Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás árak

Kedves Látogató, kérem a telefonos megkeresés alkalmával próbálja meg részletesen ismertetni a dugulással kapcsolatos  helyzetet. Az így megkapott információk birtokban megpróbálunk kedvező és korrekt árat adni a duguláselhárítás munkadíjára. Az árajánlat összegét mindig tartani fogjuk és helyszínen már soha nem térünk el a megbeszélt összegtől.

És ami a legfontosabb, nem kell számolnia: külön kiszállási díjjal, ünnepnapi vagy hétvégi felárral, méterdíjjal sem. Milyen szolgáltatásokban számíthat ránk: WC. duguláselhárítás, fürdőszobai lefolyótisztítás, mosogató vezeték tisztítás, alap és gerincvezeték tisztítás, gyökértelenítés, magasnyomású duguláselhárítás, csatorna kamerázás, esőcsatorna rendszerek és szennyvízaknák szakszerű tisztítása. A telefonos megkereséstől számítva akár 1-2 órán belül megérkeznek duguláselhárító szakembereink.

Korrekt, előre megbeszélt fix árak a duguláselhárításban. Ez jellemzi a hozzáállásunkat. Minden elvégzett feladatra teljes körű garanciát vállalunk. Tisztán és bontás nélkül végezzük a dugulások elhárítását. Csapatunk minden tagja képzett vízvezeték szerelő, ezért bármilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémát azonnal orvosolni tudunk.

Minőségi szolgáltatást nyújtunk, fix áron, kulturált szakemberekkel. A duguláselhárítás árának meghatározásakor legfontosabb a pontos információ az eldugult lefolyóról, tehát ezért hangsúlyozzuk, hogy amilyen részletességgel csak tudja írja körül az eseményt. Azért azt érdemes tudni, hogy minden feladat más-más nehézségi szinten van. A felmerülő költséget a dugulás elhárításához szükséges berendezések és technológiák határozzák meg.

Ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ: területileg hol található az ingatlan, mi van eldugulva, milyen csőátmérő van, mennyi ideje dugult el a lefolyó, milyen próbálkozásai voltak már. Ha ezekkel az alapinformációkkal tisztába kerültünk, akkor már meg is van a duguláselhárítás ára.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Mosdó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Zuhany duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás30.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás30.000 Ft. -tól
Csatornakamerázás30.000 Ft. -tól

A duguláselhárítás munkadíjak, nettóban összegek és tájékoztató jellegűek. Csak a telefonos megbeszélés után tudunk pontos összeget ajánlani a munka elvégzésére.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Csatornatisztítást és lefolyótisztítást magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten összes kerületében –  fix áron, szakszerűen, gyorsan. duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére. Igény esetén Pest megye területén is számíthat szakembereink segítségére. Csak modern gépekkel dolgozunk.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Pest megyében.

Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.

Várjuk megtisztelő megkeresését.
Üdvözlettel a dugulaselharitas.org csapata.