csapot néhány percre. Még hatékonyabbak lehetünk, ha a slagot a lefolyónál egy nedves törölközővel tekerjük körbe. Ha nem kap levegőt, maximalizálhatjuk a nyomást. Ennek és a forró víznek a hajcsomók és a szappanlerakódások nem fognak tudni ellenállni.

Duguláselhárítás Budapest XVII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XVII. kerület

Duguláselhárítás 17. kerület

XVII. kerület – Rákosliget duguláselhárítás
XVII. kerület – Rákoskeresztúr csatornatisztítás
XVII. kerület – Rákosmente lefolyótisztítás
XVII. kerület – Rákoscsaba csatornakamerázás
XVII. kerület – Akadémia-újtelep mosogató dugulás megszüntetés
XVII. kerület – Madárdomb eldugult csatorna kitisztítása
XVII. kerület – Rákoshegy dugulás elhárítás
XVII. kerület – Rákoskert woma duguláselhárítás