Duguláselhárítás telefon

Mik a dugulás jelei?

Mik a dugulás jelei?

A dugulás az egyik leggyakoribb probléma, amihez a duguláselhárító szakembereket vagy a vízvezeték-szerelőket hívják. Bizony, ez bármelyik lakásban előfordulhat és mindenhol egyformán sok fejfájást okoz. Vannak olyan jelek, melyekből már sejthetjük, hogy valami nem stimmel a lefolyóval, legyen szó a konyháról vagy a fürdőszobáról. Ezekre az intő jelekre jobb odafigyelni, hogy a lehető legkisebb felfordulással és legkevesebb pénzből ússzuk meg a javítást.

 

Az első jelek

1. A kellemetlen csatornaszag szintén egyértelműen a tudomásunkra hozza, hogy valami nagyon nincs rendben a lefolyókkal. Bárhol is tapasztaljuk ezt a lakásban, ne a bűzös szag elnyomásával, hanem a probléma megoldásával kezeljük a helyzetet!

2. Vízvezeték rendszernél, ha csökken a víznyomás, akkor előfordulhat, hogy csőtöréssel vagy csőrepedéssel állunk szemben. De szerencsére jóval gyakoribb, hogy csupán a vízvezeték rendszerben dugulás lépett fel. Ez a dugulás általában valamelyik elzáró alkatrésznél szokott fellépni (pl:sarokszelep)

3. Ha a WC. csészében bugyborékoló hangot hallunk, mikor leöblítjük, gyanakodhatunk, hogy valami – pl. nagy mennyiségű WC.-papír, papírtörlő, nedves törlő, véletlenül belepottyan tárgy – galibát okozott benne.

4. A fürdőszobai összefolyónál kiönt a víz. Ez lehet az összefolyó vezeték dugulása, de rosszabbik esetben a fővezeték dugulására is lehet számítani. ha fővezeték dugulásról beszélünk, úgy tudjuk tesztelni legegyszerűbben, hogy húzzuk le a WC.-t és ha felbugyog az összefolyónál a víz akkor egyértelműen a fővezeték van eldugulva.

5. A mosogatónál, mosdónál a dugulás jele, ha a víz nem lefolyik, hanem csupán leszivárog a lefolyóba. Ezt okozhatja a mosogató esetében zsíros lerakódás, ételmaradék, a mosdónál pedig általában a szőr- és hajszálak, valamint a szappanlerakódások felelősek érte.

6. A furcsa zajokat és hangokat, amik a lefolyók környékéről jönnek se vegyük félvállról! Ha víz használatakor bármelyik lefolyóból szörcsögő, bugyborékoló hangot hallunk, egyértelmű, hogy a tettek mezejére kell lépnünk. Ha nem tudjuk felfedni a dugulás pontos helyét vagy az elhárítására tett próbálkozásaink nem jártak sikerrel, tárcsázzuk mielőbb a szakember számát!

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Fővezeték teljes keresztmetszeten lévő dugulása

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás és gépes duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.