Duguláselhárítás telefon

Biztosítás duguláselhárításra

Biztosítás duguláselhárításra

Egyre többször merül fel a kérdés munkáink során, hogy vajon fizet-e a biztosító a bekövetkezett káreseményre ? Az első és legfontosabb, hogy alaposan tanulmányozzuk át meglévő lakásbiztosítás szerződésünket, hogy a dugulás : biztosítási eseménykén szerepel-e benne ? Amennyiben nem, akkor érdemes lesz bevenni a szerződésbe, vagy ha nem lehetséges, akkor biztosítót váltani.

Ha alkusznál kötünk lakás vagy üzlet biztosítást, nagyon járjuk körül a témát, mert a „duguláselhárítás biztosítást” csak kevesen ismerik. Amit fontos még tudnunk: általában, ha a szerződés külön nem tér ki rá, akkor a biztosító nem fizet. Ezen felül limitálva van a káreseményre kifizethető összeg és a gyakorisága is. Viszont aki lakásbiztosítás megkötésén gondolkodik a jövőben, minden képen vegye bele a „dugulás biztosítás opciót”.

Legyünk körültekintők

Miért is kell ennyire alaposan körbejárni ezt a témát ?
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak a mosogató vezetéke dugul el, aminek a tisztítási költsége, minimális. Társasházaknál vannak olyan dugulások is, ahol a végleges megoldást, csak a lefolyóvezeték cseréje hozza meg, ami nagy kosszal és bontással jár, esetlegesen az alattunk lévő beázásával. Na itt már nem ússzuk meg tíz ezer forintból, (csak, hogy értsük miről beszélek, egy ruhanagykerben a szennyvízbetörés: az épületben, az árukészletben, az állókészletben – 20 millió forintos kárt okozott, és a biztosító egy fillért sem fizetett, mert nem tartalmazta a vállalkozás biztosítása ezt az opciót).

És ekkor jön jól egy jól átgondolt kombinált biztosítás ami fizeti a : dugulás megszüntetését, a csőcserét a fertőtlenítést, és a felmerülő renoválással kapcsolatos költségeket is.

Megjegyzések

A káresemény bekövetkezésével egy időben vegyük fel a kapcsolatot a biztosítóval és ezzel egy időben készítsük fotókat, videót, mert szükség lehet a későbbiekben rá !

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.