Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a VI. kerületben

Duguláselhárítás Budapest VI. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a VI. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A VI. kerület minden részén (Terézváros, Belváros) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 6. kerület
Duguláselhárítás 6. kerület

Duguláselhárítás a VI. kerületben

Budapest második legkisebb kerülete a VI. kerület, azaz Terézváros, mely kereskedelmi, diplomáciai és idegenforgalmi szempontból is fontos szerepet tölt be a fővárosban. Egyik legszínesebb része ez Budapestnek, ahol jól megfér egymás mellett az Operettszínház, a Terror Háza Múzeum és a Westend City Center, az ország egyik legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja is. Annak ellenére, hogy nem mutat egységes képet, a VI. kerület igazán fejlett és korszerű városrésznek tekinthető, hogy idáig elérkezzen, ahhoz pedig Terézvárosnak hatalmas ívű fejlődést kellett produkálnia.

A 18. századig lakatlan terület ma már szerves része a City-nek, a legszorosabb értelemben vett városnak. A mulatókkal és színházakkal teletűzdelt Pesti Broadway, a Világörökségek közé tartozó Andrássy út, a régi kereskedők egykori fő utcája, a Király utca mind szinonimái úgy a VI. kerületnek, mint magának Budapestnek. Mindezek mellett a luxus villák, a bankpaloták, a neoreneszánsz épületek kavalkádja sem hagyja érintetlenül a Terézvárosban járó turistákat. A 40.000 lakosú VI. kerület tehát éppen annyira történelmi, mint amennyire modern és igaz ez épületeinek infrastruktúrájára is.

Bővebben Budapest VI. kerületről: http://www.terezvaros.hu

A 19. század második felében kialakított szennyvízhálózat és az épületek csatornarendszere természetesen többször átalakításon, korszerűsítésen ment keresztül. A dugulás veszélyét azonban sajnos sem az öreg épületekben, sem a legmodernebb infrastruktúrával ellátott üzlet- és hivatali központokban nem lehet kizárni. Sok tényező közrejátszhat abban, ha egy lefolyó elzáródik és többféle mód kínálkozik ennek a problémának a megoldására is. Hogy melyik eszköz és eljárás lesz a legmegfelelőbb, az gyakran csak munka közben derül ki. A VI. kerület területén dolgozó duguláselhárító szakemberek jól felszerelkezve érkeznek a helyszínre.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 6. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 6. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 6. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A duguláselhárítás eszközei a VI. kerületben
Ami biztosan náluk van, az a csőtisztító spirál – ismertebb nevén csőgörény -, a vákuumpumpa, a magasnyomású mosó, de egyre több szakember dolgozik csőkamerával is, ami a dugulás pontos helyét és okát tudja feltárni. Az eszközök megválasztása tekintetében nem mindegy, hogy melyik lefolyóban alakult ki a dugulás. A különböző csövek eltérő átmérővel rendelkeznek, ehhez mérten kell kiválasztani a spirálok méretét is. A magasnyomású mosóval akár 100 m hosszan is alaposan megtisztítható a csőrendszer, így a lefolyótól távolabb található, dugulást okozó gócok is hatékonyan megszüntethetők.

Ne feledkezzünk meg azonban azokról a hétköznapi eszközökről, melyeket Terézváros lakói is biztosan jól ismernek. Ilyen a hagyományos wc pumpa, a forró víz, az ecet, a szódabikarbóna, a granulátum vagy folyékony formában kapható lefolyótisztító vegyszerek. Ezek a legtöbb háztartásban alapvetően megtalálhatók és enyhébb dugulások esetén nagyon jól alkalmazhatók. Nem kell hozzá gyakorlat, hogy a pumpát fel-le mozgassuk, mégis előfordulhat, hogy nem jól használjuk. Igaz ez a különböző vegyszerekre is, melyekkel ráadásul testi épségünket is kockáztatjuk. Ha nem szeretnénk otthon kísérletezni, Budapest VI. kerületében éjjel-nappal hívhatunk tapasztalat szakembereket.

Bővebben Budapest VI. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_VI._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

A dugulás elhárítás költségei:
A vízvezeték szerelőket legtöbbször a dugulások miatt hívják a lakásokba. Sokan egyből a szakember számát tárcsázzák, míg mások csak akkor kérnek segítséget, ha a problémát saját kezűleg nem tudják elhárítani. Súlyos dugulás esetén mindenképpen érdemes szakértőre bízni a megoldást, de nem árt, ha előtte tisztában vagyunk a szerelés költségeinek alakulásával is.

Nincs két egyforma munkadíj, de általában elmondható, hogy a nagyvárosokban magasabb óradíjjal dolgoznak, mint vidéken. A kiszállási díjat az is megnövelheti, ha a szerelő nem egyedül, hanem segéddel érkezik.

Ha a dugulás percek alatt megszüntethető egy csőgörény segítségével, minimális költségekkel számolhatunk, kivéve, ha a szerelőt rendes munkaidőn kívül hívtuk ki. Ha a wc-ből ömlik a víz, sürgős megoldásra van szükség akár az éjszaka közepén is, ilyenkor természetesen plusz díjat számolnak fel a kiszállásért.

Sajnos nem minden dugulást lehet egyszerűen elhárítani. Komolyabb esetekben a korrodálódott csövek cseréjére van szükség. Ilyenkor a szakértelem megkerülhetetlen, a többórás munka pedig a duguláselhárítás legköltségesebb kategóriájába tartozik.

Duguláselhárítás Budapest VI. kerület
Duguláselhárítás Budapest VI. kerület

Duguláselhárítás 6. kerület

VI. kerület – Terézváros mosogató duguláselhárítás, Terézváros lefolyótisztítás
VI. kerület – Belváros WC. dugulás elhárítás
VI. kerület – Padlóösszefolyó tisztítás
VI. kerület – Mosdókagyló és fürdőkád lefolyó tisztítás