Duguláselhárítás telefon

Nem mindig segítenek a házi megoldások

Duguláselhárítás házilag?

Az emberi kreativitás nem ismer határokat, még akkor sem, ha olyan jellegű problémáról van szó, mint a lefolyó dugulása. Egy problémára számos házi csodaszer, recept, praktika került napvilágra, nincs ez másként a dugulás elhárításával kapcsolatban sem. De ami az egyik dugulásra jó, az nem biztos, hogy a másikra is megoldást jelent. Nem csak a dugulás mértékétől függ, hogy a házi csodaszerek segítséget jelentenek-e, vagy csak a problémát gyarapítod alkalmazásukkal.

Ami eldugulhat, az el is fog dugulni?

A modern kor technikájának köszönhetően számos olyan eszköz van, ami a hétköznapi családok számára elérhetőek, könnyítik, segítik életüket. De azt is tudjuk, hogy minél modernebb egy eszköz, annál bonyolultabb, érzékenyebb a szerelése. Nincs ez másként a ma már hétköznapi forgalomba is megkapható zuhanytálcákkal, házi szaunákkal, hidromasszázs kabinokkal,  pezsgő-masszírozó fürdőkádakkal sem.

A lefolyórendszerek

A bonyolult vízelvezető rendszerüknek köszönhetően a dugulás már nem oldható meg otthoni módszerekkel, csak és kizárólag dugulás elhárítással foglalkozó szakember nyúlhat hozzájuk. Sőt kifejezetten tilos szétszerelni a lefolyó rendszerüket. Amennyiben nem segített a lefolyó tisztítószer, ne kísérletezzünk, a pumpálás sem javasolt, mivel gyakran vékony falú flexibilis szifon van alattuk bekötve, ami igen sérülékeny.

A fővezeték dugulások

Külön kategóriát képeznek a fővezeték dugulások. Itt már olyan jelentős átmérővel bírnak a lefolyórendszerek, hogy kár is kísérletezni az otthoni praktikákkal vagy a vegyszeres duguláselhárítással, mert nem fognak segíteni. Ide ipari gépekre van szükség! A szaktudás nagyon fontos, ezeknél a modern eszközök esetében pedig kimondottan elvárt, így házi megoldások helyett inkább szakembert hívj, ha dugulásos problémák alakultak ki háztartásodban!

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Duguláselhárítás Budapesten

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.