Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XXIII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XXIII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XXIII. kerület minden részén (Soroksár) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás 23. kerület
Duguláselhárítás 23. kerület

Duguláselhárítás a XXIII. kerületben

A budapesti XXIII. kerület területe azonos az egykor önálló Soroksár nagyközségével, amit 1950-ben kapcsoltak a fővároshoz. A legújabb kerület, hiszen 1994-ben vált külön a XX. kerülettől. Soroksár nevét már Anonymus is említette, később, a török idők alatt a település elpusztult. Az 1660-as években éledt újjá főnemesi birtokként, majd a 18. század első felében kezdett németekkel benépesülni. Amikor Grassalkovich Aladár birtokába került, a fejlődés útjára lépett. Ő volt az, aki a mocsarak kiszárításával hatalmas termőterületeket hozott létre itt.

A fokozatosan mezővárossá fejlődő településnek 1891-ben már több mint 12.000 lakosa volt, túlnyomórészt még mindig németek. A II. világháború után Soroksár lakosságának nagy részét deportálták szovjet munkatáborokba, majd a németek következtek, több mint 5000 svábot hurcoltak el Németországba kollektív bűnösség vádjával. A fővároshoz való csatlakozást követően az akkor még hozzá tartozó Pesterzsébettel szemben Soroksár fejlődése igencsak stagnált, gyakorlatilag az egyik legelmaradottabb kerületnek számított. Önállósodása után a XXIII. kerület a második legnagyobb, de 22.000 lakójával a legkevésbé népes kerülete lett a fővárosnak. Alapvető infrastrukturális hiányosságai voltak, felzárkóztatásához azonnal hozzáfogtak.

Bővebben a XXIII. kerületről: http://www.soroksar.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 23. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 23. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 23. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Soroksár az elmúlt években is sokat fejlődött, korszerű irodaházak, lakóparkok, multinacionális cégek jelentek meg itt. Bár a Millenniumtelep századfordulós házai mellett sok az új építésű ingatlan is, a csatornarendszer esetleges hibái vagy az emberi figyelmetlenség folytán még így sem zárhatók ki teljesen a dugulások. A XXIII. kerület irodaházaiban, kereskedelmi egységeiben és nagyvállalati épületeiben gyakran a WC.-ben alakul ki probléma. A fokozott használat már csak azért is növeli a dugulások esélyét, mert a mai víztakarékos WC.-tartályok miatt a leöblített tartalom a csövekben könnyebben felhalmozódik. Főleg, ha nem odavaló holmik – kozmetikai törlőkendő, vattapamacs, egészségügyi betét – is lehúzásra kerülnek. A wc dugulása többnyire nem a semmiből keletkezik, hacsak nem egy nagyobb tárgy zárja el a víz útját a lefolyóban.

Mi a teendő WC. dugulás esetén a XXIII. kerületben?
Általában a lerakódások fokozatosan alakulnak ki a kád, mosdó lefolyójához képest nagy átmérőjű vezetékben, így van esélyünk még időben elcsípni a kezdődő problémát. A pumpa sok gondot levehet a vállunkról, hiszen képes a még lazább dugulásokat elmozdítani, a víz pedig könnyen tovább gördíti ezeket a vezetékben. Forró vízzel, kólával érdemes még próbálkozni, de a WC. esetében lefolyótisztító szereket használni teljesen felesleges. A cső átmérője túl nagy ahhoz, hogy ezek a vegyszerek kellő koncentrációban fejthessék ki hatásukat. Amennyiben egy kisebb tárgy akadt el – ilyen szempontból kifejezetten veszélyesek a műanyag WC.-illatosítók -, szinte biztos, hogy a dugulással nem fogunk tudni egyedül megbirkózni. Ez innentől már szakember feladata, aki a XXIII. kerületben akár 1 órán belül házhoz jön.

Bővebben Budapest XXIII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XXIII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Duguláselhárítás pumpával
A WC. a mosdó, a kád vagy a mosogató dugulását házilag is elháríthatjuk. Használjunk forróvíz és ecetet kombinációt, citromsavat, bóraxot, szódabikarbónát vagy sütőport, esetleg sósavat. illetve, gondos odafigyelés mellett ezek keverékét.

Öntsünk belőlük a lefolyóba, hagyjuk hatni a keveréket néhány órán keresztül, majd vegyük elő az univerzális WC. pumpát és pumpáljuk meg óvatosan az eldugult lefolyót. Figyeljünk arra, hogy a pumpa fejét ellepje a víz, ugyanis így érhetjük el a legjobb hatást.

A műveletet többször is megismételhetjük. Ha nem jártunk sikerrel, a dugulás valószínűleg mélyebben található. Ekkor kénytelenek vagyunk szakembert hívni, aki ipari csőgörény vagy nagynyomású csatornamosó segítségével hárítja el a problémát. Komolyabb dugulások esetén csatornakamerázást is alkalmaz, hogy feltárhassa a probléma forrását és pontos helyét.

Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület

Duguláselhárítás 23. kerület – Soroksár

XXIII. kerület – Soroksár duguláselhárítás, Soroksár lefolyótisztítás
XXIII. kerület – Soroksár-Újtelep lefolyótisztítás
XXIII. kerület – Millenniumtelep csatornatisztítás