Duguláselhárítás telefon

A légbeszívó szelep utólagosan is beépíthető?

A légbeszívó szelep utólagosan is beépíthető a gyenge lefolyású mosogató vagy mosdó szakaszokra.

Miért lehet szükség a légbeszívó szelep beépítésére?

Amennyiben a lefolyás rendben van, viszont büdös van az említett vizes helyiségekben akkor is értelme a légbeszívó szelep beépítésének. A legegyszerűbb indok a beépítésre az szokott lenni, hogy a konyhai mosogatótálcán vagy kézmosón nincs túlfolyó, ahol levegőt tudna venni a lefolyórendszer és lendületesebben távozna a víz. Ilyenkor a legegyszerűbb (2-4 EFt.) légbeszívó szelep beépítése kiküszöböli a vákuum jelenséget és sokkal gyorsabban fog távozni a lefolyón a víz. A beépítése a 40-50 cső szakaszon történik, általában a falsíkon kívüli szakaszon helyezik el függőleges pozícióba.

Mitől van büdös a lakásba?

Emeleti szinttel rendelkező ingatlanoknál is sűrűn kerül utólagosan beépítésre a légbeszívó szelep, az elviselhetetlen csatorna szag kompenzálására. A bűz egyértelműen a strang szellőző beépítésének hiánya miatt alakul ki. A büdös oka a vákuum jelenség amit a lezúduló víz tömeg okoz. Tehát a WC. lehúzását követően a szifonokból (zuhany, mosdó, kád) kiszippantódik a víz. Mosdók vezetékére vagy ahol beépíthető szakaszt talál a szerelő oda szereli fel a légbeszívót.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Utólag beépített, fürdőszobai légbeszívó szelep.

Utólag beépített, konyha légbeszívó szelep a mosogató szifonján elhelyezve.

Szolgáltatási területeink

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.