Duguláselhárítás telefon

Ne téveszd össze a konyhamalaccal! Dugulás lesz a vége.

Ne téveszd össze a konyhamalaccal! Dugulás lesz a vége.
Amerikai filmekben rengetegszer lehet látni, amint az ételmaradékot a mosogatóba kaparják, és ez a konyhamalacnak titulált szerkezet apróra összedarálja, hogy aztán ez a ledarált massza zavartalanul eljusson a csatornába. Azt is sokszor lehet látni, hogy ez a konyhamalac bizony sokszor elromlik.

Mit ne csináljunk

Arról most ne beszéljünk, hogy mekkora ételpazarlás az, ha a maradékot azonnal „elmosogatod”. Inkább beszéljünk arról, hogy mekkora a kockázata annak, hogy a sok zsír, olaj, ételmaradék dugulást okozhat a lefolyóban, csatornában. Beszéljünk arról, hogy milyen következményei lesznek ennek a dugulásnak, mekkora kárt tud okozni a lefolyóban, csatornarendszerben. Amennyiben nem rendelkezünk konyhamalaccal, különösen kíméljük a lefolyónkat, minden zsíros, darabos ételmaradéktól.

Ne minden megy házilag

Az ételmaradékok okozta dugulást roppant nehéz házi módszerekkel megszüntetni, ezt csak és kizárólag szakember segítségével tudod megoldani. Az ételmaradékok okozta dugulás tömény és masszív, aminek megszüntetéséhez fizikai eszközök kellenek, ráadásul dugulás a lefolyórendszerben akár több ponton is kialakulhat. Ezért a dugulás elhárítás akár több órát is igénybe vehet, még a szakembernek is. Az csak az egyszerűbb eset, ha csak a szifon dugul el a rengeteg ételmaradéktól (rizs, tészta, káposzta), komolyabb a gond, ha a szifonon már át tuszkoltuk és valahol a lefolyó fali szakaszában tömörödött össze. Ilyenkor már csak a szakember segíthet a spirálos technológiás duguláselhárítással.

Mit szabad és mit nem

Tehát a mosogatót, de még a vécét se téveszd össze a konyhamalaccal, keress más megoldást arra, hogy a megmaradt ételeken túladj! És még egy gondolat a témához, akinek van konyhamalaca az is vigyázzon rá, csak apró lágy ételmaradékot (zöldség, kenyérmorzsa, tésztaféle) ajánlatos leengedni a konyhamalac őrlőjébe. Aki hús darabokkal, vagy csonttal próbálkozik, az tönkere teheti a berendezést. A javítása, pedig igen költséges.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Duguláselhárító szolgáltatásaink

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.