Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XIX. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XIX. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XIX. kerület minden részén (Kispest, Wekerle) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 19. kerület
Duguláselhárítás 19. kerület

Duguláselhárítás a XIX. kerületben
A XIX. kerület létrejöttéhez az addig önálló városként létező Kispestet és több mást települést olvasztottak egybe. Kispest területe 1869-ben már 811 házhelyre volt felparcellázva, népessége pedig a századfordulón megközelítette a 2000 főt. A település fejlődését jelezte a téglagyár és a keskeny nyomtávú vasút létrejötte, valamint 1891-ben a telefonos összeköttetés megvalósulása a fővárossal. Akkoriban már 6000 ember élt itt, a népességszám pedig ugrásszerű növekedésnek indult, amikor 1909-ben hozzáfogtak a munkás- és tisztviselőtelep, a Wekerle Sándor miniszterelnökről és pénzügyminiszterről elnevezett Wekerle-telep kiépítéséhez.

Kispest 1922-ben, több mint 52.000 lakossal nyerte el a városi rangot. Az 1949-1964. között épült Élmunkás lakótelep szintén jelentett némi enyhülést a környék lakásgondjaira nézve, a nagyobb volumenű építkezések sorában ezt a központi lakótelep követte 1977-1986. között. Az 1970-es években a XIX. kerület központja az Üllői út két oldalán épült ki, ahol több mint 4000 régi lakást bontottak le, hogy helyükbe 12.000 panellakást húzzanak fel. Szolgáltatások és infrastruktúra szempontjából a kerület az 1990-es évekre mondhatta magát 100%-osnak, ekkora valósult meg a teljes csatornázottság, az utak aszfaltozása, a telefonhálózat kiépítése.

Bővebben a XIX. kerületről: https://uj.kispest.hu

A XIX. kerület lakásviszonyait tekintve nem az új építésű lakások a jellemzők. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az itt élők számára bizony nem ismeretlenek a különböző típusú dugulások. Amikor a négy fal között, házi megoldásokkal nem sikerül ezeket elhárítani, Kispesten és Wekerletelepen is lehetőség van profi duguláselhárítást igénybe venni, sürgős esetben akár már 1 órán belül. Minél előbb telefonál, annál hamarabb vethet véget az elzáródott lefolyók okozta bosszúságnak! A XIX. kerület egész területén éjjel-nappal hívhatók a szakemberek, akiknek a munkája már ekkor, az első telefonhívás alkalmával elkezdődik. A dugulás részleteit ilyenkor kell egyeztetni, hiszen a szakembernek tudnia kell, mire készüljön.

A duguláselhárítás pontos menete a XIX. kerületben
Fontos beszámolni arról, hogy a dugulás külső térben vagy beltéren keletkezett a dugulás, milyen típusú az épület, hol és mitől záródhatott el a vezeték, ahogyan arra is ki kell térni, próbálkoztak-e már bármilyen házilagos megoldással (főként a vegyszereket fontos említeni a sérülésveszély miatt). A szakemberek 1-3 órán belül a helyszínre érkeznek, ahol a dugulást alaposabban szemügyre véve kiválasztják a megfelelő eszközöket, gépeket. A munka a legkisebb károkozással történik, ami azt jelenti, hogy semmilyen felesleges bontásra nem kerül sor. Az dugulásoknál szinte mindig elkerülhető a falbontás. A XIX. kerületi lakóknak az is megnyugvást jelenthet, hogy a megbízható dugulás elhárítók tisztán dolgoznak, nem hagynak maguk után piszkot, fertőzésveszélyes szennyeződéseket. A lakástulajdonosok tehát az átmosott, dugulástól mentes, tiszta vízvezetéket vehetik át, erre pedig garanciát is kapnak.

Bővebben Budapest XIX. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XIX._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a mosogató dugulásról:

Hogyan előzzük meg a mosogató eldugulását?
A konyhai mosogató dugulását legtöbbször az ételmaradékokkal a lefolyóba kerülő zsír felhalmozódása okozza. Ha már megtörtént a baj, általában olcsón megúszhatjuk a duguláselhárítást, sokszor a házi praktikákkal – ecet, forróvíz, lefolyótisztítók – is megszüntethetjük a dugulást.

Egy kis odafigyeléssel azonban megkímélhetjük magunkat a kellemetlenségektől. A legfontosabb, hogy a mosogatót ne tekintsük mindent elnyelő konyhai szemetesnek. A kávézaccot, a zsírt, az olajat, az ételmaradékot soha ne öntsük a mosogatóba. A vízszerelők óva intenek a túlzott mosogatószer használattól is, mert a már meglévő zsíros lerakódásokba beleragadva azok még tovább növelik a dugulás veszélyét.

Bánjunk óvatosan a vegyszerekkel, különösen, ha réz, acél vagy öntöttvas csöveink vannak, mivel a maró hatású szerek ezeket korrodálhatják. Ha néhány havonta használjuk őket, a nátrium-nitrát és a nátrium-hidroxid tartalmú termékek hatékonyak és biztonságosak lehetnek. Rendszeresen tisztítsuk ki a lefolyót a fedél eltávolításával és egy drót segítségével. Ha megtesszük ezeket az óvintézkedéseket mosogatónkat fennakadás nélkül használhatjuk éveken át.

Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület
Duguláselhárítás Budapest XIX. kerület

Duguláselhárítás 19. kerület

XIX.kerület – Kispest lefolyó és csatorna tisztítás
XIX.kerület – Wekerle womás csatornatisztítás és csatornamosatás
XIX.kerület – Wekerle-telep WC, mosdó, mosogató, kád, zuhany duguláselhárítás
XIX.kerület – Kispest dugulás elhárítás, Wekerle dugulás elhárítás