Duguláselhárítás telefon

Mit lehet csinálni, ha eldugult a padlóösszefolyó?

Mit lehet csinálni, ha eldugult a padlóösszefolyó?
A padlóösszefolyó a dugulások kedvezőbb típusai közé tartozik, aminek elhárítására jó esélyünk van saját kezűleg is. A padlóösszefolyó dugulását többnyire a belekerülő szennyeződések okozzák, de az is előfordulhat, hogy a lyukacsain keresztül egy apró tárgy került bele. Jellegzetes bűz társul hozzá, ami összetéveszthetetlenül jelzi, hogy duguláselhárításra van szükség.

Összefolyó tisztítás
Összefolyó tisztítás

Az összefolyó tisztítás menete

Először a bűzelzáró könyököt távolítsuk el és mossuk ki. Ezután szükségünk lesz egy hosszabb csőre, aminek segítségével magas nyomással tudunk vizet engedni a padlóösszefolyó lefolyójába. Ha szerencsénk van, a zuhany gégecsöve éppen elér addig. Az erős vízsugár sokszor képes elmozdítani a dugulást okozó szennyeződést, lebontani azt kisebb darabokra és átjárhatóvá tenni a csövet. Ha mégsem látjuk a helyzet javulását, más házi módszerrel ne kísérletezzünk! A padlóösszefolyóban ugyanis nagy problémát tudunk okozni, ha csőgörénnyel próbálkozunk, ezért jobb, ha szakemberre bízzuk a feladatot.

A komolyabb lerakódásokat, dugulásokat, melyeket egy egyszerű átmosással nem lehet megoldani, többnyire gépi csatornatisztító spirállal hárítják el a szakemberek. Mi a legtöbbet a megelőzés érdekében tehetünk, mégpedig azzal, ha a padlóösszefolyót legalább 2 havonta alaposan kitakarítjuk.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, padlóösszefolyó duguláselhárítás olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.