Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XIV. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XIV. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XIV. kerület minden részén (Zugló, Herminamező, Alsórákos, Istvánmező, Törökőr) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 14. kerület
Duguláselhárítás 14. kerület

Duguláselhárítás a XIV. kerületben

A pesti oldalon található XIV. kerület 120.000 embernek ad otthont. A főváros zöld tüdejének is nevezik, mivel területének többsége zöldövezet és itt található az egyik legnagyobb park, a Városliget is. A 19. század közepéig hivatalos neve Szugló volt, ennek emlékét ma utcanév őrzi. 1935-ben lett önálló kerület Rákosváros néven, majd 1950-ben nevezték el hivatalosan Zuglónak. Első telkeit az 1830-as években parcellázták fel és hasznosították villák, nyaralók, felépítéséhez. A század közepére a mai XIV. kerület már egy elegáns villanegyedet is magáénak mondhatott. Az 1880-as évektől a terület beépítése nagy lendületet vett, ekkoriban több kisebb-nagyobb gyár is megtelepedett, közülük az egyik legjelentősebb a Budapesti Zsolnay-féle Porcelán Gyár volt.

A századfordulóra a lakosságszám is ugrásszerűen megnőtt, ugyanakkor a közművesítés még gyerekcipőben járt. A kerület lakóinak kilométereket kellett gyalogolniuk ivóvízért a burkolat nélküli, poros, sáros utakon. A városiasodás minden értelemben az I. világháború után gyorsult fel igazán, ám ekkor a Zugló még őrizte kertvárosias jellegét. Az 1950-es évektől kezdődő lakásépítések azonban sokat változtattak a XIV. kerület arculatán, a lakótelepek építése egészen az 1980-as évekig tartott.

Bővebben a XIV. kerületről: http://www.zuglo.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 14. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 14. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 14. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Budapest 14. kerület - Bosnyák tér
Budapest 14. kerület – Bosnyák tér

Zugló lakóinak jelentős része él tehát jó néhány évtizeddel ezelőtt épült lakásokban, melyeknek vízvezetékei nincsenek a legjobb állapotban. Ráadásul egy átlagos háztartásban a lefolyókba sok minden belekerül, aminek nem kellene, így a dugulások hamar kialakulnak a konyhában és a fürdőszobában is. Ahány lefolyó, annyi újabb lehetőség az elzáródásra – a mosogató, a mosdó, a zuhanyzó és a wc különböző okokból dugulhatnak el, de mindegyikre igaz, hogy némi elővigyázatossággal nagyban csökkenthetjük ennek kockázatát. A XIV. kerületi lakók azonban nem árt, ha a duguláselhárító módszerekről is tájékozódnak, hiszen 100%-osan biztos megelőzési módszer nem létezik. Főként, ha a dugulást a már eleve rosszul kiépített vezetékrendszer okozza.

Lefolyók duguláselhárítása a XIV. kerületben
Hibalehetőség pedig van bőven: a túl sok kanyarulat, a nem megfelelő lejtésű lefolyócsövek, a túlságosan vékony csövek még egy újonnan épült zuglói lakásban is rövid idő alatt duguláshoz vezethetnek. Ilyenkor a probléma megoldásának egyetlen módja a csövek cseréje, azonban az esetek többségében erre nincs szükség. A lerakódott zsír, szappan, hajcsomók okozta dugulásokat sokszor házilag is el lehet hárítani. A mosdó és a mosogató esetében a legjobb a szifon szétszerelésével kezdeni a műveletet. Ám hasonló szereléssel a fürdőkádnál és a zuhanyzónál meg se próbálkozzunk! Ne szereljük szét ezek lefolyóját, mert a bontást kockáztatjuk! A wc esetében is korlátozottak a lehetőségeink, a pumpa és a különböző, háztartásban fellelhető szerek használatán túl nem sokat tehetünk. Ha dugulás fordulna elő, a XIV. kerület lakói is bizalommal fordulhatnak szakemberekhez, akik profi színvonalon oldják meg a problémát.

Bővebben Budapest XIV. kerület:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XIV._ker%C3%BClete

Budapest 14. kerület - Városliget
Budapest 14. kerület – Városliget

És egy hasznos cikk

WC. duguláselhárítás környezetbarát módon
Bár a WC. dugulásakor a legcsábítóbb lehetőség megragadni a lefolyótisztító flakont, érdemes megfontolni más megoldásokat is. A vegyszeres duguláselhárítás hihetetlen módon szennyezi a környezetet. A káros anyagok a talajba és a vízbe jutnak, ráadásul további dugulásokat is okozhatnak, hiszen valamilyen mértékben lerakódnak a csövek falán. Léteznek azonban környezetbarát, mégis hatékony módszerek a kellemetlen probléma felszámolására.

A vízvezeték szerelők titkos trükkjeként emlegetik a forró vizet, amiből már néhány pohárnyi lebonthatja a szennyeződéseket. Azonban óvatosan adagoljuk, mert a túl sok forró víz könnyen megrepesztheti a WC.-csészét.
A hagyományos WC.-pumpákkal közel sem érhetünk el olyan jó eredményt, mint a peremes változatokkal, melyeket úgy alakítottak ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek a WC. lefolyójára. A vákuum hatására a kisebb dugulásokkal szinte biztosan elboldogulunk.

Ha túl sok víz maradt a WC.-csészében, merjük ki a nagy részét, majd öntsük a WC.-be a kis tálban előzőleg összekevert ecetet és szódabikarbónát. Öblítsük le forró vízzel, közben pedig használjuk a WC.-pumpát.

Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület
Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület

Duguláselhárítás 14. kerület

XIV. kerület – Zugló duguláselhárítás
XIV. kerület – Istvánmező dugulás elhárítás
XIV. kerület – Alsórákos lefolyótisztítás
XIV. kerület – Herminamező csatornatisztítás
XIV. kerület – Rákosfalva mosdókagyló és zuhanytálca duguláselhárítás
XIV. kerület – Törökőr mosdó és padlóösszefolyó duguláselhárítás