Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XX. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XX. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XX. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XX. kerület minden részén (Pesterzsébet) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás 20. kerület
Duguláselhárítás 20. kerület

Duguláselhárítás a XX. kerületben

A XX. kerület, azaz Pesterzsébet területe Erzsébetfalva néven 1897-ben lett önálló település, de ekkor még ötletszerűen zajlott a beépítése. A századfordulót követően jött létre az ún. Szabó-telep, ahol több mint 500 házhelyet alakítottak ki, ez már a tervszerű lakásépítések irányába mutatott. A betelepülők között elsősorban a szegényebb rétegek voltak dominánsak, ez hamarosan a közbiztonság romlásához vezetett. A XX. kerület az I. világháború után mélypontra került, a szegény munkások szám ugrásszerűen megnőtt, ezért hamarosan népkonyhát kellett felállítani, a tervezett infrastrukturális fejlesztések is elmaradtak a háború miatt, a rossz életkörülmények miatt a helyiek a községháza elé vonultak tüntetni. 1919-ben Leninvárosnak nevezték el, közben a település egyre inkább városiasodott, de még az 1930-as években is két nyomornegyed létezett a területén.

A II. világháború alatt bombatámadások a XX. kerület nagy részét lerombolták, az élet ezután lassan indult meg újra a rendes kerékvágásban. Az 1950-es egyesülést követően a központi területeken a régi családi házakat lebontották, helyükre lakótelepeket húztak fel, ez pedig együtt járt a lakosság kicserélődésével is. Az infrastruktúra is szépen fejlődött, de a kerület óhatatlanul kettészakadt lakótelepi és családi házas övezetre. Soroksár hivatalosan 1992-ben vált ki az unióból és lett belőle Budapest XXIII. kerülete.

Bővebben a XX. kerületről: http://pesterzsebet.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 20. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 20. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 20. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Pesterzsébet lakásainak állapota nem a legkorszerűbb és ez tetten érhető a vízvezetékek és lefolyórendszerek állapotán is. A duguláselhárító szakemberek sűrűn fordulnak meg a XX. kerület lakásaiban, hogy kisebb-nagyobb elzáródásokat profi módszerekkel szüntessék meg. Egy dugulás mindig sok bosszúságot okoz, az ember hajlamos a kapkodásra, amint észreveszi, hogy a fürdőkádban, a mosdóban, a mosogatóban vagy legrosszabb esetben a WC-ben nem folyik le a víz. Próbálkozhatunk házi praktikákkal, de ne ámítsuk magunkat feleslegesen, ezektől nem várhatunk minden esetben megoldást. Aki biztosra szeretne menni és takarékoskodna az idejével, a XX. kerületben megbízható szakemberek szolgáltatásait veheti igénybe a lehető legrövidebb idén belül, hiszen a gyorsaság ilyenkor igen fontos tényező.

Duguláselhárítás teljes körűen a XX. kerületben
A részletes telefonos egyeztetés után a helyszínre érkezve a duguláselhárítók azonnal nekilátnak a feladat felmérésének. Első lépésként elzárják a vizet, majd a dugulás pontos helyének és típusának megállapítása után kiválasztják az elhárítás megfelelő módszerét. Ez lehet gépi spirálozás, magas nyomású mosatás,szívó-nyomó és tisztító pumpa alkalmazása, illetve az egyik legkorszerűbb eszköz, ami kültéren is alkalmas a dugulás helyének bemérésére, a csővizsgáló kamera bevetése. Attól függően, hogy milyen nehéz hozzáférni a duguláshoz és milyen mértékű az elzáródás, a munka néhány perctől több óráig is eltarthat. A WC-nél bizonyos esetekben elkerülhetetlen, másutt azonban szinte kizárható a bontás szükségessége. A XX kerületben a teljes körű duguláselhárításnak a hiba megszüntetésén túl szerves részét képezi a higiénikus munkavégzés is.

Bővebben Budapest XX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XX._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Praktikák a lefolyóból áradó bűz ellen
A mosogató és a fürdőszobai mosdó gyakran erőteljes szagokat árasztanak magukból. Ezek a különböző mosogatószerek, tusfürdők, szappan, zsír, ételmaradékok és egyéb lerakódások keverékéből jönnek létre, melyek makacsul ott ragadnak a lefolyócső falán. Ezt a problémát azért is érdemes a gyökerénél orvosolni, mert a szag azoknak a szennyeződéseknek a felhalmozódását jelzi, amelyek később a dugulást is okozzák.

Ha nem idegenkedünk az évtizedek óta használatban lévő hypotól, vegyünk fel egy gumikesztyűt és 1 csészényivel öntsünk belőle a lefolyóba. Hagyjuk hatni 30-60 percig, majd  meleg vízzel öblítsük le bőven. Mivel a hypo erős fertőtlenítő hatással rendelkezik, a baktériumokkal teli, bűzös lerakódások gondját jó időre megoldja.

Vegyszermentes megoldás, ha 1 l vizet és 1 bögre sót egy edényben felteszünk melegedni és még mielőtt forrni kezdene, beleöntjük a lefolyóba. Ez a módszer hatékony a szagok és a zsír ellen.

1 bögre szódabikarbóna és 1 bögre só keverékével is jó eredményt érhetünk el. Öntsük a lefolyóba a keveréket, majd öblítsük le 1 bögre meleg ecettel. 15 perc után forró vízzel többször öblítsük át.

Duguláselhárítás Budapest XX. kerület
Duguláselhárítás Budapest XX. kerület

Duguláselhárítás 20. kerület

XX. kerület – Pesterzsébet duguláselhárítás, Pesterzsébet lefolyótisztítás
XX. kerület – Gubacsi-puszta lefolyótisztítás
XX. kerület – Kossuth-falva csatornatisztítás
XX. kerület – Pacsirtatelep csatornamosás
XX. kerület – Pesterzsébet-Szabótelep szennyvízakna tisztítása