Duguláselhárítás telefon

Prevenciók a dugulás ellen

A dugulás megelőzés legyen az első

Inkább megelőzni kell a bajt, semmint átélni. Aki már találkozott a lefolyójának dugulásával az tudja, hogy érdemes a megelőzéssel bajlódni, semmint átélni azt a stressz, amit egy eldugult lefolyó tud okozni!

Egy kis odafigyeléssel minden probléma megelőzhető. A dugulás nem magától alakul ki, és nem is a víz keménysége az oka annak, hogy eldugul a lefolyó, hanem a figyelmetlenség az, ami a duguláshoz vezet. Olyan anyagok kerülnek a lefolyókba, melyeknek nem szabadna.

Mit ne csináljunk

Például a mosogatóba nem kell beleönteni az ételmaradékot, a vécékagylóba nem kell beledobni a szemetet és műanyagot tartalmazó hulladékot, a fürdőkád és mosdó szűrőjéből ki kell szedni a hajszálakat. Egy szifon szétszedése nem ördöngösség, pusztán a tömítés helyes visszahelyezésére kell alaposabban odafigyelni. A padlóösszefolyó tisztítása sem egy nagy dolog, csak gumikesztyű kell hozzá. Rendszeresen tisztítani kell a szűrőket, szifonokat. Ha csak egy kicsit jobban odafigyelsz, máris sokat tettél azért, hogy a komolyabb dugulási problémákat megelőzd.

Viszont, ha nem foglalkozol a megelőzéssel, akkor készülj fel a mindig rossz időben bekövetkező dugulásra. Szerezd be előre egy jó, duguláselhárítással foglalkozó szakember telefonszámát, hogy vész esetén fel tud hívni!

Duguláselhárító szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.