Duguláselhárítás telefon

Szada duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Szada térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Szada területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Szada duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

A WC. dugulások fő kiváltó oka – műanyag WC. illatosító
Valószínűleg a kényelem szülte ennek a kis műanyag vacaknak a használatát. Rendkívüli módon elterjedt, pedig korábban senkinek sem esett le a gyűrű az ujjáról, ha WC. kefével kitakarította a csészét. A hülye reklámok azt sugallják, hogy csak akasszuk be a csészébe a WC. illatosítót és ettől kezdve ragyogni fog a csésze és soha többet nem kell takarítani.

Elárulom, hogy ugyan úgy kell takarítani a WC. csészét, csak az illat lesz kellemesebb. Azonban egy valamiről nem szólnak a gyártó reklámjai, ha figyelmetlenségből kiakad a „toalettkacsa” füle és lecsúszik a WC. torkán az illatosító, akkor már is hívhatjuk a duguláselhárító vagy vízvezeték szerelő szakembert. Szerencsés esetben csak a WC. csészét kell felbontani és a WC. illatosító kioperálható a csésze aljából vagy hátuljából. Azonban, ha lejjebb csúszott nagy a baj, ekkor már komoly duguláselhárító gépek bevetése szükséges és a költségek is komolyak lesznek. Ha mindenképpen ragaszkodunk a WC. illatosítóhoz, akkor ne a műanyag burkolatos verziót használjuk, hanem a leolvadós öntapadós korongot.

Szada duguláselhárítás
Szada duguláselhárítás

Szada főbb nevezetessége:
A református templom
Római katolikus templom
Grassalkovich-Pejacsevich-kúria
Székely Bertalan emlékház
Magyarország első passzívháza

Duguláselhárítás Szada környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Womás és spirálos Duguláselhárítás Szada területén, hétvégén is. Alapvezeték, mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca duguláselhárítása Szada és környékén.

És egy hasznos cikk:

Eldugult WC. duguláselhárítása házilagos módszerekkel
Első és legfontosabb lépés az otthoni duguláselhárításban, hogy legalább elképzelésünk legyen arról, hogy mi okozta a WC. csésze eldugulását. Nézzük a leggyakoribb dugulást kiváltó okokat: WC. illatosító, ételmaradékok, higiéniás törlőkendő, túl sok WC. papír. Amennyiben valami idegen tárgy (WC. illatosító, fésű, mobil, gyerekjáték, csont) került a csészébe csak a csésze felvételével fogjuk tudni eltávolítani, ehhez azonban nagyon ügyesnek kell lennünk ! A lágyabb szennyeződések (túl sok WC. papír, ételmaradék) eltávolításával már könnyebb a dolgunk.

Ami segíthet: pumpáljuk el a vizet, majd 1 nagy fazék lobogó forró vizet öntsünk a csészébe, 20 perc múlva pumpáljuk meg újra a WC. lefolyóját. Amennyiben nem ment el a dugulás, és hajlandóak vagyunk feláldozni egy mop felmosót akkor még van esélyünk. Dugjuk a felmosófejet, a WC. csésze aljába, majd a hosszú nyelet megmarkolva, ütemesen kezdjük el pumpálni. A felmosóval sokkal nagyobb kompressziót tudunk adni az eldugult rendszernek, mint egy rövid nyelű pumpával. A visszatérő dugulásokat, sajnos sok esetbe az elvízkövesedett WC. csésze okozhatja, ilyenkor a csésze csere javasolt.