Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XIX. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XIX. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XIX. kerület minden részén (Kispest, Wekerle) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 19. kerület
Duguláselhárítás 19. kerület

Duguláselhárítás a XIX. kerületben

A XIX. kerület létrejöttéhez az addig önálló városként létező Kispestet és több mást települést olvasztottak egybe. Kispest területe 1869-ben már 811 házhelyre volt felparcellázva, népessége pedig a századfordulón megközelítette a 2000 főt. A település fejlődését jelezte a téglagyár és a keskeny nyomtávú vasút létrejötte, valamint 1891-ben a telefonos összeköttetés megvalósulása a fővárossal. Akkoriban már 6000 ember élt itt, a népességszám pedig ugrásszerű növekedésnek indult, amikor 1909-ben hozzáfogtak a munkás- és tisztviselőtelep, a Wekerle Sándor miniszterelnökről és pénzügyminiszterről elnevezett Wekerle-telep kiépítéséhez.

Kispest 1922-ben, több mint 52.000 lakossal nyerte el a városi rangot. Az 1949-1964. között épült Élmunkás lakótelep szintén jelentett némi enyhülést a környék lakásgondjaira nézve, a nagyobb volumenű építkezések sorában ezt a központi lakótelep követte 1977-1986. között. Az 1970-es években a XIX. kerület központja az Üllői út két oldalán épült ki, ahol több mint 4000 régi lakást bontottak le, hogy helyükbe 12.000 panellakást húzzanak fel. Szolgáltatások és infrastruktúra szempontjából a kerület az 1990-es évekre mondhatta magát 100%-osnak, ekkora valósult meg a teljes csatornázottság, az utak aszfaltozása, a telefonhálózat kiépítése.

Bővebben a XIX. kerületről: https://uj.kispest.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 19. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 19. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 19. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XIX. kerület lakásviszonyait tekintve nem az új építésű lakások a jellemzők. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az itt élők számára bizony nem ismeretlenek a különböző típusú dugulások. Amikor a négy fal között, házi megoldásokkal nem sikerül ezeket elhárítani, Kispesten és Wekerletelepen is lehetőség van profi duguláselhárítást igénybe venni, sürgős esetben akár már 1 órán belül. Minél előbb telefonál, annál hamarabb vethet véget az elzáródott lefolyók okozta bosszúságnak! A XIX. kerület egész területén éjjel-nappal hívhatók a szakemberek, akiknek a munkája már ekkor, az első telefonhívás alkalmával elkezdődik. A dugulás részleteit ilyenkor kell egyeztetni, hiszen a szakembernek tudnia kell, mire készüljön.

A duguláselhárítás pontos menete a XIX. kerületben
Fontos beszámolni arról, hogy a dugulás külső térben vagy beltéren keletkezett a dugulás, milyen típusú az épület, hol és mitől záródhatott el a vezeték, ahogyan arra is ki kell térni, próbálkoztak-e már bármilyen házilagos megoldással (főként a vegyszereket fontos említeni a sérülésveszély miatt). A szakemberek 1-3 órán belül a helyszínre érkeznek, ahol a dugulást alaposabban szemügyre véve kiválasztják a megfelelő eszközöket, gépeket. A munka a legkisebb károkozással történik, ami azt jelenti, hogy semmilyen felesleges bontásra nem kerül sor. Az dugulásoknál szinte mindig elkerülhető a falbontás. A XIX. kerületi lakóknak az is megnyugvást jelenthet, hogy a megbízható dugulás elhárítók tisztán dolgoznak, nem hagynak maguk után piszkot, fertőzésveszélyes szennyeződéseket. A lakástulajdonosok tehát az átmosott, dugulástól mentes, tiszta vízvezetéket vehetik át, erre pedig garanciát is kapnak.

Bővebben Budapest XIX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XIX._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a mosogató dugulásról:

Hogyan előzzük meg a mosogató eldugulását?
A konyhai mosogató dugulását legtöbbször az ételmaradékokkal a lefolyóba kerülő zsír felhalmozódása okozza. Ha már megtörtént a baj, általában olcsón megúszhatjuk a duguláselhárítást, sokszor a házi praktikákkal – ecet, forróvíz, lefolyótisztítók – is megszüntethetjük a dugulást.

Egy kis odafigyeléssel azonban megkímélhetjük magunkat a kellemetlenségektől. A legfontosabb, hogy a mosogatót ne tekintsük mindent elnyelő konyhai szemetesnek. A kávézaccot, a zsírt, az olajat, az ételmaradékot soha ne öntsük a mosogatóba. A vízszerelők óva intenek a túlzott mosogatószer használattól is, mert a már meglévő zsíros lerakódásokba beleragadva azok még tovább növelik a dugulás veszélyét.

Bánjunk óvatosan a vegyszerekkel, különösen, ha réz, acél vagy öntöttvas csöveink vannak, mivel a maró hatású szerek ezeket korrodálhatják. Ha néhány havonta használjuk őket, a nátrium-nitrát és a nátrium-hidroxid tartalmú termékek hatékonyak és biztonságosak lehetnek. Rendszeresen tisztítsuk ki a lefolyót a fedél eltávolításával és egy drót segítségével. Ha megtesszük ezeket az óvintézkedéseket mosogatónkat fennakadás nélkül használhatjuk éveken át.

Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület
Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület

Duguláselhárítás 19. kerület

XIX.kerület – Kispest lefolyó és csatorna tisztítás
XIX.kerület – Wekerle womás csatornatisztítás és csatornamosatás
XIX.kerület – Wekerle-telep WC, mosdó, mosogató, kád, zuhany duguláselhárítás
XIX.kerület – Kispest dugulás elhárítás, Wekerle dugulás elhárítás