Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a X. kerületben

Duguláselhárítás Budapest X. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a X. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A X. kerület minden részén (Kőbánya, Óhegy, Újhegy, Kőbánya-Kertváros ) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 10. kerület
Duguláselhárítás 10. kerület

Duguláselhárítás a X. kerületben

A Budapest pesti oldalán található X. kerület története a kőbányászattal kezdődött. Ennek emlékét őrzi a kerület elnevezése, Kőbánya is. A területen a bányászat mellett tégla- és cserépgyártás is folyt, valamint ugyanilyen jelentős volt a szőlőtermesztés is. A bányászatból megmaradt, később a borászatot szolgáló pincerendszereknek a söripar is nagy hasznát vette a későbbiekben. Már a 19. századtól meghatározó ipari része a fővárosnak, itt jött létre a Sörgyár, a Széchenyi Malom, a Richter Gyógyszergyár, a Ganz Vagongyár és még számos vállalat. A kerületben található a Népliget, Budapest legnagyobb parkja, mely csupán egyike a Kőbányán kialakított zöld területeknek – a kerület ugyanis ezen a téren listavezető a fővárosban.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 10. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 10. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 10. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Kőbánya önálló településből 1873-ban, a Buda és Pest egyesülésekor lett a főváros része, lakóinak száma ekkortól kezdve ugrásszerűen megnőtt. 1910-ben már több mint 50.000 lakója volt, ez a hihetetlen iramú fejlődés pedig sok téren okozott fennakadásokat. A lakáskérdés problémája, az iskolák az iskolák hiánya mind megoldásra váró feladatok voltak. X. kerület lakóinak jelentős része szegény sorsú volt, ők váltak a munkáskerületnek is nevezett Kőbánya szomorú jelképeivé. Az általuk lakott nyomortelepek és bádogvárosok még az 1960-as évek végén is léteztek. Az ezt követő évtizedekben az egyre súlyosbodó helyzetet lakótelepek építésével próbálták enyhíteni. Az új épületek valóban sokat segítettek az ott élőkön, azonban Kőbánya látképét nem tették vonzóbbá, főként mai szemmel nézve.

Bővebben a X. kerületről: http://www.kobanya.hu

A Felsőrákos, Gyárdűlő, Népliget, Újhegy területét is magába foglaló X. kerület lakótelepei és szerényebb kertvárosai általában nem a legkorszerűbben infrastruktúra szempontjából. Az elöregedett vízvezetékek, a nyikorgó, gyakran korrodálódott és elzsírosodott csövek nap mint nap képesek kellemetlen meglepetéseket okozni az ott élőknek. Mivel sosem tudhatjuk, hogy a dugulás mikor következik be, Kőbánya lakóinak is érdemes felkészülni az előre nem látható helyzetekre és beszerezni olyan alapvető eszközöket, melyekkel akár házilag is megoldhatják a problémát.

Duguláselhárítás csőspirállal a X. kerületben

A pumpán és a lefolyótisztító szereken túl a legnagyobb segítségünk ebben a csőtisztító spirál vagy ahogyan sokan ismerik, a csőgörény lehet. Legegyszerűbb fajtája kézzel használható, de létezik gépi kivitelben is. A barkácsboltokban 5-10 m-es hosszúságban és 3-10 mm-es vastagságban vásárolhatók meg. Amire alkalmasak, az elsősorban a kisebb átmérőjű csövek megtisztítása, azokban a dugulások elhárítása. Ebből következik, hogy wc-nél kevés sikerrel – viszont annál több kárral – használhatjuk őket. A X. kerületi duguláselhárítók eszközei közül sem hiányozhat a csőspirál, bár a szakemberek professzionális kivitelben alkalmazzák. A vastagabb spirálokra speciális fejeket tudunk csatlakoztatni – pl. kaparófej, gyökérvágófej, buzogányfej -, attól függően, hogy milyen típusú dugulással állunk szemben. Az ilyen típusú csőspirál kezelése azonban már tapasztalatot igényel, hozzá nem értő kezekben csak súlyosbíthatja az amúgy sem kellemes dugulást.

Bővebben Budapest X. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_X._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a fürdőkád dugulásról

A fürdőkád dugulásának megszüntetése vegyszerek nélkül
Az esetek 80%-ban percek alatt elháríthatjuk a fürdőkád lefolyójában keletkezett dugulást vegyszerek és vízvezeték szerelő nélkül is. Ha éppen nincs otthon lefolyótisztító vagy a környezettudatosság miatt nem szeretnénk ezeket a durva kemikáliákat használni, több lehetőség közül is választhatunk, hogy a kádban újra gond nélkül folyjon le a víz.

A legjobb, ha elsőként a pumpát vesszük elő. A gumiharangot szorosan nyomjuk a kád lefolyója fölé, hogy minden oldalról légmentesen tapadjon, majd kezdjük meg a pumpálást. A hajcsomók, az apró tárgyak és lerakódások a vákuum hatására könnyen elmozdulnak, ezért sokszor néhány mozdulat elég a dugulás elhárításához.

Amennyiben a pumpa nem válna be, fogjunk egy csavarhúzót és távolítsuk el a lefolyó fedelét. Egy vékony drót segítségével piszkáljuk ki a szennyeződéseket, hajcsomókat, majd csavarozzuk vissza a fedelet. Ugyanezt érdemes a túlfolyónál is elvégezni.

Egy hosszabb drót segítségével a csőben mélyebbre is le tudunk nyúlni és kihúzhatjuk az eltömődést okozó szennyeződéseket. Ha a lefolyó nem teljesen tömődött el, bőséges forró vízzel is nagyon jó eredményt érhetünk el.

Duguláselhárítás Budapest X. kerület
Duguláselhárítás Budapest X. kerület

Duguláselhárítás 10. kerület

X. kerület – Kőbánya duguláselhárítás, Kőbánya lefolyótisztítás
X. kerület – Felső-rákos dugulás elhárítás gépekkel
X. kerület – Kőbánya-Kertváros padlóösszefolyó, mosdókagyló, zuhanytálca tisztítás
X. kerület – Óhegy lefolyótisztítás és csatornamosás
X. kerület – Újhegy WC. dugulás megszüntetés