Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XV. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XV. kerület. (Rákospalota, Újpalota) Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XV. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XV. kerület minden részén (Rákospalota, Pestújhely, Újpalota) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 15. kerület
Duguláselhárítás 15. kerület

Duguláselhárítás a XV. kerületben

A XV. kerület sokak számára Rákospalota szinonimája, pedig részét képezi még Újpalota és Pestújhely is. A főváros egyik külső kerülete ez, ahol többnyire csak az itt élők, illetve azok járnak, akiknek konkrét úti céljuk van errefelé. Városképét tekintve igen vegyes, éppúgy megtalálhatók itt az elegáns villasorok, mint a különböző korszakokban kiépült családi házas és lakótelepes övezetek vagy a kerület határában elterülő, terebélyes mezőgazdasági területek. A XV. kerület napjainkban több mint 80.000 ember otthona.

A népesség növekedése az 1890-es években kezdődött, amikor főként munkások és polgári származásúak költöztek házaiba, fokozatosan kiszorítva a gazdálkodással foglalkozókat. A növekedés eredményeként Rákospalotát 1923-ban várossá nyilvánították, majd 1950-ben csatolták Budapesthez több más településsel együtt, így hozva létre a XV. kerületet. A Rákospalotai villasor az I. világháborút megelőzően épült ki, később, a két világháború között épültek fel jellegzetes kertes házai, majd 1968-ban kezdődött meg Budapest egyik legnagyobb lakótelepének, Újpalotának az építése. A munkálatokat 1977-ben fejezték be, ezt követően 16.000 lakásába 60.000 ember költözhetett be. Később ez a szám csökkent, napjainkban az egész kerület népessége 84.000 főre tehető.

Bővebben a XV. kerületről: http://www.bpxv.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 15. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 15. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 15. kerület minden (Rákospalota, Újpalota, Pestújhely) részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A régi munkáslakóházak, a szocreál lakótelepek lakásainak nagy része már rég megérett a korszerűsítésre, beleértve a vízvezeték hálózatot is. Az elzsírosodott csövekben a dugulás jóval gyakrabban alakul ki és nem biztos, hogy ezt a problémát mindig meg lehet oldani házilag. Egy nagyobb mértékű dugulás ellen a pumpa, a forró víz, az ecet, de még a csőspirál is hatástalanok. Ilyenkor profi eszközökre és mellé természetesen szaktudásra van szükség ahhoz, hogy a lefolyókat újra átjárhatóvá tegyük. A XV. kerület lakói számára óriási segítséget jelent, hogy a megbízható duguláselhárítók rövid idő alatt a helyszínre érkeznek, pontos és gyors munkájukkal hamar helyreállítják a rendet a konyhában vagy a fürdőszobában. Nemcsak precízen és korszerű eljárásokkal, de a fertőzésveszélyre, a tisztaságra is ügyelve dolgoznak, hiszen egy dugulás elhárításakor a különböző baktériumok a szennyvíz révén könnyen a lakásba juthatnak.

Profi duguláselhárítás a XV. kerületben, helyi szakemberekkel.
A XV. kerületben Pestújhely, Rákospalota és Újpalota lakásaiban olyan eszközöket alkalmaznak, melyek kizárólag professzionális használatra készülnek. Ilyenek a vastagabb átmérőjű csövek tisztítására is alkalmas, cserélhető fejjel rendelkező és elektromosan működtetett csőspirálok, a woma, a magasnyomású mosó vagy a csőkamera, mellyel a kertes házak vízvezetékrendszerét is fel lehet térképezni. A nagy teljesítményű gépek egyaránt alkalmasak külső és belső használatra, ezekkel még a legsúlyosabb dugulásokat is el lehet hárítani. A szennyeződéseket pillanatok alatt kimossák a rendszerből, megbirkóznak még az évtizedes lerakódásokkal is. Nem érdemes tehát várakozni, érdemes mielőbb hívni a XV. kerületben garanciával dolgozó duguláselhárító szakembereket.

Bővebben Budapest XV. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XV._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk

A mosogató dugulásának megszüntetése csőgörénnyel
Ha sem a pumpa, sem a forró vizes vagy vegyszeres öblítés nem működik, a csőgörény még mindig segíthet a duguláson. Ez az eszköz egy acélból készült spirál, egyik végén fogantyúval, másik végén egy kampóval, ami a szennyeződéseket gyűjti össze a csőben. A csőgörény több méretben is kapható, mosogatókhoz, fürdőkádakhoz általában a 2-3 méteres változatokat szokták javasolni.

A csőgörényt a kampós végével előre kezdjük el levezetni a lefolyócsőbe, ameddig csak tudjuk. Ha a spirál ellenállásba ütközik, fogjuk a kart erősen és kezdjük el tekerni az óramutató járásával megegyező irányba. Így még lejjebb halad, ha megint elakad, az jelezhet egy nagyobb dugulást, de a cső kanyarulatát is.

Ha úgy gondoljuk, hogy elértük a cső bejárható hosszát vagy megtaláltuk a dugulást okozó lerakódást, erősen tartva a fogantyút kezdjük el az óramutató járásával ellenkező irányba tekerni. A csőgörény eközben spirálisan tekereg a csőben és összegyűjti annak faláról a szennyeződéseket. A végén már óvatosan tekerjük, nehogy a spirál kicsapódjon és sérülést okozzon. A művelet után forró vízzel érdemes átöblíteni a lefolyócsövet.

Duguláselhárítás Budapest XV. kerület
Duguláselhárítás Budapest XV. kerület

Duguláselhárítás 15. kerület – Újpalota, Rákospalota

XV. kerület – Rákospalota duguláselhárítás (mosogató, padlóösszefolyó)
XV. kerület – Pestújhely lefolyótisztítás (mosdókagyló, zuhanytálca)
XV. kerület – Újpalota dugulás elhárítás (WC, mosogató)

Legfontosabb szolgáltatásaink Budapesten XV. kerületében

Beltérben:
Mosogató duguláselhárítás
Padlóösszefolyó duguláselhárítás
Fürdőkád duguláselhárítás
Zuhanykabin és zuhanytálca duguláselhárítás
Kézmosó és mosdó duguláselhárítás
Függőleges ejtővezeték duguláselhárítás
WC. duguláselhárítás

Kültérben:
Fővezeték duguláselhárítás
Alapvezeték duguláselhárítás
Gerincvezeték duguláselhárítás
Csatornaakna duguláselhárítás
Szennyvízakna duguláselhárítás

Egyéb kiemelt tevékenységek:
Gyökérvágás
Woma csatornamosatás
Csatornakamerázás
Csatornanyomvonal meghatározás
Csatorna javítás
Új lefolyórendszer kiépítése

A telefonos kapcsolatfelvétel folyamán, milyen kérdések merülhetnek fel
Milyen fajta épületben vagy ingatlanban lépett fel a dugulás?
Épületen belül vagy épületen kívül van a probléma?
Kb. milyen csőátmérővel kell számolni, ha ez látszik?
Konkrétan, mi a hiba jelenség, mi nem folyik le?
Milyen házilag módszerekkel próbálkozott már?