Duguláselhárítás telefon

Milyen lefolyótisztító szereket használjunk otthonunkban ?

Milyen lefolyótisztító szereket használjunk otthon?

A vegyipar rohamos fejlődésével egyre több lefolyótisztító és duguláselhárító szer kerül forgalomba.Ezen szerek jelentős része, gyakorlatilag semmire nem jó, sőt egyes granulátumok, ha nem segítenek akkor inkább belekötnek a lefolyórendszerünkbe, aminek bontás lehet a vége. Mielőtt a gyári lefolyó tisztítószereket vetnénk be próbálkozhatunk a jól bevált házi módszerekkel. A leggyakoribb dugulás a mosogatóban, kádban és a kézmosóban léphet fel. Itt a következő háztartási szereket vethetjük be: sütőpor, estet, szódabikarbóna, trisó.

A házi lefolyótisztítók

Minden lefolyótisztítás előtt tisztítsuk ki a szifonunkat, gyakran már ezzel elhárul a dugulás. Ha nem akkor jöhetnek a kemikáliák… Bármely anyaggal próbálkozunk, legyünk türelmesek, mert behatási idejük van. A legcélravezetőbb házi elegy a következő: 2 evőkanál szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba, majd egy bögre 20 %-os ecetet. Dugózzuk le a lefolyót, hogy a felszabaduló gőzök képesek legyenek kifejteni áldásos hatásukat. Ezzel még nem vagyunk készen. 10-20 perc múlva húzzuk ki a dugót, majd egy nagy fazék forrásban lévő vizet öntsünk a lefolyóba. Általában sikerrel járunk.

A bolti lefolyótisztítók

Ha a háztartási praktikák nem váltak be, jöhetnek a bolti lefolyótisztítók. Háziasszonyok beszámolójából kiderült, hogy a folyékony lefolyó tisztítószerek a kíméletesebbek, de egy éjszakát érdemese a lefolyóban hagyni. Itt is jelentős szerep jut a forró vizes leöblítésnek. A por alakú granulátumokból, csak kiskanálnyi mennyiséget tegyünk a lefolyóba, mert beleköthet ! Sok sikert.

 

Szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.