Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás az I. kerületben

Duguláselhárítás Budapest I. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával az I. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. Az I. kerület minden részén (Krisztinaváros, Gellérthegy, Víziváros, Vár, Tabán) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 1. kerület
Duguláselhárítás 1. kerület

Duguláselhárítás az I. kerületben

Budapest I. kerülete főként turisztikai szempontból meghatározó a fővárosban. Határai között található a Vár, a Gellérthegy, a Duna part leglátványosabb része, több UNESCO Világörökségek közé tartozó nevezetesség. A kerület több városrészt foglal magában, ezek mindegyike nagy történelmi múlttal rendelkezik. A már a népvándorlás korában is lakott Víziváros a II. világháborút követően teljesen új arculatot kapott. Új házsorokat húztak fel, a modernizációt pedig a HÉV és a metró megálló kiépítése jelezte. Buda egészét tekintve itt található a legtöbb műemlék, nem véletlen tehát, hogy ez a főváros turisztikailag egyik legfrekventáltabb területe.

1987-ben a Budai Várnegyed teljes területe felkerült az UNESCO Világörökségek listájára számtalan középkori, valamint 17-18. századi emlékének köszönhetően. A világháború pusztításait a főváros ezen értékes része sem kerülhette el, a háború után közel az eredetihez hasonlóan építették újjá romba dőlt történelmi épületeit. A 18. század végétől beépült Krisztinaváros, a részben a XI. kerületbe is átnyúló Tabán, valamint a Budapest egyik jelképévé is vált, 235 m magas Gellért-hegy szintén Budapest I. kerületének részét képezik. A történelmi városrészek infrastruktúrájának kiépítése a 19. század második felében történt, a II. világháború után pedig teljes körű rekonstrukció következett.

Bővebben Budapest I. kerületről: http://www.budavar.hu

Az évszázados épületek ma már modern vízvezeték hálózattal rendelkeznek, ám meghibásodások még ilyen esetekben is előfordulhatnak. Ha ilyen jellegű probléma merül fel, házilag is megkereshetjük rá a megoldást. Gyakran enyhébb dugulások zárják el a mosdó, a mosogató vagy a fürdőkád lefolyóját és bár az I. kerületi lakástulajdonosokban is felrémlik ilyenkor a vízvezetékek miatt szétvert lakás képe, aggodalomra nincs ok, hiszen erre a legritkább esetben van szükség.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 1. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán az 1. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. Az 1. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Duguláselhárítás házilag Budapest I. kerületében
A dugulások többsége otthoni módszerekkel is igen jól kezelhető. Első lépésként próbálkozzunk a forró vízzel, ami egyszerre egyesíti magában a költségtakarékosság, a hatékonyság és az egyszerűség előnyét. Ne spóroljunk vele és próbáljuk meg minél magasabb nyomással beletölteni a lefolyóba . A szappanmaradék, zsíros lerakódás nem fog tudni ellenállni neki. A WC-pumpát mindig a lefolyó tisztítószerek előtt használjuk, mert könnyedén sérülést okozhat, ha a vegyszeres víz a lefolyóból a szemünkbe vagy a bőrünkre fröccsen! A különböző termékeket sose keverjük, nem tudhatjuk, nem lépnek-e reakcióba egymással. A csőtisztító spirál ügyes kis eszköz, ám nem mindenki kezében! WC-ben semmiképp se kísérletezzünk vele, de egyéb lefolyókban is óvatosan alkalmazzuk, könnyen elakadhat a csőben és még rosszabbul járunk, mint egy szimpla dugulással. Amennyiben a duguláselhárítás otthoni kelléktárát kimerítettük a fentebb leírt módszerekkel, egyéb eljárással ne gyarapítsuk repertoárunkat, inkább kérjünk tapasztalat segítséget! Budapest I. kerületében a duguláselhárítás éjjel-nappal elérhető!

Bővebben Budapest I. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_I._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

A lefolyók tisztán tartása
A komoly dugulások és a lefolyókból áradó szag sok kellemetlenséget tudnak okozni a lakás vizes helyiségeiben. Orvosolni többféle házilagos megoldással lehet őket, de a legjobb, ha megelőzzük a kialakulásukat. A lefolyók folyamatos tisztán tartása közel sem olyan piszkos és bonyodalmas feladat, mint megküzdeni a dugulásokkal vagy bűzzel.

A vízvezeték szerelők szerint sokan elkövetik azt a hibát, hogy megelőzésképpen rendszeresen használják a boltban kapható lefolyótisztítókat. Ezek a maró hatású vegyszerek sem a csöveknek, sem a környezetnek nem tesznek jót és spórolni sem lehet velük, hiszen egy flakon éppen egy használatra elég. Léteznek jóval kíméletesebb módszerek is, például a szódabikarbóna, mely környezetbarát, nem veszélyes a gyerekekre nézve, ráadásul nagyon olcsó.

Bizonyos időközönként öntsünk belőle egy jó bögrényit a lefolyóba, majd hagyjuk állni, ameddig csak lehet. Ha elutazunk néhány napra, ezzel a módszerrel megakadályozhatjuk, hogy a lefolyó jellegzetes szaga csapja meg az orrunkat, amint belépünk az ajtón. Egy alapos lefolyótisztításhoz keverjünk össze szódabikarbónát ecettel, majd 15 perc múlva forró vízzel öblítsük le.

Duguláselhárítás Budapest I. kerület
Duguláselhárítás Budapest I. kerület

Duguláselhárítás 1. kerület

I. kerület – Gellérthegy dugulás elhárítás
I. kerület – Krisztinaváros lefolyótisztítás
I. kerület – Tabán Woma csatorna mosatás
I. kerület – Vár csatorna tisztítás
I. kerület – Víziváros duguláselhárítás