Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás a VII. kerületben

Duguláselhárítás Budapest VII. kerület. Duguláselhárítás fix áron, bontás nélkül, garanciával a VII. kerületben. Helyi duguláselhárító szakembereink vállalják: WC, mosogató, mosdó, összefolyó, zuhany és kád szakszerű tisztítását. Kizárólag profi, ipari gépekkel dolgozunk Budapest területén. Minden duguláselhárításnál a legmodernebb gépi technológiákat alkalmazzuk. Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk. A VII. kerület minden részén (Erzsébetváros, Belváros) dolgozunk. Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, Womás csatornamosatás és kamerás csatorna vizsgálat.

Duguláselhárítás 7. kerület
Duguláselhárítás 7. kerület

Duguláselhárítás a VII. kerületben

A VII. kerület a legsűrűbben lakott, ugyanakkor a legkisebb is egész Budapesten, ezzel érdemelte ki a pestiek által ráaggatott “Csikágó” elnevezést. Erzsébetváros születése 1873-ban, Buda és Pest egyesítésével egy időben történt. Napjainkban 55.000 ember otthona a fővárosnak ez a színes, élettel teli része, ahol a legkülönbözőbb kultúrák és vallások is rég jól megférnek egymás mellett.

Budapest VII. kerületének egyik legfontosabb része a Belső-Erzsébetvárosban lévő Zsidónegyed, ahol három zsinagóga, valamint több kóser bolt és étterem is található. Ez a történelmi negyed 1783-ban jött létre, amikor királyi rendeletben engedélyezték a zsidók városban való letelepedését. A Dob utca, a Király utca, a Nagykörút a VII. kerület ikonikus helyszínei, melyek fénykorukat a 19. században élték. Ezt követően megjárták a hanyatlás útját is, melynek mélypontját a II. világháború jelentette. Ezután a kerület az enyészeté lett, épületei leromlottak, sok lakatlanná vált, jó néhány évtizedig a közbiztonság fogalma ismeretlen volt errefelé. Újjászületésük a 2000-es évek elején történt, amikor az elsősorban fiatalabb generációt megcélzó romkocsmák megjelentek és Belső-Erzsébetváros az UNESCO Világörökségek sorába került. A VII. kerület egyedi adottságait kiaknázva mind több vállalkozó látott kihagyhatatlan lehetőséget itt vendéglátóhelyek és különböző befektetések létrehozására. A kerület napjainkra teljesen újjászületett, épületeit folyamatosan rehabilitálják, ennek az összefogásnak pedig meg is van az eredménye, hiszen Erzsébetváros Budapest turisztikai térképén igen előkelő helyet vívott ki magának.

Bővebben Budapest VII. kerületről: http://www.erzsebetvaros.hu

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Olcsó csatorna tisztítás, duguláselhárítás és lefolyótisztítás Budapest. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás azonnal, gyorsan. Lefolyótisztítás, WOMA duguláselhárítás profi csatornamosó gépekkel Budapest 7. kerületében. Csatornamosatás, csatornatisztítás garanciával, kiszállási díj nélkül. Dugulás elhárítás méterár nélkül, bontás nélkül, tisztán a 7. kerületben. Csatornamosás, lefolyótisztítás hétvégén (szombat, vasárnap) és ünnepnapokon. Minden duguláselhárításra és csatorna tisztításra garancia van. A 7. kerület minden részén vállalunk profi, fix áras duguláselhárítást.

A VII. kerület lakói azonban még mindig nincsenek könnyű helyzetben, legalábbis, ami az épületek állapotát illeti. Akik a több mint száz éves házakban élnek, feltehetően sokat küzdenek az elzsírosodott, túlkoros vízvezeték rendszer problémájával. Ez már önmagában elég okot szolgáltat a duguláshoz, de mint mindenütt, Erzsébetvárosban is előfordul, hogy a lakástulajdonosok nem fordítanak kellő figyelmet a lefolyók mindennapi használatára, elhanyagolják azok karbantartását.

A dugulások leggyakoribb okai a VII. kerületben
A lefolyók legnagyobb ellensége a zsír és a szappanmaradékok, melyek a mosóporok, tusfürdők, samponok, borotvahabok rendszeres használatával rakódnak el és kövülnek meg a csövek falán. Azt megakadályozni, hogy ezek a lefolyóba jussanak, nem tudjuk és nem is kell. Azonban azt megelőzhetjük, hogy lerakódjanak és egyre nagyobb dugulást képezzenek. A VII. kerületben dolgozó szakemberek a megelőzés legjobb módszerének a rendszeres forró vizes, illetve ecetes átöblítést tartják. A mosogatónál azonban nem árt az odafigyelés, próbáljuk meg a lehető legnagyobb mértékben kiszűrni az ételmaradékokat és csökkentsük a mosogatószer használatát is, mert ezek egy egyébként sem kitűnő állapotú vezeték esetében akár havonta visszatérő problémát okozhatnak. Ezekből a kellemetlen helyzetekből azonban a VII. kerület lakóit tapasztalt szakemberek mentik ki profi eszközeik segítségével.

Bővebben Budapest VII. kerület:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_VII._ker%C3%BClete

És egy hasznos cikk:

3 módszer a mosogató dugulásának megszüntetésére
A mosogató eldugulásával minden konyhai munkának vége szakad. Ha szerencsénk van, az alábbi 3 módszer közül legalább egy beválik és a mosogató újra használható lesz.

Pumpa

A mosogatót kb. félig töltsük tele forró vízzel, majd kezdjük meg a pumpálást. Ha dupla mosogatótálcánk van, a másik lefolyóját dugjuk be vagy tömítsük el egy ronggyal, hogy a cső máshol nem kaphasson levegőt. A pumpát gyorsan mozgassuk fel-le, majd ellenőrizzük, hogy a víz elkezdett-e lefolyni. 10 percig érdemes próbálkozni, ha addig nem történik változás, jöhet a következő lépés.

Ecet és szódabikarbóna

Ha a mosogatóban maradt víz, merjük ki belőle, majd 1 bögre szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba. Ezután öntsünk rá 1 bögre ecetet és dugjuk be a mosogatót, hogy az ecet intenzívebben tudjon hatni. Várjunk 5 percet, majd forró vízzel öblítsük át a lefolyót.

Szifon szétszerelése és tisztítása

Amennyiben a dugulást még mindig nem sikerült elhárítani, a mosogató alatti szifonnal próbálkozzunk. Csavarjuk szét a csövet, a benne lévő vizet öntsük egy tálba, majd alaposan tisztítsuk meg a szifont. Összeszerelésnél figyeljünk a tömítések helyes sorrendjére, hogy elkerüljük a szivárgást.

Duguláselhárítás Budapest VII. kerület
Duguláselhárítás Budapest VII. kerület

Duguláselhárítás 7. kerület

VII. kerület – Erzsébetváros duguláselhárítás, Erzsébetváros lefolyótisztítás
VII. kerület – WC. dugulás elhárítás a belvárosban
VII. kerület – Padlóösszefolyó és fürdőkád tisztítás
VII. kerület – Mosdó és zuhanyzó lefolyó tisztítás