Duguláselhárítás telefon

Mit lehet csinálni, ha eldugult a fővezeték?

Mit lehet csinálni, ha eldugult a fővezeték?
A fővezeték dugulása mögött sokféle ok rejtőzhet. Vízkő, elzsírosodás, ritka használat, belepottyant tárgy, csőrepedés, elfagyás is kiválhatja ezt. A fővezeték dugulásával a legnagyobb probléma az, hogy a házban lévő minden más lefolyót is érint, éppen ezért fontos a mielőbbi és szakszerű megszüntetése.

A fővezeték dugulás

Ha tehát egynél több lefolyóban is problémát tapasztalunk, szinte biztos, hogy a fővezeték eldugulásával állunk szemben. Ilyenkor a legjobb szakember segítségét kérni, hiszen ezt a problémát forró víz vagy pumpa segítségével nem orvosolhatjuk. Vegyszer használata ebben az esetben pedig kifejezetten ellenjavallt! (és felesleges pénz kidobás)

Ipari csőgörény és Woma

A fővezeték dugulásának elhárítását a szakemberek több módszerrel is végzik. Kelléktárukban megtalálható a professzionális gép spirál, illetve a magasnyomású womás rendszer is. A duguláselhárító szakember ilyenkor nélkülözhetetlen, hiszen ő rendelkezik a megfelelő eszközökkel, melyekkel nemcsak a dugulást tudja elhárítani, de az egész csőrendszer kitisztítását is el tudja végezni.

Fontos, hogy a duguláselhárítást követően a szakember alaposan átmosása a vezetéket, hiszen a cső faláról a művelet közben leváló darabok, szennyeződések további dugulás forrásai lehetnek. Fővezeték dugulás esetén, Woma csatornamosót is bevethetnek a duguláselhárítók, ilyenkor a nagy mennyiségű és magas nyomású víz tisztítja meg a vezetéket.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.