Duguláselhárítás telefon

A fürdőszobai dugulásokról

Dugulás a fürdőszobában

A konyha mellett a fürdőszoba a dugulások kialakulásának fő helyszíne, hiszen itt több helyről is nem oda illő dolgok kerülhetnek a rendszerbe. Jobb esetben a fürdőszoba kialakítása, a mosdó, kád, zuhanyzó és mosógép beépítése olyan módon történt, hogy dugulásukat, csőtöréskor a csövek cseréjét könnyű megoldani. Vannak olyan fürdőszobák, általában nem hivatásos szakember keze által építve, melyeknél nem hagytak helyet a szerelésre, nincs padlóösszefolyó. Ezeknél csőtöréskor hatalmas bontási munkálatok kellenek a probléma megoldáshoz, és a visszafalazás, csempézés, rendrakás nem kevés járulékos költséget von maga után. A szerelési díj nemkülönben.

 

A fürdőszobai dugulások kialakulásáról

A dugulások nem mindig egyik pillanatról a másikra történnek, sőt, leginkább lassabb folyamatok végállomása, melynek során rengeteg lerakódás akadt meg a csövekben és végül elzárta a víz útját. A fürdőszobában ott a kézmosó, a kád, zuhanytálca, a padlóösszefolyó, sőt a mosógép is. Ezek mind potenciális lehetőségek a dugulást okozó szennyeződések lefolyóba jutására.

A mosdó dugulás

A mosdónál történik a kézmosás, borotválkozás, fogmosás, és még sok más tevékenység, szokástól függően. Minden vegyszerre, tisztálkodó szerre igaz, hogy túl sokat használva belőlük, használatkor nem oldódik fel az egész, hanem eredeti állapotában kerül a lefolyóba. Borotválkozáskor a lehulló apró szőrszálak nagy galibákat tudnak okozni, mert megtapadnak vagy jól belefúródnak a cső falán lerakódott puha anyagba és hajszálak, hosszabb szőrszálak beléjük akadnak. Nem egy rossz ötlet újságpapírra borotválkozni.

A fürdőkád dugulás

A fürdőkádnál és zuhanytálcánál ugyanaz a helyzet, mint a kézmosónál, kivéve, hogy ezek sokkal nagyobb mennyiségű zsírosabb víz, fel nem oldott tisztálkodó szer és haj bekerülésére alkalmasak. A jellemzően nagy veszélyforrás még a mosógép. Ebből a benne felgyűlt lerakódások darabkái vagy a mosópor maradéka kerülhet a rendszerbe.

Az összefolyó dugulás

A padlóösszefolyónál arra kell vigyázni, hogy takarítás közben ne söpörjünk fölötte úgy, hogy koszt húzunk a seprű vagy felmosó előtt, mert bepotyoghat. Hajszál, fültisztító pálca is beeshet az általában nagyobb lyukú szűrőn. A padlóösszefolyók fontos szerepet töltenek be, hiszen itt fut össze a fürdőszoba csőrendszere és a kiömlőt víz is ide folyik be, ha jól lett kialakítva. Ennek rendszerint a lejtenie kell. Jobb a megelőzés, kis odafigyeléssel elkerülhetjük a dugulásokat, de ha mégis beüt a baj, hívjunk szakembert, házi módszerekkel nem mindig lehet megoldani, fürdőszoba esetében különösen igaz ez.

Szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Pincei alapvezeték duguláselhárítás

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.