Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XXII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XXII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XXII. kerület minden részén (Budafok, Tétény, Buda-Tétény) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás 22. kerület
Duguláselhárítás 22. kerület

Duguláselhárítás a XXII. kerületben
Budapest XXII. kerületének hivatalos elnevezés Budafok-Tétény. Jelentősebb településnek legelső nyomát itt a római korból találták, amikor a Campona nevű katonai tábor létezett a területén. Tétény néven már 13. századi források is említik, elnevezését feltehetően arról kapta, hogy itt volt Tétény (Töhötöm) vezér téli szállása. Az 1400-as években mezővárosként funkcionált és a török háborúk után az itteni falvak közül egyedüliként tudott fennmaradni. A 18. század legelején a mai XXII. kerületet német telepesekkel népesítették be, akiket magyar jobbágyok követtek. Téténnyel ellentétben Budafok története csupán 3 évszázadot ölel fel. Promontor néven lett önálló község, lakói pedig főként német szőlősgazdák voltak. A vidék fejlődésében a szőlészet, borászat és kőfejtés kulcsszerepet játszott. Ekkor jöttek létre a XXII. kerület jellegzetes, egyedülálló pincerendszerei is.

A szép ívű fejlődésnek azonban vége szakadt, amikor a filoxéra járvány kipusztította a szőlőt. A század végén aztán változás állt be az iparosodásnak köszönhetően. Kiépült a vasút, sörgyár, pezsgőgyár, gyufagyár létesült. 1886-ban Promontorból Budafok lett, ami 1926-ban nyerte el a városi rangot. Szőlészeti és borászati múltja méltóképpen folytatódott, 1987-ben a Szőlő és Bor Városa titulust is elnyerte. Bár az 1970-80-as években itt is megindultak a lakótelepi építkezések, a XXII. kerület szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sikerült megőriznie eredeti, kertvárosias jellegét.

Bővebben a XXII. kerületről: http://budafokteteny.hu

A XXII. kerületben a családi házak mellett lakótelepek és az elmúlt években épült lakóparkok is megtalálhatók. Ami ezekben közös, az pedig a dugulás, ami bárhol bármikor kialakulhat. Biztos módszer ugyan nincs ennek megelőzésére, de több egyszerű módszer is létezik, amivel nagyban csökkenthetjük az esélyét. A dugulások a fürdőszobában több helyen is kialakulhatnak. A kád és a zuhanyzó esetében is jól beválik a forró víz. Akár hetente is elvégezhetjük ezt az egyszerű műveletet, de kéthetente mindenképp érdemes lobogó vízzel átöblíteni a fürdőszoba lefolyóit. Ezáltal a friss szappanos lerakódásokat eltávolíthatjuk a csövek faláról és megakadályozhatjuk, hogy nagyobb, már problémát okozó dugulás keletkezzen.

Dugulás megelőzése a fürdőszobában a XXII. kerületben
Fontos, hogy fültisztító pálcikát, hajcsomókat ne próbáljunk meg letuszkolni a lefolyóba, ezek a szemetesbe valók! Sem a zuhanyzóban, sem a fürdőkádban nem érdemes kis műanyag szűrőt használni, mert ugyan megfogja a haj- és szőrszálakat, de “cserébe” lassítja a víz áramlását, azaz akadályozza a rendszer víz általi öntisztulását. Ha hívei vagyunk a vegyszereknek, akkor is próbáljuk minimalizálni használatukat, havonta maximum 2-3 dl-t használjunk a folyékony állagú szerekből. A XXII. kerület háztartásaiban is megtalálható pumpa szintén kiváló eszköze lehet a megelőzésnek. Használatakor gondoskodjunk arról, hogy megfelelő mennyiségű víz legyen a kádban vagy a zuhanytálcában, így mozgassuk fel-le a gumiharangot.

Bővebben Budapest XXII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XXII._ker%C3%BClete

És egy hasznos szolgáltatás:

Fertőtlenítés duguláselhárítás után
A vécé dugulásának elhárítása, utcai szennyvízbetörés vagy a pincében keletkezett lefolyócsőtörés kijavítása után fertőtleníteni kell, hogy elpusztíthassuk a kórokozókat. Erre otthonunk mellett elsősorban a vendéglátóegységekben, illetve az egészségügyi intézményekben van szükség. Egy profi szakember nemcsak a dugulást szünteti meg, hanem az adott helyiséget úgy adja át, ahogyan a dugulás előtt funkcionált.

Elpakol és feltakarít maga után, a fertőzésveszély ellen speciális tisztítószereket használ, és a levegőben terjengő kellemetlen szagok megszüntetéséről is gondoskodik. Ennek köszönhetően nyugodtan és teljes biztonsággal vehetjük ismét használatba otthonunk vagy irodánk mellékhelyiségét a szakember távozása után, és nem kell félnünk attól, hogy a szabadba jutó kórokozók miatt elkapunk valamilyen betegséget.

Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XXII. kerület

Duguláselhárítás 22. kerület – Budafok

XXII. kerület – Budafok-Tétény lefolyótisztítás
XXII. kerület – Budafok duguláselhárítás
XXII. kerület – Buda-Tétény duguláselhárítás
XXII. kerület – Nagytétény magasnyomású Woma dugulás elhárítás
XXII. kerület – Baross Gábor-telep magasnyomású csatorna mosás