Duguláselhárítás telefon

Miért dugul el olyan gyakran a WC?

Sokan teszik fel a kérdést, hogy miért dugul el olyan gyakran a WC? A WC. csésze eldugulásának több oka is lehet. Előfordulhat, hogy már eleve rosszul lett beépítve, ez esetben a probléma a WC. használatának kezdetétől fennáll. Ha azonban a dugulás szokatlan és csak az utóbbi időben jelentkezik, más tényezők húzódnak meg a háttérben. Az a WC.  mely kezdettől fogva “hajlamos” a dugulásra, a legtöbbször a beépítéskor elkövetett hibák tehetők felelőssé. Ilyen lehet egy rosszul megválasztott, túl szűk keresztmetszetű lefolyócső vagy a rossz szellőzés, azaz a túl kevés levegő miatt a víz lassabban folyik le.

Mitől dugul el a WC.?

Mitől dugulhat el a WC. ?

Ha a WC.-vel csak az utóbbi időben vannak gondok, azt jelenti, hogy a működését befolyásoló tényezők közül legalább egy megváltozott. A WC. lefolyójának szokatlanul gyakori eldugulását okozhatja a WC. áthelyezése vagy a fürdőszoba, lakás felújítása során a lefolyóvezetékek módosítása. Előfordulhat, hogy a csövekben szerves anyagok halmozódtak fel és okoznak lerakódásokat. A legprózaibb eset, amikor a kisgyerekek a ludasok a dugulások kialakulásában. Sokszor megtörténik, hogy véletlenül vagy játék közben beleejtenek nem odavaló tárgyakat a WC. kagylóba, majd le is öblítik azokat.

Bevethető eszközök a WC. dugulás ellen

1. A klasszikus WC. pumpa
2. Mosószer és forró víz
3. A csőgörény
4. A felmosó fej

Így szüntessük meg a WC. dugulását házilag!

Az egyik legkellemetlenebb háztartási “baleset”, amikor a WC. eldugul. A probléma megoldása nem várhat, egyrészt a WC. használatát nem mellőzhetjük, másrészt, ha a kezdeti dugulást nem kezeljük, azt kockáztatjuk, hogy egy napon arra jövünk haza, hogy az egész fürdőszoba vízben úszik.

Ha úgy fest a helyzet, hogy a WC. hamarosan túl fog csordulni, azonnal zárjuk el a tartály csapját, hogy ne kerülhessen még több víz a kagylóba. Elsőként érdemes a forró vizet, mint duguláselhárítót kipróbálni. Ha a WC.-csészében van víz, merjük ki, majd egy vödör forró, szinte forrásban lévő vizet a magasból öntsünk célzottan a lefolyóba. Várjunk 5 percet, hiszen a meleg víznek is idő kell, hogy feloldja a lerakódásokat.

Ha nem történik változás, egy bögrényi mosogatószert öntsünk a kagylóba, ehelyett sampon is megfelel, a lényeg a zsíroldó hatás és a síkosság. Ezután öntsünk még forró vizet a WC.-be, hogy aktiváljuk a mosogatószert. Várjunk további 20 percet, ha a víz elkezd lecsordogálni és teljesen lefolyik a WC.-csészéből, nyissuk ki a csapot és öblítsünk.

Amennyiben a forró víz a mosogatószerrel kombinálva nem bizonyulna hatékonynak, próbálkozzunk a pumpával, esetleg a felmosó mop erőteljes pumpálásával is próbálkozhatunk, ha nem ment el a dugulás tárcsázzuk a duguláselhárító telefon számát.

Fő tevékenységeink

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Hogyan dolgozunk?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra. Kedvező áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén. Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk. Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten. Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében. WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten. Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest. Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.