Duguláselhárítás telefon

Ecet a dugulás megelőzésére

Ecet a dugulás megelőzésére
A háziasszonyok, örökölve azt a tudás, melyet anyáiktól, nagyanyáiktól kaptak – gyarapítva a modern eszközökkel elérhető információkkal, szinte minden problémára tudják a megoldást, így van ez a dugulással és annak megelőzésével kapcsolatban is.

Ecet mint csodaszer

Minden háziasszony tudja, hogy a háztartási ecet szinte csodaszerként van jelen a mindennapi életben. Nem csak tartósítószer, ízesítőanyag, hanem remek ablaktisztító, hiszen remekül oldja a vízkövet. Éppen ezért csodás szerként működik a lefolyók tisztán tartásakor is, hiszen savas kémhatásának köszönhetően a dugulások kialakulásáért is gyakran felelős vízkövet és zsírt fellazítja és oldja. A többi már a forró víz dolga, mely a feloldott lerakódást lemossa a lefolyóból.

Mit csinál az ecet?

Az töményebb ecet nagy segítséget jelent a fürdőkád és mosdó szifonjába tömörülő hajszálak és szőrszálak feloldásában is, hiszen természetes anyagokról lévén szó, a sav könnyűszerrel eltünteti a szifonból, lefolyóból.

Használd a háztartási ecetet hetente többször a lefolyók dugulásának megelőzésére is, és ritkábban lesz gondod a duguláselhárítására. Mosogatógép és mosógép karbantartására is kiválóan alkalmas. Egy jó tanács érdemes a töményebb 20% ecetet használni.

Duguláselhárítás Budapest

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.