Duguláselhárítás telefon

A WC. csésze rögzítése

A WC. csésze rögzítése
A WC. csésze szakszerű rögzítéséhez, legyen szó alsó vagy hátsó kifolyásúról, kizárólag a megfelelő gumi illesztékre (ültető gumi vagy bekötő cső) és a stabil rögzítést biztosító csavarokra és tiplikre van szükség. Azonban a WC. csésze egy rendkívül rideg és törékeny anyag ezért, bánjunk vele nagyon óvatosan. A végleges rögzítés előtt érdemes szaniter sziloplasztot, vagy fugázót használni, amivel szépen elfedhetjük a csempe vagy aljzat esetleges egyenetlenségeit.

Mikor ragasszuk le a csészét:

Több eset is szóba jöhet a WC. csésze leragasztásánál.
1. Nincs olyan fúrógépünk ami a beton aljzatot képes átfúrni.
2. Ismeretlen a padlófűtés vagy vízcső hálózat elhelyezkedése.
3. Extrém rücskös, egyenetlen padozat.(billegne a WC. csésze)

A szakszerű rögzítés menete

Mindegy hogy alsó vagy hátsó kifolyású WC. csészéről van szó, az első lépés a gumi csatlakozás felhelyezése. Ha szükséges, vágjuk méretre, esetleg zsírozással segíthetünk, hogy könnyebben felcsússzon a fajansz szájára. Esetleg egy vödör vízzel, már tesztelhetjük is a lefolyást. Amennyiben nincs a gumi tömítéseknél szivárgás, már jelölhetjük is fel a WC. csészén lévő rögzítési pontokat a csempére.

A fúráshoz válasszunk minőségi keményfém betétes fúrót és lassú fordulaton kezdjünk. Ha elértük a kívánt tipli mélységet, rakjuk be a furatba a rögzítő tipliket, helyezzük pozícióba a csészét, majd a műanyag alátétekkel és a rögzítő csavarokat finoman rögzítsük a csészét. A rögzítő csavarokkal óvatosan bánjunk, mert hiába van alatta a műanyag alátét, ha nem egyenletes az aljzat eltörhet a WC. csésze.Gyakran előfordul, hogy érdemes egy kis szaniter sziloplasztot rakni az egyenetlen padozatra, hogy tökéletesen síkba kerüljön a csésze, de a valós tömítést az ültetőgumi vagy bekötő cső látja el, a fix rögzítés pedig a rögzítő csavarok feladata.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.