Duguláselhárítás telefon

Csatornatisztítás WOMA kocsival

Csatornatisztítás woma kocsival

A professzionális duguláselhárítás egyik korszerű eszköze a woma csatornatisztító gép. Sokan hiszik róla, hogy egyfajta varázserejű szerkezet, valójában azonban egyetlen titka van: a nagy mennyiségű magas víznyomás. Óriási előnye, aminek nem utolsó sorban rendkívül jó hírnevét is köszönheti, hogy nemcsak megszünteti a dugulást, de eltávolítja azon szennyezőanyagok maradványait is a csövekből és a csatornából, melyek potenciális forrásai lehetnek későbbi dugulásoknak.

A woma leírása és működése

A woma kocsi kifejezetten a nagy átmérőjű (125mm – 500 mm) fővezetékek, alapvezetékek és gerinc vezetékekben fellépő dugulások elhárítására és a csatornák megtisztítására kifejlesztett, motoros (speciális szivattyús) berendezés, mely akár 100 liter/perc és 200 bar feletti víznyomással is képes működni. Kijelenthetjük, hogy napjainkban a csatornatisztításnak ez az egyetlen hatékony eszköze, ezért egy valóban minőségi munkát végző duguláselhárító szakember kelléktárából sem hiányozhat. Sajnos egy használható Woma kocsi 10 milliós nagyságrendnél kezdődik.

És egy-két videó a működéséről

A woma működés közben

A készülék acélbetétes tömlője a rácsatlakoztatott fejet előretolva halad a csatornában. A magas nyomáson érkező víznek köszönhetően a dugulást okozó lerakódások, gócpontok szinte szétrobbannak, és az egyéb szennyeződések is kikerülnek a csatornából. A woma fej a magas nyomásnak köszönhetően képes átrágni magát még a legmakacsabb dugulásokon is. Homok, sóder és egyéb építőanyag eltávolítására csak a woma alkalmas. Működtetése természetesen szakértelmet igényel, ezért csakis olyan ember kezébe való, aki rendelkezik a megfelelő szaktudással.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol duguláselhárító szakembereink dolgoznak:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.