Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak
Kedves Látogató, kérem a telefonos megkeresés alkalmával próbálja meg részletesen ismertetni a dugulással kapcsolatos  helyzetet. Az így megkapott információk birtokban megpróbálunk kedvező és korrekt árat adni a duguláselhárítás munkadíjára. Az árajánlat összegét mindig tartani fogjuk és helyszínen már soha nem térünk el a megbeszélt összegtől.

És ami a legfontosabb, nem kell számolnia: külön kiszállási díjjal, ünnepnapi vagy hétvégi felárral, méterdíjjal sem. Milyen szolgáltatásokban számíthat ránk: WC. duguláselhárítás, fürdőszobai lefolyótisztítás, mosogató vezeték tisztítás, alap és gerincvezeték tisztítás, gyökértelenítés, magasnyomású duguláselhárítás, csatorna kamerázás, esőcsatorna rendszerek és szennyvízaknák szakszerű tisztítása. A telefonos megkereséstől számítva akár 1-2 órán belül megérkeznek duguláselhárító szakembereink.

Korrekt, előre megbeszélt fix árak a duguláselhárításban. Ez jellemzi a hozzáállásunkat. Minden elvégzett feladatra teljes körű garanciát vállalunk. Tisztán és bontás nélkül végezzük a dugulások elhárítását. Csapatunk minden tagja képzett vízvezeték szerelő, ezért bármilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémát azonnal orvosolni tudunk.

Minőségi szolgáltatást nyújtunk, fix áron, kulturált szakemberekkel. A duguláselhárítás árának meghatározásakor legfontosabb a pontos információ az eldugult lefolyóról, tehát ezért hangsúlyozzuk, hogy amilyen részletességgel csak tudja írja körül az eseményt. Azért azt érdemes tudni, hogy minden feladat más-más nehézségi szinten van. A felmerülő költséget a dugulás elhárításához szükséges berendezések és technológiák határozzák meg.

Ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ: területileg hol található az ingatlan, mi van eldugulva, milyen csőátmérő van, mennyi ideje dugult el a lefolyó, milyen próbálkozásai voltak már. Ha ezekkel az alapinformációkkal tisztába kerültünk, akkor már meg is van a duguláselhárítás ára.

A duguláselhárítás munkadíjak, nettóban összegek és tájékoztató jellegűek. Csak a telefonos megbeszélés után tudunk pontos összeget ajánlani a munka elvégzésére.
– Mosdó duguláselhárítás: 15000-Ft–tól
– Zuhanytálca duguláselhárítás: 15000-Ft–tól
– Fürdőkád duguláselhárítás: 15000-Ft–tól
– Padlóösszefolyó duguláselhárítás: 15000-Ft-tól
– Mosogató duguláselhárítás: 1500-Ft-tól
– WC duguláselhárítás: 20000-Ft-tól
– Alap és gerincvezeték duguláselhárítása: 25000-Ft-tól

Várjuk megtisztelő megkeresését.
Üdvözlettel a dugulaselharitas.org csapata.