Duguláselhárítás telefon

Érd duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Érd térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Érd területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Érd duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

A lefolyók tisztítása kemikáliák nélkül – környezettudatosan
A folyamat azzal kezdődik, hogy használod a mosogatót, a mosdót. A lefolyóba kerülnek olyan anyagok, melyek biztos sikert aratnak dugítás terén: zsír, olaj, ételmaradék, hajszál, szőrszál, szappanmaradék, fogkrém maradék. Ezek együttesen képesek olyan masszív tömődést okozni, hogy a víz megáll a mosogatóban, a mosdóban, a fürdőkádban.

Gyors és hatékony segítséget jelentenek a kereskedelemben kapható kemikáliák, de milyen megoldást találjanak azok, akik hisznek a természet erejében, akik nem akarják roncsolni a környezetüket, az egészségüket savakkal, lúgokkal és egyéb maró anyagokkal. Ilyenkor kerülnek előtérbe azok az anyagok, melyeket a hétköznapi élet során, akár főzéskor használnak: a forróvíz, szódabikarbóna, az ecet, a citromsav, bórax, mosószóda.

A szódabikarbóna és ecet elegyét már nagyanyáink is használták, a citromsav a legújabb ökotudatos életmód egyik kedvence. Enyhén savas hatásának köszönhetően erősen bántja a szennyeződéseket, mégis kellemesebb illat marad utána, mint például a szódabikarbóna és ecet használata után. Kiválóan tisztít, vízkőmentesítésre is kiválóan alkalmas, a dugulás megszüntetésére azonnal bevethető. Bármelyik konyhában fellelhető anyagot is válasszuk a forróvíz is nagy segítségünkre lehet. Ha beszerzünk még egy szuper pumpát (WC. pumpát és mosogató pumpát) akkor az is nagy segítségünkre lehet.

Érd duguláselhárítás
Érd duguláselhárítás

Érd főbb nevezetessége:
Az érdi Harangjáték
Szent Mihály-templom
Az érdi minaret
II. Lajos emlékmű
Szent Sebestyén, Szent Rókus és Szent Rozália kápolnája
Magyar Földrajzi Múzeum
Balázs Dénes szobra
Az érdi Kutyavár
Szapáry-kastélyrom
Érdi Berza-kert

Duguláselhárítás Érd környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Womás és spirálos Duguláselhárítás Érd területén, hétvégén is. Alapvezeték, mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca duguláselhárítása Érd és környékén. (Érd, Érdliget, Újfalu, Tisztviselőtelep, Mihálytelep, Györgyliget, Tusculanum, Imretelep, Postástelep)

És egy hasznos cikk a természetes lefolyótisztítókról:

Természetes lefolyótisztító szerek előnyei
Napjainkban egyre inkább odafigyelünk egészségünkre és a környezetvédelem is jóval hangsúlyosabb szerepet kap, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A természetes anyagok minden téren egyre előrébb törnek és nincs ez másként a lefolyótisztítók esetében sem.

A dugulások ellen kapható termékek kifejezetten az erős vegyszerek közé tartoznak. Használatuknak veszélyeivel mindannyian tisztában vagyunk, elég, ha egy csepp ráfröccsen a bőrünkre, máris kimarja azt, ha pedig egy kicsit is belélegzünk belőlük, szinte fuldokolni kezdünk.

A természetes alapanyagú lefolyótisztítók használata biztonságos. Senkinek sem mindegy, hogy mit visz haza a családjához és mit használ rendszeresen a háztartásában, főleg ha gyerekek vagy allergiások is élnek a házban. A természetes lefolyótisztítók között már megtalálhatók a hipoallergén változatok is, melyek nem okoznak semmiféle allergiát.

A vegyszeres lefolyótisztító szereken hosszan sorolják az utasításokat, mit szabad és mit nem a használatuk során. A természetes anyagokból készült termékek használata egyszerű és kockázatmentes, ugyanakkor hatékonyság tekintetében legalább annyira megbízhatók, mint a vegyi úton előállított készítmények.