Duguláselhárítás telefon

Pomáz duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Pomáz térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Pomáz területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Pomáz duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Mennyi időt vesz igénybe a duguláselhárítás
Első sorban a dugulás fajtájától és mértékétől függ. Egy hosszú szakaszon bedugult és a végletekig elzsírosodott konyhai mosogatóvezeték gépi tisztítása akár 1-2 órát is igénybe vehet, azonban egy kisebb kézmosódugulás, ami csak a szifont és környékét érinti, lehet hogy 20 perc alatt meg lesz egy képzett duguláselhárító szakembernek.

Nagyon fontos a pontos információ, ennek alapján tudja előre megjósolni a duguláselhárító szakember, hogy milyen technológiára van szükség és mennyi ideig fog tartani a duguláselhárítás. Ugyan is több eszköz is rendelkezésére álla szakembernek, de csak a pontos probléma leírás után tudja megmondani, hogy melyiket fogja alkalmazni.

Milyen eszközök állnak rendelkezésére egy képzett duguláselhárító szakembernek: csatornakamera, magasnyomású csatorna mosató, duguláselhárító gép, kézi csőgörény, vákuum pumpa. Van olyan dugulás azonban aminek kiváltó oka a csatorna süllyedés, vagy csatorna cső törés. Itt hosszútávon nem fog segíteni a duguláselhárítás, a lefolyócső cseréje lesz a megoldás.

Pomáz duguláselhárítás
Pomáz duguláselhárítás

Pomáz főbb nevezetessége:
Helytörténeti Gyűjtemény
Néprajzi Gyűjtemény
Szerb emlékkereszt
Radnai-villa
Református templom
Római katolikus templom
Szerb ortodox templom
Teleki–Wattay-kastély

Duguláselhárítás Pomáz környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Womás és spirálos Duguláselhárítás Pomáz területén, hétvégén is. Alapvezeték, mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca duguláselhárítása Pomáz és környékén. (Tiszolczytelep, Pannoniatelep, Vörösmarty-lakótelep, Ipartelep)

És egy hasznos cikk a folyékony mosogatószerről:

Használjunk folyékony mosogatószert a mosogató gépünkben
Sokan nem is tudják, hogy a mosogató gépek, folyékony gépi mosogató szerre lettek kitalálva. Az csak a vegyi gyárak kitűnő marketing tevékenységének köszönhető, hogy szinte mindenki tablettát tesz a mosogató gépébe. Valljuk, be valóban nagyon kényelemes a tablettát behelyezni, és kész. Ha kicsit figyelmesen megnézzük a mosószer tartót, ott láthatjuk, a mércét és sokszor a folyékony mosószer adagolás mennyiségét is. (15-25 milliliter)

Szakembereink, gyakran tapasztalják, hogy a mosogat vezetékek és szifonok eldugulását a tabletta és az alacsony hőfok beállítása okozhatja. Egyébként érdekes jelenségekről is meséltek a háziasszonyok: amióta folyékony gépi mosószerre tértek át, ritkábban kell duguláselhárító szakembert hívni, valamint a poharak sem lesznek annyira, mattak és karcosak. Valószínű olcsóbban jövünk is ki ha folyékony szert használunk a tabletta helyett.