Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XI. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XI. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XI. kerület minden részén (Gazdagrét, Lágymányos,Kelenföld, Újbuda, Albertfalva, Kamaraerdő, Sasad) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 11. kerület
Duguláselhárítás 11. kerület

Duguláselhárítás a XI. kerületben

A XI. kerület a főváros budai oldalán terül el mintegy 33 km2-en. Ez a második legnagyobb és a legnépesebb a kerületek között, 68.000 lakásában 170.000 ember él. Hivatalos elnevezése 2005 óta Újbuda, ma már csak kevesen tudják, hogy egykor Szent Imre városnak nevezték. 1873-ban, Budapest megszületésekor az I. kerület része volt, 1930-ban választották le és különítették el önálló kerületként. A hatalmas volumenű építkezések már az 1950-es évek elején elkezdődtek, de ezekkel a kerület ellátása nem tudott lépést tartani. Kevés volt a szolgáltatás és az üzlet, a mai Újbuda ekkor még elmaradottnak számított a budapesti kerületek sorában. Később azonban a házgyári lakásokban otthonra találóknak már semmit sem kellett nélkülözniük.

Kereskedelmi szempontból is virágzásnak indult a XI. kerület, ennek a folyamatnak mérföldköve volt 1976-ban a Skála Áruház, az ország akkori legnagyobb és legnagyobb forgalmat bonyolító bevásárlóközpontjának megnyitása. Újbuda épületeinek többsége a háború előtti időkben épült, lakótelepei pedig túlnyomórészt az 1960-1980-as években készültek. Az elmúlt években azonban az XI. kerületben az ingatlanok tekintetében is nagy előrelépés történt. Sok új lakás, lakópark született, fejlett infrastruktúra, a modern életkörülmények pedig mind többeket vonzanak ide. Lakóit tekintve Újbudán többségében jól képzett, közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkezők élnek és dolgoznak, ennek köszönhető a viszonylagos jólét, ami a XI. kerületet jellemzi.

Bővebben a XI. kerületről: http://ujbuda.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 11. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 11. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 11. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A főváros talán leglendületesebben fejlődő kerületében folyamatosak az ingatlanberuházások, de még mindig sokan élnek olyan otthonokban, melyek több évtizedes vezetékrendszerekkel rendelkeznek, ennek megfelelően gyakoribbak az ezzel kapcsolatos meghibásodások is. A XI. kerület régi és új lakásaiban is sokszor van szükség duguláselhárításra, hiszen nem minden esetben a csövek állapota felelős a lefolyó elzáródásáért, sokszor mi magunk nem figyelünk oda eléggé arra, hogy mit öblítünk le. Tipikusan ez szokott előfordulni a mosdó esetében, ahol a levágott körömdarabok, a fésűből kiszedett hajszálak is gyakran a lefolyóban végzik.

A mosdó kagyló dugulásának elhárítása a XI. kerületben
Pedig a mindennapos használat mellett elkerülhetetlen szappan- és vízkő lerakódások mellett a csőnek már igazán nem volna szükségre még több szennyeződésre. Fontos megjegyezni, hogy ezek a lefolyócsövek igen keskenyek és több kanyarulat is található rajtuk, nem alkalmasak a hajcsomók, a vattadarabkák és más vízben nem oldódó tárgy, szennyeződés leöblítésére. Az Újbudán élők számára az eldugult mosdó ellen jól jöhet egy kisebb átmérőjű pumpa, a csőgörény, az ecet, a szódabikarbóna a forró víz vagy a különböző lefolyótisztító szerek, melyekkel akár néhány perc alatt újra használhatóvá tehetjük a fürdőszobát. A vegyszereket csak akkor alkalmazzuk, ha a többi módszerrel már kudarcot vallottunk. Ha a házi javítás mégsem sikerülne, a XI. kerület duguláselhárítói bármikor elérhetők.

Bővebben Budapest XI. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XI._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a padlóösszefolyó dugulásról:

Így előzzük meg a padlóösszefolyó eldugulását
Bár a dugulások többsége viszonylag egyszerűen orvosolható, mégiscsak jobb megelőzni a problémát. Ha otthonunkban padlóösszefolyó található, ez fokozott figyelmet igényel, hiszen egyszerre több vizesblokkból is idekerül a szennyvíz, tehát jóval könnyebben alakulnak ki dugulások.

Néhány egészen egyszerű trükkel azonban elkerülhetjük, hogy a padlóösszefolyó eltömődjön és mindent elárasszon a víz. Elsősorban arra érdemes figyelni, hogy a padlóösszefolyót ne használjuk a por és a kosz elnyelésére. Gyakori, hogy a pincében, a garázsban vagy a konyhában található összefolyókba a tulajdonosok belesöprik a törmeléket, de gondoljunk csak bele, megtennénk ugyanezt a fürdőkádunkkal vagy a mosdónkkal is?

A különböző típusú padlóösszefolyókhoz megfelelő műanyag szűrőket lehet kapni, melyek minden szennyeződést felfognak. Ha a helyére illesztettük, már csak arra kell ügyelni, hogy ne felejtsük el rendszeresen kiüríteni őket.

Néhány havonta célszerű kevés mosogatószert önteni a padlóösszefolyóba, ami feloldja a zsíros lerakódásokat. A forró vizes öblítés szintén megakadályozza, hogy nagyobb dugulások alakuljanak ki.

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XI. kerület

Duguláselhárítás 11. kerület

XI. kerület – Gazdagrét duguláselhárítás
XI. kerület – Kelenföld dugulás megszüntetés
XI. kerület – Újbuda lefolyótisztítás
XI. kerület – Lágymányos eldugult WC, mosogató, zuhany tisztítása
XI. kerület – Albertfalva csőkamerázás
XI. kerület – Kamaraerdő dugulás elhárítás
XI. kerület – Kelenvölgy csatornatisztítás
XI. kerület – Sasad dugulás elhárítás
XI. kerület – Sashegy eldugult mosdó, padlóösszefolyó, mosdókagyló tisztítása
XI. kerület – Tabán csatornamosatás