Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XX. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XX. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XX. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XX. kerület minden részén (Pesterzsébet) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás 20. kerület
Duguláselhárítás 20. kerület

Duguláselhárítás a XX. kerületben
A XX. kerület, azaz Pesterzsébet területe Erzsébetfalva néven 1897-ben lett önálló település, de ekkor még ötletszerűen zajlott a beépítése. A századfordulót követően jött létre az ún. Szabó-telep, ahol több mint 500 házhelyet alakítottak ki, ez már a tervszerű lakásépítések irányába mutatott. A betelepülők között elsősorban a szegényebb rétegek voltak dominánsak, ez hamarosan a közbiztonság romlásához vezetett. A XX. kerület az I. világháború után mélypontra került, a szegény munkások szám ugrásszerűen megnőtt, ezért hamarosan népkonyhát kellett felállítani, a tervezett infrastrukturális fejlesztések is elmaradtak a háború miatt, a rossz életkörülmények miatt a helyiek a községháza elé vonultak tüntetni. 1919-ben Leninvárosnak nevezték el, közben a település egyre inkább városiasodott, de még az 1930-as években is két nyomornegyed létezett a területén.

A II. világháború alatt bombatámadások a XX. kerület nagy részét lerombolták, az élet ezután lassan indult meg újra a rendes kerékvágásban. Az 1950-es egyesülést követően a központi területeken a régi családi házakat lebontották, helyükre lakótelepeket húztak fel, ez pedig együtt járt a lakosság kicserélődésével is. Az infrastruktúra is szépen fejlődött, de a kerület óhatatlanul kettészakadt lakótelepi és családi házas övezetre. Soroksár hivatalosan 1992-ben vált ki az unióból és lett belőle Budapest XXIII. kerülete.

Bővebben a XX. kerületről: http://pesterzsebet.hu

Pesterzsébet lakásainak állapota nem a legkorszerűbb és ez tetten érhető a vízvezetékek és lefolyórendszerek állapotán is. A duguláselhárító szakemberek sűrűn fordulnak meg a XX. kerület lakásaiban, hogy kisebb-nagyobb elzáródásokat profi módszerekkel szüntessék meg. Egy dugulás mindig sok bosszúságot okoz, az ember hajlamos a kapkodásra, amint észreveszi, hogy a fürdőkádban, a mosdóban, a mosogatóban vagy legrosszabb esetben a WC-ben nem folyik le a víz. Próbálkozhatunk házi praktikákkal, de ne ámítsuk magunkat feleslegesen, ezektől nem várhatunk minden esetben megoldást. Aki biztosra szeretne menni és takarékoskodna az idejével, a XX. kerületben megbízható szakemberek szolgáltatásait veheti igénybe a lehető legrövidebb idén belül, hiszen a gyorsaság ilyenkor igen fontos tényező.

Duguláselhárítás teljes körűen a XX. kerületben
A részletes telefonos egyeztetés után a helyszínre érkezve a duguláselhárítók azonnal nekilátnak a feladat felmérésének. Első lépésként elzárják a vizet, majd a dugulás pontos helyének és típusának megállapítása után kiválasztják az elhárítás megfelelő módszerét. Ez lehet gépi spirálozás, magas nyomású mosatás,szívó-nyomó és tisztító pumpa alkalmazása, illetve az egyik legkorszerűbb eszköz, ami kültéren is alkalmas a dugulás helyének bemérésére, a csővizsgáló kamera bevetése. Attól függően, hogy milyen nehéz hozzáférni a duguláshoz és milyen mértékű az elzáródás, a munka néhány perctől több óráig is eltarthat. A WC-nél bizonyos esetekben elkerülhetetlen, másutt azonban szinte kizárható a bontás szükségessége. A XX kerületben a teljes körű duguláselhárításnak a hiba megszüntetésén túl szerves részét képezi a higiénikus munkavégzés is.

Bővebben Budapest XX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XX._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Praktikák a lefolyóból áradó bűz ellen
A mosogató és a fürdőszobai mosdó gyakran erőteljes szagokat árasztanak magukból. Ezek a különböző mosogatószerek, tusfürdők, szappan, zsír, ételmaradékok és egyéb lerakódások keverékéből jönnek létre, melyek makacsul ott ragadnak a lefolyócső falán. Ezt a problémát azért is érdemes a gyökerénél orvosolni, mert a szag azoknak a szennyeződéseknek a felhalmozódását jelzi, amelyek később a dugulást is okozzák.

Ha nem idegenkedünk az évtizedek óta használatban lévő hypotól, vegyünk fel egy gumikesztyűt és 1 csészényivel öntsünk belőle a lefolyóba. Hagyjuk hatni 30-60 percig, majd  meleg vízzel öblítsük le bőven. Mivel a hypo erős fertőtlenítő hatással rendelkezik, a baktériumokkal teli, bűzös lerakódások gondját jó időre megoldja.

Vegyszermentes megoldás, ha 1 l vizet és 1 bögre sót egy edényben felteszünk melegedni és még mielőtt forrni kezdene, beleöntjük a lefolyóba. Ez a módszer hatékony a szagok és a zsír ellen.

1 bögre szódabikarbóna és 1 bögre só keverékével is jó eredményt érhetünk el. Öntsük a lefolyóba a keveréket, majd öblítsük le 1 bögre meleg ecettel. 15 perc után forró vízzel többször öblítsük át.

Duguláselhárítás Budapest XX. kerület
Duguláselhárítás Budapest XX. kerület

Duguláselhárítás 20. kerület

XX. kerület – Pesterzsébet duguláselhárítás, Pesterzsébet lefolyótisztítás
XX. kerület – Gubacsi-puszta lefolyótisztítás
XX. kerület – Kossuth-falva csatornatisztítás
XX. kerület – Pacsirtatelep csatornamosás
XX. kerület – Pesterzsébet-Szabótelep szennyvízakna tisztítása