Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XII. kerület minden részén (Kútvölgy, Sashegy, Svábhegy, Jánoshegy, Csillebérc, Istenhegy, Farkasrét, Zugliget, Márton-hegy) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás a XII. kerületben
A főváros XII. kerülete Mátyás király egykori vadasparkjának területén jött létre. Erdővel borított részei – különösen a Normafa, a Sváb-hegy, a János-hegy – ma is kedvelt kirándulóhelyek. A Hegyvidéknek is nevezett kerület 1930-ban, az akkori I. kerület egy részének leválasztásával született meg. Az erdőségekkel, gyümölcsösökkel, szántókkal borított terület a 19. század második felében kezdett beépülni, de a XII. kerület nagy része még mindig beépítetlen. A 19. század második felében nyaralók, villák épültek, akkoriban ez volt az egyik legelőkelőbb negyede Budapestnek. 1874-ben indult meg a fogaskerekű vasút, ami nagy előrelépést jelentett a XII. infrastrukturális fejlődésében, hiszen a környék így tudott igazán bekapcsolódni a főváros vérkeringésébe.

A fogaskerekű a turizmust is fellendítette, hiszen erre a környékre mindenki kíváncsi volt, de csak kevesen engedhették meg maguknak, hogy itt házat építsenek. A befektetők hamar felismerték a vidékben rejlő lehetőségeket, ennek nyomán szállodák, gyógyintézetek, sportpályák jöttek létre, többek közt itt alakították ki Európa egyik legszebb golfpályáját is. Sportélete mellett a művészetek is mindig jelen voltak a XII. kerület történetében. A fővárosi Hegyvidék neve szorosan összefonódott Jókaiéval, aki, 1853-ban építtetett itt villát magának. A Városmajor utcát a művészek utcájának is nevezték, érdemes végigsétálni rajta és elolvasni a házak falán az elmék táblákat, melyek az ott élt művészeknek állítanak emléket. Napjainkra több részre is tagolódott a 12. kerület, úgy mint: Csillebérc, Farkasrét, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy, Virányos, Sashegy, Zugliget.

Bővebben a XII. kerületről: https://www.hegyvidek.hu

A XII. kerület megannyi történelmi épületében sajnos a vízvezetékrendszer is sokszor történelminek mondható. Még az exkluzív villák esetében is előfordul, hogy a csövek korrodálódnak, elzsírosodnak, elhasználódnak. A fürdőszoba komfortjába könnyen belerondíthat egy makacs dugulás. Amikor a fürdőkád használhatatlanná válik, a család minden tagjának bosszúságot okoz és képes felborítani az egész napirendet is. A fürdőkád eldugulásának legfőbb oka a sampon, szappan, tusfürdő, hajszálak a lefolyó számára végzetes kombinációja. Ezek olyan megkövült lerakódásokat tudnak képezni a csövek falán, melyek professzionális eszközök nélkül lehetetlen eltávolítani. Hogy ezt megelőzzük, hetente egy alkalommal töltsünk fél pohár szódabikarbónát és egy pohár ecetet a kád lefolyójába, majd hagyjuk hatni 10 percig, aztán öblítsük le.

Duguláselhárítás a fürdőkádban a XII. kerületben
Ez kitűnő módszer a csövek rendszeres karbantartásához. Szódabikarbóna helyett sót is használhatunk, de ez esetben az ecet mennyiségét növeljük a duplájára. A trisó, a bórax szintén hatékonyak a fürdőszobai dugulások elhárításában, de az igazán makacs elzáródásokkal ezek sem birkóznak meg. Ha kifogyott a házi kelléktárunk, ne habozzunk segítséget kérni. A XII. kerület területén garanciával vehetjük igénybe duguláselhárító szakemberek szolgáltatásait, akik nagy tapasztalattal és a megfelelő eszközök segítségével gyorsan átsegítenek a dugulás okozta kellemetlenségeken.

Bővebben Budapest XII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk a padlóösszefolyó tisztításáról

 A padlóösszefolyó tisztítása szakszerűen, házilag
Ha a fürdőszobában, a mosókonyhában vagy a garázsban áll a víz és kellemetlen szagok terjengenek, az egyértelmű jele annak, hogy a padlóösszefolyó tisztításra szorul. Akárcsak a mosogatónál vagy a fürdőkádnál, a csőgörény ilyen esetekben is nagyon jó szolgálatot tehet.

A padlóösszefolyó fedelének lecsavarozása után a kézzel elérhető szennyeződéseket próbáljuk meg eltávolítani. Ezt követően a csőgörényt kampós végével lefelé dugjuk be a lefolyócsőbe olyan mélyen, ahogy csak tudjuk, majd a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányba kezdjük el tekerni. Ahogy az acélspirál tekereg a lefolyóban, utat csinál magának, ezzel pedig a víznek is. Összeszedi a dugulást okozó lerakódásokat és hajcsomókat, valamint a cső falát is megtisztítja a szennyeződésektől.

Ha ellenállásba ütközünk, tekerjük kb. 2 méteren keresztül visszafelé a fogantyút, majd újra próbáljuk lejjebb juttatni. Ezután húzzuk ki a csőgörényt a lefolyóból és öntsünk bele néhány vödör forró vizet. Az egész műveletet ismételjük meg, ha a víz már szabadon le tud folyni, néhány csepp mosogatószert cseppentsünk a lefolyóba, töröljük át és csavarozzuk vissza a fedelet.

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XII. kerület

Duguláselhárítás 12. kerület

XII. kerület – Csillebérc duguláselhárítás
XII. kerület – Farkasrét csatornatisztítás
XII. kerület – Istenhegy lefolyótisztítás
XII. kerület – Jánoshegy csatornakamerázás
XII. kerület – Kissvábhegy csatornamosatás
XII. kerület – Krisztinaváros mosogató vezeték tisztítás
XII. kerület – Kútvölgy WC. csésze tisztítás
XII. kerület – Mártonhegy eldugult mosdó tisztítás
XII. kerület – Németvölgy dugulás elhárítás
XII. kerület – Orbánhegy zuhanytálca, WC, mosogató duguláselhárítás
XII. kerület – Sashegy duguláselhárítás
XII. kerület – Svábhegy csatornakamerázás
XII. kerület – Zugliget padlóösszefolyó tisztítás