Duguláselhárítás telefon

Dugulások kialakulása

Dugulások kialakulásáról

A dugulás általában nem egyik napról a másikra alakul ki. Ez egy folyamat végeredménye, mely az életed ritmusától függ, milyen gyorsan zajlik. Vannak jelek, melyekre odafigyelve még idejében felkészülhetsz arra, hogy a dugulás ne következzen be.

Nehezen folyik le a víz? Mennyi idő kell ahhoz, hogy egy liter víz távozzon a mosogatóból? A fürdőszobai lefolyónál nem jelenik meg a víz lefolyására jellemző tölcséres örvény? A szappanhab „visszaköszön”? Szörcsög, köhög a mosdó lefolyója? Kuruttyol, bugyborékol a fürdőkád lefolyója? Háromszor kell lehúzni a WC tartályt, míg egyszer távozik a WC. papír?

Csak néhány kérdés, melyre válaszolva tisztába lehetsz azzal, hogy a lefolyók átfolyók-e, vagy már kialakulóban van a dugulás. Ha az intő jelek régóta fennállnak, akkor nagy az esély arra, hogy a dugulás régebb óta építi önmagát, a teljesen vízelzáró akár napok kérdése lehet.

A megelőzés

A legjobb lépés, amit még megtehetsz, ha a kezdeti dugulást akár házi megoldásokkal, akár vegyszerekkel próbálod megszüntetni, mielőtt még a teljes dugulás ki nem alakul. Ha már a kezdeti stádiumon túl vagy, akkor hívj dugulás elhárító szakembert, aki a megfelelő eszközökkel kitisztítja a szennyvízelvezető rendszeredet.

De mire is figyeljünk oda hogy ne alakuljon ki a dugulás: soha ne öntsünk zsíros, olajos anyagokat a mosogatóba, csak forró vízzel mosogassunk. A zuhanyzásnál, fürdésnél mellőzzük a balzsamos tusfürdőket, használjunk lefolyószűrőt amennyiben hosszú hajunk van. A WC-nél csak könnyen oldódó WC. papírt használjunk és a csészét tartsuk karban, vízkő oldóval hetente, így nem fog elvízkövesedni, ami szintén keresztmetszet szűkülést okozhatna.

A szakemberek szolgáltatásai

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.