Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XI. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XI. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XI. kerület minden részén (Gazdagrét, Lágymányos,Kelenföld, Újbuda, Albertfalva, Kamaraerdő, Sasad) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 11. kerület
Duguláselhárítás 11. kerület

Duguláselhárítás a XI. kerületben
A XI. kerület a főváros budai oldalán terül el mintegy 33 km2-en. Ez a második legnagyobb és a legnépesebb a kerületek között, 68.000 lakásában 170.000 ember él. Hivatalos elnevezése 2005 óta Újbuda, ma már csak kevesen tudják, hogy egykor Szent Imre városnak nevezték. 1873-ban, Budapest megszületésekor az I. kerület része volt, 1930-ban választották le és különítették el önálló kerületként. A hatalmas volumenű építkezések már az 1950-es évek elején elkezdődtek, de ezekkel a kerület ellátása nem tudott lépést tartani. Kevés volt a szolgáltatás és az üzlet, a mai Újbuda ekkor még elmaradottnak számított a budapesti kerületek sorában. Később azonban a házgyári lakásokban otthonra találóknak már semmit sem kellett nélkülözniük.

Kereskedelmi szempontból is virágzásnak indult a XI. kerület, ennek a folyamatnak mérföldköve volt 1976-ban a Skála Áruház, az ország akkori legnagyobb és legnagyobb forgalmat bonyolító bevásárlóközpontjának megnyitása. Újbuda épületeinek többsége a háború előtti időkben épült, lakótelepei pedig túlnyomórészt az 1960-1980-as években készültek. Az elmúlt években azonban az XI. kerületben az ingatlanok tekintetében is nagy előrelépés történt. Sok új lakás, lakópark született, fejlett infrastruktúra, a modern életkörülmények pedig mind többeket vonzanak ide. Lakóit tekintve Újbudán többségében jól képzett, közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkezők élnek és dolgoznak, ennek köszönhető a viszonylagos jólét, ami a XI. kerületet jellemzi.

Bővebben a XI. kerületről: http://ujbuda.hu

A főváros talán leglendületesebben fejlődő kerületében folyamatosak az ingatlanberuházások, de még mindig sokan élnek olyan otthonokban, melyek több évtizedes vezetékrendszerekkel rendelkeznek, ennek megfelelően gyakoribbak az ezzel kapcsolatos meghibásodások is. A XI. kerület régi és új lakásaiban is sokszor van szükség duguláselhárításra, hiszen nem minden esetben a csövek állapota felelős a lefolyó elzáródásáért, sokszor mi magunk nem figyelünk oda eléggé arra, hogy mit öblítünk le. Tipikusan ez szokott előfordulni a mosdó esetében, ahol a levágott körömdarabok, a fésűből kiszedett hajszálak is gyakran a lefolyóban végzik.

A mosdó kagyló dugulásának elhárítása a XI. kerületben
Pedig a mindennapos használat mellett elkerülhetetlen szappan- és vízkő lerakódások mellett a csőnek már igazán nem volna szükségre még több szennyeződésre. Fontos megjegyezni, hogy ezek a lefolyócsövek igen keskenyek és több kanyarulat is található rajtuk, nem alkalmasak a hajcsomók, a vattadarabkák és más vízben nem oldódó tárgy, szennyeződés leöblítésére. Az Újbudán élők számára az eldugult mosdó ellen jól jöhet egy kisebb átmérőjű pumpa, a csőgörény, az ecet, a szódabikarbóna a forró víz vagy a különböző lefolyótisztító szerek, melyekkel akár néhány perc alatt újra használhatóvá tehetjük a fürdőszobát. A vegyszereket csak akkor alkalmazzuk, ha a többi módszerrel már kudarcot vallottunk. Ha a házi javítás mégsem sikerülne, a XI. kerület duguláselhárítói bármikor elérhetők.

Bővebben Budapest XI. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XI._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a padlóösszefolyó dugulásról:

Így előzzük meg a padlóösszefolyó eldugulását
Bár a dugulások többsége viszonylag egyszerűen orvosolható, mégiscsak jobb megelőzni a problémát. Ha otthonunkban padlóösszefolyó található, ez fokozott figyelmet igényel, hiszen egyszerre több vizesblokkból is idekerül a szennyvíz, tehát jóval könnyebben alakulnak ki dugulások.

Néhány egészen egyszerű trükkel azonban elkerülhetjük, hogy a padlóösszefolyó eltömődjön és mindent elárasszon a víz. Elsősorban arra érdemes figyelni, hogy a padlóösszefolyót ne használjuk a por és a kosz elnyelésére. Gyakori, hogy a pincében, a garázsban vagy a konyhában található összefolyókba a tulajdonosok belesöprik a törmeléket, de gondoljunk csak bele, megtennénk ugyanezt a fürdőkádunkkal vagy a mosdónkkal is?

A különböző típusú padlóösszefolyókhoz megfelelő műanyag szűrőket lehet kapni, melyek minden szennyeződést felfognak. Ha a helyére illesztettük, már csak arra kell ügyelni, hogy ne felejtsük el rendszeresen kiüríteni őket.

Néhány havonta célszerű kevés mosogatószert önteni a padlóösszefolyóba, ami feloldja a zsíros lerakódásokat. A forró vizes öblítés szintén megakadályozza, hogy nagyobb dugulások alakuljanak ki.

Duguláselhárítás Budapest XI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XI. kerület

Duguláselhárítás 11. kerület

XI. kerület – Gazdagrét duguláselhárítás
XI. kerület – Kelenföld dugulás megszüntetés
XI. kerület – Újbuda lefolyótisztítás
XI. kerület – Lágymányos eldugult WC, mosogató, zuhany tisztítása
XI. kerület – Albertfalva csőkamerázás
XI. kerület – Kamaraerdő dugulás elhárítás
XI. kerület – Kelenvölgy csatornatisztítás
XI. kerület – Sasad dugulás elhárítás
XI. kerület – Sashegy eldugult mosdó, padlóösszefolyó, mosdókagyló tisztítása
XI. kerület – Tabán csatornamosatás