Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a XVI. kerületben

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a XVI. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapesten. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A XVI. kerület minden részén (Sashalom, Mátyásföld, Szentmihály, Árpádföld) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 16. kerület
Duguláselhárítás 16. kerület

Duguláselhárítás a XVI. kerületben

Rákosszentmihály, Cinkota, Árpádföld, Sashalom, Mátyásföld mind részét képezik a pesti oldalon elterülő XVI. kerületnek, melyet a kisközségek egyesítésével 1950-ben hoztak létre. A terület hosszabb-rövidebb megszakításokkal több mint 900 éve lakott, felparcellázására először a 19. század végén került sor, ekkor alakították ki Mátyásföld egy részén a villanegyedet, ahol nyaralótulajdonosok elegáns házai sorakoztak. Több sportlétesítményt, fürdőt is létrehoztak és ekkor létesült az ország legelső repülőtere Ó-Mátyásföldön. Mikor Cinkota és Mátyásföld egymástól elszakadtak 1933-ban, az előbbi fejlődése igen megtorpant. A korábban mocsaras, legelőkkel, rétekkel borított Sashalom lakossága az 1920-as évekre már majdnem 7000 fő volt, fejlődése pedig töretlen volt a II. világháborúig.

Népessége megduplázódott, üzletek, iskolák nyíltak. Miután XVI. kerület néven egyesítették őket, fejlődésük új irányt vett. Ezt nagyban befolyásolta, hogy a közműveket a Kerepesi út két oldalán lévő utcákban építették ki, ennek következtében itt volt dinamikusabb a fejlődés. Itt építették fel az első lakótelepeket is, melyek körül létrejött a kerület centruma. Rákosszentmihály és Cinkota csaknem teljesen kimaradtak a fejlesztésekből, az 1980-as években fordítottak több figyelmet a XVI. kerület ezen részeire is.

Bővebben a XVI. kerületről: http://www.budapest16.hu

A XVI. kerület teljes népessége jelenleg 70.000 fő körül mozog. Lakói többnyire régi építésű házakban élnek, melyeknek vízvezetékrendszere elavult, elhasználódott. A dugulások gyakori kialakulásához sajnos minden feltétel adott és ezzel a konyhában éppúgy szembe kell nézni, mint a fürdőszobában. A mosogató és a mosdó eldugulása szinte minden háziasszony számára ismerős probléma lehet. Elég, ha véletlenül nem figyelünk oda és főzés közben néhány zöldségdarab máris bepottyanhat a lefolyóba vagy a fürdőben egy nagyobb hajcsomót véletlenül leöblíthetünk és már kész is a baj. Ugyanakkor a csövek rendszeres karbantartásának hiánya is növeli a dugulások esélyét.

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 16. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 16. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 16. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

Duguláselhárítás a mosogatónál, kezdjük a szifon kitisztításával
A kellemetlenségeket nagyon könnyen megelőzhetnénk, ha hetente-kéthetente elvégeznénk akár forró vízzel, akár ecettel és szódabikarbónával a csövek kitisztítását. A mosdó és a mosogató esetében a dugulás sokszor a szifon eltömődése miatt alakul ki. A XVI. kerületben dolgozó duguláselhárító  szakemberek gyakran szembesülnek ezzel a problémával, ami saját kezűleg is megoldható lenne, hiszen a szifon szét-, majd összeszerelése nem igényel szakmai tudást. Készítsünk elő egy vödröt vagy egy lavórt és tegyük a szifon alá – ebbe fog majd folyni a víz. Csavarjuk szét a szifont – nagyon ügyeljünk a tömítőgyűrűre – és miután minden szennyeződés kifolyt, nyúljunk fel a csőbe és ujjainkkal, amennyire lehet, próbáljuk meg kitisztítani. A szifont alaposan öblítsük ki, mossuk át, mag a tömítőgyűrűvel csavarjuk vissza a helyére. Ügyeljünk a pontosságra, máskülönben szivárogni fog! Ha ezzel nem szűnne meg a dugulás, Budapest XVI. kerületében megbízható szakemberek várják hívását!

Bővebben Budapest XVI. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_XVI._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

Jó,  ha van otthon – Eszközök duguláselhárításhoz
Minden háztartásban jól jön, ha kéznél vannak azok az eszközök, melyekkel akár percek alatt megszüntethetjük az esetleges dugulásokat. Használatukhoz nem szükséges szakértelem és bármelyik nagyobb áruházban beszerezhetjük őket.

Néhány évtizeddel ezelőtt wc-pumpa nélkül szinte nem létezett háztartás. Mára kiment a divatból, pedig az egyik legkézenfekvőbb megoldást jelenti nemcsak a wc, de a fürdőkád és a mosdó dugulásának megszüntetéséhez is. A titok a megfelelő használatban rejlik: a pumpát mindig a lefolyóra merőlegesen tartsuk és teljesen nyomjuk ki belőle a levegőt. A csőben lévő kisebb hajcsomókat vagy lerakódásokat a pumpálás során képződő vákuum könnyedén elmozdítja.

A csőgörényt a wc-khez nem szokták javasolni, de bárhol másutt sikerrel használhatjuk. Az óramutató járásával megegyező irányba tekerve tudjuk lejjebb juttatni a csőben, visszafelé tekerve pedig óvatosan kihúzhatjuk. Kampós vége hatékonyan gyűjti össze a szennyeződéseket még a cső faláról is.

A lefolyótisztítókból legalább egy flakonnal érdemes otthon tartani. Türelmesen várjuk ki a hatóidejüket és ne spóroljunk a meleg vizes után öblítéssel.

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület

Duguláselhárítás 16. kerület – fix áron

XVI. kerület – Rákosszentmihály duguláselhárítás
XVI. kerület – Cinkota eldugult mosogató, WC, kád, mosdó, zuhanytálca tisztítás
XVI. kerület – Mátyásföld lefolyótisztítás
XVI. kerület – Árpádföld csatornatisztítás
XVI. kerület – Sashalom dugulás elhárítás