Duguláselhárítás telefon

Pécel duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Pécel térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Pécel területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Pécel duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

A csatorna elgyökeresedéséről és a gyökerek okozta dugulás
Általában nem gondolkozunk a talaj szintje alatt történő dolgokról, és hogy milyen problémát tudnak okozni a csatorna és lefolyó rendszerben a fák és bokrok gyökerei. Alap esetben csak kisebb dugulások történnek, de szélsőséges esetben, a csatorna keresztmetszet teljes dugulása is megtörténhet, sőt össze is törheti a csatorna csövet a fejlett erős emberi kar vastagságú gyökérzet.

Melyik anyagból készült csatorna csövek vannak legfőképpen kitéve a gyökerek károkozásának? A régi eternit, beton csövek, ahol a csövek tokozását cementhabarccsal oldották meg és ez az évtizedek folyamán már megrepedt, kimálladozott. Mivel a lefolyócsövek szennyvizet szállítanak, így ideális táplálékot nyújtanak a bokrok és fák gyökereinek számára. Sőt ez a tápanyagokban (nitrát, foszfát) gazdag folyadék extrém növekedésre serkenti a gyökerek fejlődését.

Nos az ilyen elgyökeresedett csatornákon csak duguláselhárító szakemberek tudnak segíteni, de csak ideiglenesen. Milyen technológiát alkalmazhatunk. Nagy teljesítményű, ipari duguláselhárító berendezéseket, gyökérvágó fejekkel. Azonban a végleges megoldást, az új, műanyagból készült csatornacső lefektetése hozza majd meg. És érdemes a fa kivágásán is elgondolkozni.

Pécel duguláselhárítás
Pécel duguláselhárítás

Pécel főbb nevezetessége:
Fáy-kastély
Ráday-kastély
Református templom
Prónay kúria
Bárczy-kúria
Erdey–Grúz-kúria
Zsigmondy-kúria
Francsek–Dávid-kúria
Pekáry-kúria
Prónai-kúria

Duguláselhárítás Pécel környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Womás és spirálos Duguláselhárítás Pécel területén, hétvégén is. Alapvezeték, mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca duguláselhárítása Pécelen és környékén.

És egy hasznos cikk a lefolyótisztító szerekről:

Hogyan működnek a lefolyótisztító szerek?
Akár por, akár gél vagy folyékony állagú szert választunk a dugulások megszüntetéséhez, tudnunk kell, hogy erős vegyszerek vannak a kezünkben. Hatásmechanizmusuk az elektronok mozgásán alapul, a lefolyótisztítók esetében a hatékonyságot a hőtermelődés még tovább fokozza.

A duguláselhárításhoz használt maró hatású lefolyótisztítók, mint a kálisó vagy a lúg, elektronokat adnak a lerakódásnak, hidroxid ionjaik reakcióba lépnek, ennek következtében számolják fel a hajcsomók vagy zsírok okozta elzáródást, melyeket szappanszerűvé tesznek, így azok öblítéskor könnyen átcsúsznak a csöveken.

Az oxidáló lefolyótisztítók nehezebbek a víznél, át tudnak jutni rajta, azaz akkor is számíthatunk rájuk, amikor a víz a fürdőkádban vagy a WC. -ben már magasan áll. Nem csak hőt, de gázokat is termelnek, ezért használatukkor ügyeljünk a helyiség alapos átszellőztetésére.

A boltok polcain a legtöbb fajtát a savas lefolyótisztítókból találjuk, némelyiküket a fokozottan veszélyes összetevők miatt kizárólag szakemberek számára teszik elérhetővé. Ezek magas koncentrációban tartalmaznak kénsavat, magas hőt termelnek, vagyis még a több éves zsíros lerakódásokat is felolvasztják.