Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a IV. kerületben

Duguláselhárítás Budapest IV. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a IV. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A IV. kerület minden részén (Újpest, Káposztásmegyer, Székesdűlő, Istvántelek) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 4. kerület
Duguláselhárítás 4. kerület

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 4. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 4. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 4. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Duguláselhárítás a IV. kerületben

A közel 100.000 lakosú IV. kerület, avagy Újpest hivatalosan 1950-ben született meg. Korábban, a 19. század első felében már létezett itt egy község ugyanezen a néven, mely a század végére már ipari szempontból is meghatározóvá vált a főváros életében. 1907-ben nyerte el a rendezett tanácsú város rangot, majd kerületté nyilvánítása után megindult nagy iramú fejlesztése. A Káposztásmegyert is magába olvasztó IV. kerület a szocializmus időszakában kiemelt munkáskerület volt. Itt működött a Chinoin, a Bőrgyár, a Cérnagyár, a Duna Cipőgyár, az Egyesült Izzó és még több más, országos szinten is meghatározó vállalat.

Mindezen túl azonban sokan a fővároshoz csatolással egy időben alapított Újpesti Dózsával azonosították a kerületet, melynek elődje azonban már a 19. században is létezett. A IV. kerület látképe az 1960-as évek végén indult változásnak, amikor elkezdődtek a mintegy 20 éven át tartó lakótelepi építkezések. Az ekkor felhúzott épületekben több mint 15.000 lakást alakítottak ki, ahol ma kb. 47.000 ember él.

Bővebben Budapest IV. kerületről: http://www.ujpest.hu

A IV. kerület lakótelepi lakásai között tehát találunk közel fél évszázadosat is. Ezeknek a vízvezetékrendszere nagyrészt elöregedett, csak idő kérdése, hogy az idő vasfogának nyomai mikor mutatkoznak meg rajtuk. Bár a felújítások folyamatosan zajlanak, az Újpesten és Káposztásmegyeren élőket is fenyegeti a dugulás veszélye. Egy ilyen probléma több szempontból is kellemetlen tud lenni a lakástulajdonosok számára. Nem elég, hogy kényelmetlenséget okoz, ha nem lehet használni a mosogatót, a fürdőkádat, netán a wc-t, a duguláselhárítás újabb kiadással terheli meg a családi kasszát is. Sokan éppen ezért próbálkoznak házi megoldásokkal és halogatják a IV. kerületben dolgozó szakemberek értesítését. Ha mégis kihívják őket, természetesen szeretnének előre kalkulálni – legalább nagyságrendileg – a költségekkel.

Duguláselhárítás költségei Budapest IV. kerületében
Bár minden szakember eltérő díjszabással dolgozhat, több tényező is van, ami befolyásolja a szerelés költségeit. Például, hogy egyedül vagy csapattal érkezik-e, milyen messziről érkezik, fizet-e parkolási díjat, felszámol-e kiszállási díjat vagy felárat esetleg hétvégén vagy munkaidő utáni kiszálláskor. A IV. kerületi Újpest, Káposztásmegyer és Istvántelek lakóinak érdemes olyan szakembert választaniuk, aki garanciával, kiszállási díj nélkül dolgozik és bármikor elérhető. Az éjjel-nappali duguláselhárítás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a problémát a legrövidebb időn belül megoldjuk, a dugulással kapcsolatos kellemetlenségeket minimalizáljuk.

Költségek szempontjából természetesen az sem mindegy, hogy milyen beavatkozásra lesz szükség. Amennyiben egy egyszerű csőspirállal is megoldható a dugulás, nyilván kevesebbet fogunk fizetni, mintha kamerás csővizsgálatot vagy több órás, akár bontással járó munkát vennénk igénybe. Általában azonban a lakásban kialakult dugulások elhárításának költsége alacsonyabb, mint a kültérieké.

És egy hasznos cikk:

Fürdőkád dugulásának megszüntetése pumpával
A mosogató után a második legveszélyeztetettebb hely a dugulások szempontjából egyértelműen a fürdőkád. A rengeteg tusfürdő, szappan, sampon, a haj- és szőrcsomók egy idő után szinte biztosan elzárják a víz útját a csőben, sok kellemetlenséget okozva ezzel. Ha a dugulás első jelét, a víz lassú szivárgását tapasztaljuk, már érdemes a tettek mezejére lépni.

A pumpának minden háztartásban ott a helye. Használhatjuk a lakásban valamennyi vizesblokk dugulásának megszüntetésére, az enyhébb lerakódásokkal szinte biztosan megbirkózik. Hatásmechanizmusának alapját a vákuum adja, használat során ezt kell létrehoznunk, hogy a pumpa valóban működni tudjon. A fürdőkád ebből a szempontból kényes terület, hiszen két nyílás is található rajta, a lefolyó és a túlfolyó.

Hogy a lefolyóban vákuumot tudjunk képezni, a túlfolyót légmentesíteni kell. Ezt néhány csík szigetelőszalag segítségével könnyen megoldhatjuk. Ragasszuk le alaposan a réseket, majd engedjünk a kádba annyi vizet, hogy a gumiharangot legalább a feléig ellepje. Ezután kezdjük meg a pumpálást, melynek során a vízzel együtt a szennyeződések is újra felszínre kerülnek.

Bővebben Budapest IV. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_IV._ker%C3%BClete

Duguláselhárítás Budapest IV. kerület
Duguláselhárítás Budapest IV. kerület

Duguláselhárítás 4. kerület

IV. kerület – Újpest duguláselhárítás
IV. kerület – Istvántelek WC. lefolyó dugulás megszüntetés
IV. kerület – Káposztásmegyer kamerás csatorna vizsgálat
IV. kerület – Székesdűlő woma duguláselhárítás