Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XII. kerület minden részén (Kútvölgy, Sashegy, Svábhegy, Jánoshegy, Csillebérc, Istenhegy, Farkasrét, Zugliget, Márton-hegy) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás a XII. kerületben

A főváros XII. kerülete Mátyás király egykori vadasparkjának területén jött létre. Erdővel borított részei – különösen a Normafa, a Sváb-hegy, a János-hegy – ma is kedvelt kirándulóhelyek. A Hegyvidéknek is nevezett kerület 1930-ban, az akkori I. kerület egy részének leválasztásával született meg. Az erdőségekkel, gyümölcsösökkel, szántókkal borított terület a 19. század második felében kezdett beépülni, de a XII. kerület nagy része még mindig beépítetlen. A 19. század második felében nyaralók, villák épültek, akkoriban ez volt az egyik legelőkelőbb negyede Budapestnek. 1874-ben indult meg a fogaskerekű vasút, ami nagy előrelépést jelentett a XII. infrastrukturális fejlődésében, hiszen a környék így tudott igazán bekapcsolódni a főváros vérkeringésébe.

A fogaskerekű a turizmust is fellendítette, hiszen erre a környékre mindenki kíváncsi volt, de csak kevesen engedhették meg maguknak, hogy itt házat építsenek. A befektetők hamar felismerték a vidékben rejlő lehetőségeket, ennek nyomán szállodák, gyógyintézetek, sportpályák jöttek létre, többek közt itt alakították ki Európa egyik legszebb golfpályáját is. Sportélete mellett a művészetek is mindig jelen voltak a XII. kerület történetében. A fővárosi Hegyvidék neve szorosan összefonódott Jókaiéval, aki, 1853-ban építtetett itt villát magának. A Városmajor utcát a művészek utcájának is nevezték, érdemes végigsétálni rajta és elolvasni a házak falán az elmék táblákat, melyek az ott élt művészeknek állítanak emléket. Napjainkra több részre is tagolódott a 12. kerület, úgy mint: Csillebérc, Farkasrét, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy, Virányos, Sashegy, Zugliget.

Bővebben a XII. kerületről: https://www.hegyvidek.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 12. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 12. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 12. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XII. kerület megannyi történelmi épületében sajnos a vízvezetékrendszer is sokszor történelminek mondható. Még az exkluzív villák esetében is előfordul, hogy a csövek korrodálódnak, elzsírosodnak, elhasználódnak. A fürdőszoba komfortjába könnyen belerondíthat egy makacs dugulás. Amikor a fürdőkád használhatatlanná válik, a család minden tagjának bosszúságot okoz és képes felborítani az egész napirendet is. A fürdőkád eldugulásának legfőbb oka a sampon, szappan, tusfürdő, hajszálak a lefolyó számára végzetes kombinációja. Ezek olyan megkövült lerakódásokat tudnak képezni a csövek falán, melyek professzionális eszközök nélkül lehetetlen eltávolítani. Hogy ezt megelőzzük, hetente egy alkalommal töltsünk fél pohár szódabikarbónát és egy pohár ecetet a kád lefolyójába, majd hagyjuk hatni 10 percig, aztán öblítsük le.

Duguláselhárítás a fürdőkádban a XII. kerületben
Ez kitűnő módszer a csövek rendszeres karbantartásához. Szódabikarbóna helyett sót is használhatunk, de ez esetben az ecet mennyiségét növeljük a duplájára. A trisó, a bórax szintén hatékonyak a fürdőszobai dugulások elhárításában, de az igazán makacs elzáródásokkal ezek sem birkóznak meg. Ha kifogyott a házi kelléktárunk, ne habozzunk segítséget kérni. A XII. kerület területén garanciával vehetjük igénybe duguláselhárító szakemberek szolgáltatásait, akik nagy tapasztalattal és a megfelelő eszközök segítségével gyorsan átsegítenek a dugulás okozta kellemetlenségeken.

Bővebben Budapest XII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a padlóösszefolyó tisztításáról

 A padlóösszefolyó tisztítása szakszerűen, házilag
Ha a fürdőszobában, a mosókonyhában vagy a garázsban áll a víz és kellemetlen szagok terjengenek, az egyértelmű jele annak, hogy a padlóösszefolyó tisztításra szorul. Akárcsak a mosogatónál vagy a fürdőkádnál, a csőgörény ilyen esetekben is nagyon jó szolgálatot tehet.

A padlóösszefolyó fedelének lecsavarozása után a kézzel elérhető szennyeződéseket próbáljuk meg eltávolítani. Ezt követően a csőgörényt kampós végével lefelé dugjuk be a lefolyócsőbe olyan mélyen, ahogy csak tudjuk, majd a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányba kezdjük el tekerni. Ahogy az acélspirál tekereg a lefolyóban, utat csinál magának, ezzel pedig a víznek is. Összeszedi a dugulást okozó lerakódásokat és hajcsomókat, valamint a cső falát is megtisztítja a szennyeződésektől.

Ha ellenállásba ütközünk, tekerjük kb. 2 méteren keresztül visszafelé a fogantyút, majd újra próbáljuk lejjebb juttatni. Ezután húzzuk ki a csőgörényt a lefolyóból és öntsünk bele néhány vödör forró vizet. Az egész műveletet ismételjük meg, ha a víz már szabadon le tud folyni, néhány csepp mosogatószert cseppentsünk a lefolyóba, töröljük át és csavarozzuk vissza a fedelet.

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XII. kerület

Duguláselhárítás 12. kerület

XII. kerület – Csillebérc duguláselhárítás
XII. kerület – Farkasrét csatornatisztítás
XII. kerület – Istenhegy lefolyótisztítás
XII. kerület – Jánoshegy csatornakamerázás
XII. kerület – Kissvábhegy csatornamosatás
XII. kerület – Krisztinaváros mosogató vezeték tisztítás
XII. kerület – Kútvölgy WC. csésze tisztítás
XII. kerület – Mártonhegy eldugult mosdó tisztítás
XII. kerület – Németvölgy dugulás elhárítás
XII. kerület – Orbánhegy zuhanytálca, WC, mosogató duguláselhárítás
XII. kerület – Sashegy duguláselhárítás
XII. kerület – Svábhegy csatornakamerázás
XII. kerület – Zugliget padlóösszefolyó tisztítás