Duguláselhárítás telefon

WC. duguláselhárítás házilag

WC. duguláselhárítás házilag

De miért is dugul el olyan gyakran a WC? Eső sorban a kevés öblítővíz az okozója vagy már eleve rosszul lett beépítve, (belógó ültetőgumi, hibás excenter beépítés) ez esetben a probléma a WC. használatának kezdetétől fennáll. Ha azonban a dugulás szokatlan és csak az utóbbi időben jelentkezik, más tényezők húzódnak meg a háttérben ( higiéniás törő kendők, túl sok WC. papír felhasználás).

Már első lépésbe szögezzük le, hogy itt teljesen felesleges a szódabikarbóna, az ecet, a kóla, a sütőpor, mivel a komolyabb átmérőjű csőről és komolyabb problémáról van szó. A dugulás lokalizálása a legfontosabb. A dugulások leggyakoribb okozója a túlzásba vitt WC. papír felhasználás, a tisztasági törlőkendő, az ételmaradék és a WC. illatosító. Amennyiben a dugulás csak a csészét és környékét érinti, mi magunk is próbálkozhatunk, azonban, ha hosszabb lefolyószakaszról van szó, inkább bízzuk duguláselhárító szakemberre a dugulás elhárítását.

Hogyan csináljuk házilag ?
WC. dugulás esetén a pumpán kívül kevés jó eszközünk marad. Az eldugult WC. szerencsés esetben csak a sok WC. papírtól vagy törlőkendőtől tömődött el, azonban ha tárgy került bele (toalett kacsa, csont, fogkefe, stb.) ebben az esetben szakemberre lesz szükségünk.

WC. dugulás esetén ez a csúcs fegyver!

Mop felmosó, minta WC. dugulások leghatékonyabb fegyvere. Sajnos nem túl gusztusos feladat, de súlyos ezreket spórolhatunk meg vele, ha feláldozzuk a felmosót. Hogyan? Ritmikusan pumpáljuk a felmosóval az eldugult WC. csészét, a hosszú szár miatt nagy erőt tudunk kifejteni és gyakran el tudjuk lökni a dugulást.

És itt van egy inspiráló YOUTUBE videó:

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.