Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a III. kerületben

Duguláselhárítás Budapest III. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával az III. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A III. kerület minden részén (Óbuda, Csillaghegy, Békásmegyer, Római-part, Testvér-hegy, Remete-hegy, Tábor-hegy) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 3. kerület
Duguláselhárítás 3. kerület

Duguláselhárítás a III. kerületben

Óbuda-Békásmegyer a főváros vidékiesebb részeként volt ismert a múlt században. Régi házai, hangulatos utcácskái valóban inkább keltették egy kis falu, mint egy modern főváros benyomását. Ám Budapest III. kerülete jelentős történelmi szerepet mondhat magáénak, hiszen egykor, a rómaiak idejében itt működött Aquincum, a terület első igazi települése, a mai kerület bölcsője, mely 6000 római légiósnak adott szálláshelyet. A napjainkban közel 130.000 lakost számláló III. kerület képe először a szocializmus időszakában alakult át jelentősen, amikor sorra húzták fel házgyári lakótelepeket, majd a 2012-es átalakítások változtatták meg a kerület felosztását és eredményezték egy új városrész, Harsánylejtő születését.

Budapest III. kerületében a Fő tér – a főváros egyik legszebb tere, Óbuda büszkesége -, a Zichy kastély, a Kiscelli Múzeum és romtemplom, valamint a katonai nagy fürdő romjai és az amfiteátrum vonzzák a legtöbb látogatót. Területén 2,3 km-t fednek le a gondozott parkok, ezzel második a főváros kerületei között – ebben kétségkívül nagy szerepe van a hozzátartozó Óbudai-, más néven Hajógyári-szigetnek. Békásmegyer Budapest egyik legtisztább levegőjű területe, azonban hátránya, hogy keleti szélén fokozottan ki van téve az árvízveszélynek.

Bővebben Budapest III. kerületről: http://obuda.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 3. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 3. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 3. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Budapest III. kerületében, amikor a lakást dugulás miatt elönti a víz, a budai és a békásmegyeri lakók is úgy érezhetik, árvíz tört be otthonukba. A hétköznapi használattól leginkább a mosogatók, kádak, zuhanyzók lefolyói dugulnak el, a wc esetében egy nagyobb tárgy tudja elzárni a víz útját, illetve a sok nem odavaló, mégis rendszeresen leöblített holmi (pl. kozmetikai vatta, egészségügyi betét, pelenka, törlőkendő). Amikor a csövek elzáródnak, már túl vagyunk az utolsó pillanaton, legalábbis, ami a tudatos megelőzést illeti. Azonban még ilyenkor is van esélyünk a duguláselhárítás otthoni kivitelezésére, feltéve, hogy enyhébb mértékű a probléma. Ha az óbudai és békásmegyeri otthonokban sem a pumpa, sem az ecet, sem a lefolyótisztító szerek nem tudják megoldani a gondot, lehetséges, hogy a csőrendszer alsóbb, rejtett szakaszán van a dugulás gócpontja.

Duguláselhárítás kamerás csővizsgálattal Budapest III. kerületben
Hogy ezt megtudhassuk, kérjük szakember segítségét, aki kamerás csővizsgálattal térképezi fel a hálózatot és percek alatt megtalálja a sérült, elzáródott csatornaszakaszt vagy a dugulás gyökerét. Ezzel a vizsgálattal azt is láthatjuk, ha a csőben valahol repedés keletkezett. Dugulás megelőzése és orvoslása szempontjából egyaránt sokat számít a kamerás vizsgálat elvégzése. Ha a cső már nem menthető, cserére lesz szükség, azonban ez szerencsére ritkán fordul elő. A spirál segítségével akkor is igen jó eredményt érhetünk el, ha a dugulás nehezen hozzáférhető helyen, esetleg a csőrendszer egyik kanyarulatában található. Óbuda és Békásmegyer lakói folyamatosan biztonságban érezhetik magukat, hiszen Budapest III. kerületében a segítség gyorsan érkezik, a duguláselhárítás házakhoz, lakásokhoz, irodaépületekhez non-stop igénybe vehető.

Bővebben Budapest III. kerület:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_III._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Mihez kezdjünk, ha eldugult a mosogató?
A konyhai mosogatóra és a fürdőszobai mosdóra egyaránt igaz, hogy a dugulások legtöbbször a lefolyónyílás alatt nagyjából 15 cm-re alakulnak ki. Itt a cső ugyanis U-alakban meghajlik, ez pedig valóságos csapda a hajszálak, a zsír- és szappanlerakódások, ételmaradékok számára. Az itt megakadó szennyeződésekből ered a lefolyó jellegzetes szaga is.

A vízvezeték szerelők szinte sosem javasolják, hogy ha dugulással találjuk magunkat szemben, rögtön nyúljunk a lefolyótisztítók után. Érdemes előbb a különböző mechanikus módszerekkel próbálkozni, melyek nem tesznek kárt a csövekben és közel sem rejtenek annyi veszélyt sem ránk, sem környezetünkre nézve, mint a vegyszerek.

Miután eltávolítottuk a lefolyó fedelét, próbáljunk meg az ujjunkkal kiszedni minél több szennyeződést és idegen anyagot. A kisebb eszközökkel, mint a csipesz vagy a kés, bánjunk óvatosan, mert könnyen belecsúszhatnak a lefolyóba.

A pumpa és a csőgörény jó, ha kéznél vannak minden háztartásban, de ha ez utóbbit nem is tartjuk otthon, egy drótból meghajlított fogassal helyettesíthetjük. Ha egyik sem válik be, szereljük szét a szifont és alaposan tisztítsuk ki.

Duguláselhárítás Budapest III. kerület
Duguláselhárítás Budapest III. kerület

Duguláselhárítás 3. kerület

III. kerület – Aquincum dugulás elhárítás
III. kerület – Békásmegyer lefolyótisztítás
III. kerület – Csillaghegy duguláselhárítás
III. kerület – Hármashatárhegy csatorna kamerázás
III. kerület – Kaszásdűlő szennyvízakna tisztítás
III. kerület – Óbuda gyökérvágás
III. kerület – Remetehegy spirálos dugulás elhárítás
III. kerület – Római dugulás megszüntetés
III. kerület – Táborhegy csatorna mosatás
III. kerület – Testvérhegy duguláselhárítás