Duguláselhárítás telefon

Mit lehet csinálni, ha eldugult a kézmosó?

Mit lehet csinálni, ha eldugult a kézmosó?
Kellemetlen szagok terjengenek a kézmosó körül vagy már le sem folyik benne a víz? A dugulás elhárítását azonnal megkezdheted!

Módszerek

A legegyszerűbb módszer, a ha vizet forralsz egy nagy lábasban és azt magasról beleöntöd a kézmosó lefolyójába. Ha a dugulást szappanlerakódás okozta, ezzel meg is szüntetheted, de érdemes még kétszer-háromszor leöblítened a lefolyót forró vízzel. itt most nem 1-2 liter vízről beszélünk, hanem 3x 10 liter forró vízről.

A hajszálak már nagyobb kihívást jelentenek a kézmosóban, hiszen a forró víztől nem bomlanak le. Viszont egy drót segítségével akár ki is tudod halászni a lefolyóból a hajszálakból kialakult gócot, amivel együtt más szennyeződéseket is kihalászhatsz. Aki kicsit komolyabban elmerülne a duguláselhárításba az feltétlen szerelje le a szifont és tisztítsa ki alaposan.

A pumpálás

Természetesen a kézmosónál is az egyik leghasznosabb eszköz a pumpa. Gondoskodj a túlfolyó lezárásáról és engedd tele a kézmosót vízzel, hogy a pumpát megfelelően tudd használni. Mozgasd le-fel, míg nem látod, hogy a víz könnyebben folyik le. Ha viszont nem észlelsz javulást, 10-20 pumpálás után már nem érdemes ezt a módszert tovább erőltetned.

Szódabikarbóna és ecet

A szódabikarbóna és az ecet a kisebb lerakódásokkal könnyen elbánnak. Egyenlő arányban használd őket! Először egy bögre szódabikarbónát, majd egy bögre ecetet tölts a lefolyóba és várd meg, hogy a habzás csillapodjon. Ezután dugd be a kézmosó lefolyóját és várj 20-30 percet. Befejezésképpen forró vízzel öblítsd át a lefolyót. Sajnos, ha tárgy esett a mosdó lefolyóba (golyó, játék, fogkrém kupak) és ez átment a szifonon akkor nagy a baj. Ilyen esetben még a duguláselhárító szakember sem fog tudni segíteni.

Videó, az eldugult mosdó otthoni karbantartásáról

A videóban egy ötletes és olcsó kis eszköz kerül bemutatásra. Az eldugult mosdó szifonját tudjuk vele kitakarítani a szifon leszerelése nélkül. A flexibilis műanyag pálcikán, kis fogak vannak és ebbe akadnak bele a dugulást okozó szennyeződések. Barkácsoló kedvűek otthon is készíthetnek hasonló eszközt.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.