Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XXII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XXII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XXII. kerület minden részén (Budafok, Tétény, Buda-Tétény) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás 22. kerület
Duguláselhárítás 22. kerület

Duguláselhárítás a XXII. kerületben

Budapest XXII. kerületének hivatalos elnevezés Budafok-Tétény. Jelentősebb településnek legelső nyomát itt a római korból találták, amikor a Campona nevű katonai tábor létezett a területén. Tétény néven már 13. századi források is említik, elnevezését feltehetően arról kapta, hogy itt volt Tétény (Töhötöm) vezér téli szállása. Az 1400-as években mezővárosként funkcionált és a török háborúk után az itteni falvak közül egyedüliként tudott fennmaradni. A 18. század legelején a mai XXII. kerületet német telepesekkel népesítették be, akiket magyar jobbágyok követtek. Téténnyel ellentétben Budafok története csupán 3 évszázadot ölel fel. Promontor néven lett önálló község, lakói pedig főként német szőlősgazdák voltak. A vidék fejlődésében a szőlészet, borászat és kőfejtés kulcsszerepet játszott. Ekkor jöttek létre a XXII. kerület jellegzetes, egyedülálló pincerendszerei is.

A szép ívű fejlődésnek azonban vége szakadt, amikor a filoxéra járvány kipusztította a szőlőt. A század végén aztán változás állt be az iparosodásnak köszönhetően. Kiépült a vasút, sörgyár, pezsgőgyár, gyufagyár létesült. 1886-ban Promontorból Budafok lett, ami 1926-ban nyerte el a városi rangot. Szőlészeti és borászati múltja méltóképpen folytatódott, 1987-ben a Szőlő és Bor Városa titulust is elnyerte. Bár az 1970-80-as években itt is megindultak a lakótelepi építkezések, a XXII. kerület szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sikerült megőriznie eredeti, kertvárosias jellegét.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 22. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 22. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 22. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A XXII. kerületben a családi házak mellett lakótelepek és az elmúlt években épült lakóparkok is megtalálhatók. Ami ezekben közös, az pedig a dugulás, ami bárhol bármikor kialakulhat. Biztos módszer ugyan nincs ennek megelőzésére, de több egyszerű módszer is létezik, amivel nagyban csökkenthetjük az esélyét. A dugulások a fürdőszobában több helyen is kialakulhatnak. A kád és a zuhanyzó esetében is jól beválik a forró víz. Akár hetente is elvégezhetjük ezt az egyszerű műveletet, de kéthetente mindenképp érdemes lobogó vízzel átöblíteni a fürdőszoba lefolyóit. Ezáltal a friss szappanos lerakódásokat eltávolíthatjuk a csövek faláról és megakadályozhatjuk, hogy nagyobb, már problémát okozó dugulás keletkezzen.

Dugulás megelőzése a fürdőszobában a XXII. kerületben
Fontos, hogy fültisztító pálcikát, hajcsomókat ne próbáljunk meg letuszkolni a lefolyóba, ezek a szemetesbe valók! Sem a zuhanyzóban, sem a fürdőkádban nem érdemes kis műanyag szűrőt használni, mert ugyan megfogja a haj- és szőrszálakat, de “cserébe” lassítja a víz áramlását, azaz akadályozza a rendszer víz általi öntisztulását. Ha hívei vagyunk a vegyszereknek, akkor is próbáljuk minimalizálni használatukat, havonta maximum 2-3 dl-t használjunk a folyékony állagú szerekből. A XXII. kerület háztartásaiban is megtalálható pumpa szintén kiváló eszköze lehet a megelőzésnek. Használatakor gondoskodjunk arról, hogy megfelelő mennyiségű víz legyen a kádban vagy a zuhanytálcában, így mozgassuk fel-le a gumiharangot.

Bővebben Budapest XXII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XXII._ker%C3%BClete

És egy hasznos szolgáltatás:

Fertőtlenítés duguláselhárítás után
A vécé dugulásának elhárítása, utcai szennyvízbetörés vagy a pincében keletkezett lefolyócsőtörés kijavítása után fertőtleníteni kell, hogy elpusztíthassuk a kórokozókat. Erre otthonunk mellett elsősorban a vendéglátóegységekben, illetve az egészségügyi intézményekben van szükség. Egy profi szakember nemcsak a dugulást szünteti meg, hanem az adott helyiséget úgy adja át, ahogyan a dugulás előtt funkcionált.

Elpakol és feltakarít maga után, a fertőzésveszély ellen speciális tisztítószereket használ, és a levegőben terjengő kellemetlen szagok megszüntetéséről is gondoskodik. Ennek köszönhetően nyugodtan és teljes biztonsággal vehetjük ismét használatba otthonunk vagy irodánk mellékhelyiségét a szakember távozása után, és nem kell félnünk attól, hogy a szabadba jutó kórokozók miatt elkapunk valamilyen betegséget.

Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület

Duguláselhárítás 22. kerület – Budafok

XXII. kerület – Budafok-Tétény lefolyótisztítás
XXII. kerület – Budafok duguláselhárítás
XXII. kerület – Buda-Tétény duguláselhárítás
XXII. kerület – Nagytétény magasnyomású Woma dugulás elhárítás
XXII. kerület – Baross Gábor-telep magasnyomású csatorna mosás