» » Nem mindig segítenek a házi megoldások
Duguláselhárítás telefon

Nem mindig segítenek a házi megoldások

Nem mindig segítenek a házi megoldások
Az emberi kreativitás nem ismer határokat, még akkor sem, ha olyan jellegű problémáról van szó, mint a lefolyó dugulása. Egy problémára számos házi csodaszer, recept, praktika került napvilágra, nincs ez másként a dugulás elhárításával kapcsolatban sem. De ami az egyik dugulásra jó, az nem biztos, hogy a másikra is megoldást jelent. Nem csak a dugulás mértékétől függ, hogy a házi csodaszerek segítséget jelentenek-e, vagy csak a problémát gyarapítod alkalmazásukkal.

A modern kor technikájának köszönhetően számos olyan eszköz van, ami a hétköznapi családok számára elérhetőek, könnyítik, segítik életüket. De azt is tudjuk, hogy minél modernebb egy eszköz, annál bonyolultabb, érzékenyebb a szerelése. Nincs ez másként a ma már hétköznapi forgalomba is megkapható zuhanytálcákkal, házi szaunákkal, hidromasszázs kabinokkal,  pezsgő-masszírozó fürdőkádakkal sem.

A bonyolult vízelvezető rendszerüknek köszönhetően a dugulás már nem oldható meg otthoni módszerekkel, csak és kizárólag dugulás elhárítással foglalkozó szakember nyúlhat hozzájuk. Sőt kifejezetten tilos szétszerelni a lefolyó rendszerüket. Amennyiben nem segített a lefolyó tisztítószer, ne kísérletezzünk, a pumpálás sem javasolt, mivel gyakran vékony falú flexibilis szifon van alattuk bekötve, ami igen sérülékeny. A szaktudás nagyon fontos, ezeknél a modern eszközök esetében pedig kimondottan elvárt, így házi megoldások helyett inkább szakembert hívj, ha dugulásos problémák alakultak ki háztartásodban!