Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a IX. kerületben

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a IX. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A IX. kerület minden részén (Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila-telep) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 9. kerület
Duguláselhárítás 9. kerület

Duguláselhárítás a IX. kerületben

A pesti IX. kerület területén egykor fekvő települést árvíz mosta el 1799-ben. Az utána felépült vályogházak az újabb, 1838-as árvíznek nem tudtak ellenállni, így alig maradt ép ház a vidéken. Gát segítségével tették védetté a területet, ahol immár kőből indultak meg az építkezések. Az egész Budapestet érintő iparosodás a 19. század második felében a IX. kerületet, azaz Ferencvárost sem kerülte el. Vágóhíd, malmok, raktárak jöttek létre, megépült a Központi Vásárcsarnok. Belső-Ferencváros napjainkra teljesen beépült, ez a leginkább városias része a IX. kerületnek. Középső-Ferencvárosban még ma is folyamatosak a magánépítkezések, Külső-Ferencváros pedig főként ipari terület. A kerület nevezetes lakótelepe a József Attila lakótelep, mely az egyik legrégebbi és legbarátságosabb egész Budapesten.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 9. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 9. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 9. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A IX. kerület a régi és az új együttéléséből egy igen sajátos, színes hangulatot teremtett. Ferencváros arculata napjainkban is folyamatosan változik, elég 1-2 év és aki rég járt a környéken, rá sem ismer a változások után. A Ráday utca az elmúlt néhány évben az ország Gasztro utcája és Budapest egyik kult központja volt. Ferencváros azonban nemcsak egyetlen utcával vonzza a turistákat, de olyan egyedülálló látnivalókkal is, mint a Pál utcai fiúkból jól ismert Grund, a Zwack Múzeum, a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája vagy a Magyar Iparművészeti Múzeum.

Bővebben a IX. kerületről: http://www.ferencvaros.hu

Akik nem turistaként látogatnak el ide, hanem IX. kerület régebbi vagy új lakói, jól tudják, hogy sok otthonban – főként a régi, polgári lakások esetében – gyakori probléma a WC. eldugulása. Ez a dugulásoknak azon fajtája, melynek elhárítása nem várhat, legyen szó lakásról, irodáról vagy hivatali intézményről. Ferencváros modern építésű otthonaiban is könnyedén előfordulhat ez, mégpedig a modern, víztakarékos wc tartályok miatt. Ha spórolunk a vízzel, minden alkalommal növeljük a dugulás veszélyét, hiszen megakadályozzuk azt, hogy a szennyeződés a csövekből is tovább haladhasson.

WC. dugulás a IX. kerületben
Az ideális, ha 7-10 liter vizet használunk el 1-1 öblítéshez, ezzel már át tudjuk mosatni a rendszert és el tudjuk kerülni a dugulást. A víztakarékos WC tartályok azonban általában ennek a vízmennyiségnek csupán harmadát biztosítják. A hagyományos megoldás dugulás szempontjából tehát sokkal jobb, de ha a IX. kerület valamelyik néhány évvel ezelőtt épült lakásában élünk, ahol a fürdőszobai felszereltség is a legkorszerűbb, a dugulás megelőzése érdekében megtehetjük, hogy legalább hetente forró vízzel bőségesen átöblítjük a lefolyót. Ilyenkor elővehetjük a WC pumpát is, hogy a lerakódott, de még nem megkövült szennyeződéseket fellazítsuk. A vegyszereket azonban tartsuk távolt a wc lefolyótól, mert a cső nagy átmérője miatt ezek csak óriási mennyiségben lehetnének hatékonyak. A mosogató, mosdó, fürdőkád lefolyójában könnyedén használható csőtisztító spirállal is bánjunk óvatosan, ennek használatát inkább bízzuk a IX. kerületben dolgozó szakemberekre.

Bővebben Budapest IX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_IX._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Duguláselhárítás  WC. pumpával. – Így használjuk helyesen!
A WC. pumpa jóval több esetben képes megszüntetni a dugulást, mint hinnénk. Sokan azonban nem tudják, hogyan kell helyesen használni, ezért nem is szavaznak neki túl nagy bizalmat.

Először zárjuk el a WC.-tartály elzáró csapját, nehogy túltöltődjön. Fogjuk a pumpát és illesszük pontosan a lefolyóhoz, úgy, hogy legalább a gumiharang felét ellepje a víz. Ha nincs elég víz a WC. Csészében, öntsünk hozzá néhány pohárral. Ügyeljünk arra, hogy a pumpa egyenesen álljon, csak így tud minden oldalánál a lefolyóhoz tapadni.

Ezután kezdjük meg fel-le mozgatni, továbbra is figyeljünk rá, hogy sehol ne kapjon levegőt. Minden pumpálásnál teljesen nyomjuk ki belőle a levegőt és hirtelen húzzuk vissza. Ha előtte bármilyen vegyszert, lefolyótisztítót öntöttünk a WC.-be, használjunk védőszemüveget és gumikesztyűt, mert a víz könnyen kifröccsenhet.

Miután néhányszor megismételtük a pumpáló mozdulatot, hirtelen rántsuk le a pumpát a lefolyóról. Jó esetben a víz elkezd lefelé folyni, ha mégsem így történne, pumpáljunk még néhányat. Előfordulhat, hogy a dugulás még ezek után is fennáll, akkor itt az ideje elővenni a csőgörényt.

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület
Duguláselhárítás Budapest IX. kerület

Duguláselhárítás 9. kerület

IX. kerület Ferencváros – padlóösszefolyó, mosdó, zuhany, WC, mosogató duguláselhárítás
IX. kerület Gubacsidűlő – lefolyótisztítás és csatornamosatás
IX. kerület József Attila-lakótelep – zuhanytálca, WC, mosogató, csatornatisztítás