» » Duguláselhárítás a III. kerületben
Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a III. kerületben

Duguláselhárítás a III. kerületben

Óbuda-Békásmegyer a főváros vidékiesebb részeként volt ismert a múlt században. Régi házai, hangulatos utcácskái valóban inkább keltették egy kis falu, mint egy modern főváros benyomását. Ám Budapest III. kerülete jelentős történelmi szerepet mondhat magáénak, hiszen egykor, a rómaiak idejében itt működött Aquincum, a terület első igazi települése, a mai kerület bölcsője, mely 6000 római légiósnak adott szálláshelyet. A napjainkban közel 130.000 lakost számláló III. kerület képe először a szocializmus időszakában alakult át jelentősen, amikor sorra húzták fel házgyári lakótelepeket, majd a 2012-es átalakítások változtatták meg a kerület felosztását és eredményezték egy új városrész, Harsánylejtő születését.

Budapest III. kerületében a Fő tér – a főváros egyik legszebb tere, Óbuda büszkesége -, a Zichy kastély, a Kiscelli Múzeum és romtemplom, valamint a katonai nagyfűrdő romjai és az amfiteátrum vonzzák a legtöbb látogatót. Területén 2,3 km-t fednek le a gondozott parkok, ezzel második a főváros kerületei között – ebben kétségkívül nagy szerepe van a hozzátartozó Óbudai-, másnéven Hajógyári-szigetnek. Békásmegyer Budapest egyik legtisztább levegőjű területe, azonban hátránya, hogy keleti szélén fokozottan ki van téve az árvízveszélynek.

Bővebben Budapest III. kerületről: http://obuda.hu

Budapest III. kerületében, amikor a lakást dugulás miatt elönti a víz, a budai és a békásmegyeri lakók is úgy érezhetik, árvíz tört be otthonukba. A hétköznapi használattól leginkább a mosogatók, kádak, zuhanyzók lefolyói dugulnak el, a wc esetében egy nagyobb tárgy tudja elzárni a víz útját, illetve a sok nem odavaló, mégis rendszeresen leöblített holmi (pl. kozmetikai vatta, egészségügyi betét, pelenka, törlőkendő). Amikor a csövek elzáródnak, már túl vagyunk az utolsó pillanaton, legalábbis, ami a tudatos megelőzést illeti. Azonban még ilyenkor is van esélyünk a duguláselhárítás otthoni kivitelezésére, feltéve, hogy enyhébb mértékű a probléma. Ha az óbudai és békásmegyeri otthonokban sem a pumpa, sem az ecet, sem a lefolyótisztító szerek nem tudják megoldani a gondot, lehetséges, hogy a csőrendszer alsóbb, rejtett szakaszán van a dugulás gócpontja.

Duguláselhárítás kamerás csővizsgálattal Budapest III. kerületben
Hogy ezt megtudhassuk, kérjük szakember segítségét, aki kamerás csővizsgálattal térképezi fel a hálózatot és percek alatt megtalálja a sérült, elzáródott csatornaszakaszt vagy a dugulás gyökerét. Ezzel a vizsgálattal azt is láthatjuk, ha a csőben valahol repedés keletkezett. Dugulás megelőzése és orvoslása szempontjából egyaránt sokat számít a kamerás vizsgálat elvégzése. Ha a cső már nem menthető, cserére lesz szükség, azonban ez szerencsére ritkán fordul elő. A spirál segítségével akkor is igen jó eredményt érhetünk el, ha a dugulás nehezen hozzáférhető helyen, esetleg a csőrendszer egyik kanyarulatában található. Óbuda és Békásmegyer lakói folyamatosan biztonságban érezhetik magukat, hiszen Budapest III. kerületében a segítség gyorsan érkezik, a duguláselhárítás házakhoz, lakásokhoz, irodaépületekhez non-stop igénybe vehető.

Bővebben Budapest III. kerület:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_III._ker%C3%BClete

Duguláselhárítás 3. kerület

III. kerület – Aquincum dugulás elhárítás
III. kerület – Békásmegyer lefolyótisztítás
III. kerület – Csillaghegy duguláselhárítás
III. kerület – Hármashatárhegy csatorna kamerázás
III. kerület – Kaszásdűlő szennyvízakna tisztítás
III. kerület – Óbuda gyökérvágás
III. kerület – Remetehegy spirálos dugulás elhárítás
III. kerület – Római dugulás megszüntetés
III. kerület – Táborhegy csatorna mosatás
III. kerület – Testvérhegy duguláselhárítás